• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım 5 yaşına girmek üzere fakat hala bizimle yatmak istiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi quart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

quart

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
20
0
286
İstanbul
evet yatmak istiyor gece ablasıyla birlikte odasında yatırdığımda ağlayarak tekrar yanımıza geliyor yanıma almamayı deniyorum fakat hiç bir etkisi olmuyor
bu konuda tecrübesi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum..:34:

tecrübe değil ama okuduğum kadarıyla onun gelmesini engellemeyin, siz onunla yatın...

onuda denedim fakat uyuduktan sonra yanından kalktım. Bir süre sonra yeniden ağlıyarak yanıma geldi:(

aynı şeyi biz de yaşıyoruz. akşam yatağına yatırıyoruz, hikayesini okuyoruz uyutuyoruz. gece bir de bakmışız ki yanımızda. boş bulduğu yere yatmış. :1: şimdi bir de 2. bebek olacak bakalım halimiz ne olacak. eşime 4 kişilik bir yatak alalım bize ancak o yeter diyorum:)) canım alışacaklar bi şekilde. konuşmayla yada zorlamayla olmuyor.

kendimden biliyorum ben annem yatırırdı yatağıma başlardım ağlamaya gelsin yanıma diye gelmezdi iyice hırslanırdım camdan dışarıyı izleyerek ağlardım saatlerce gelmediği zaman çok kızardım beni sevmiyo diye düşünüp hırçınlaşırdım bu böyle okula başlayana kadar devam etti hatırlıyorum bütün çektirdiğim eziyetleri :17: Bir pedegoga danışmakta fayda var diye düşünüyorum

Ben anne değilim fakat nerdeyse 15 yaşıma kadar tek başıma uyumaktan korkn biriyim.size tavsiyem yanınızda yatmasına izin vermeyin yatağında yatmasını sağlayın ayrıca onun korkabileceği şeylerde asla ve asla izletmeyin çocuğunuza şöyle anlatimm annem her gece başımda beklerdi uyuyana kadar elini tutmadan uyuyamazdım yanımda kim olduğu önemli değildi sadece annem olsun onu isterdim geceleri kalkar hemen annemin yanına giderdim zamnla artık ablamda yatmaya başladım o benm için bi seçenek oldu aynı odada değil aynı yatakta sadece ayı odada yatmaktan bile çok korkardım zamnla aynı odada yatmaya alıştım şimdi sadece kendi odam ve yatağım olmak üzere sadece yanlız uyuyabiliyorum hala ödleğim siz siz olun çocuğunuza bunu yapmayın onu sakın yanınıza alıştırmayın çünkü ilerde ciddi anlamda zorluğunu çekicek

benim oğlum da 4 yaşında her gece bizimle yatardı.
doğru dürüst özel hayatımız olmazdı.
birde ben ortada eziliyordum uyayamazdım.
şimdi yeniden hamile kaldım ve artık mecbur ayırdık.
eşim aldı karşısına konuştu, sen artık büyük çocuksun, erkeksin vs.
birde sana özel yatak alıcam,örümcek adamlı falan öyle anlaştılar :)
her akşam uyumadan bol bol çizgi filmi eşliğinde yatıyo, ben bırakıyorum ışığı kapatıp.
o da tv izlerken uyuya kalıyo.

Merhaba arkadaşlar , 4.5 yaşında kızım var 2 yaşında odasını ayırdım çok zor olmadı alıştı hemen şimdiye kadar da bir sorun yoktu uyuyordu odasında ama şimdi korktuğunu söylüyor gece yarısı yanımıza geliyor. odasında uyutuyorum sorunsuz uyuyor anlatıyorum korkacak birşey yok bizden başka kimse yok evde biz varken korkma diyorum tamam annecim deyip uyuyor gece yine koşarak yanımıza geliyor annecim nolur burada yatayım korkuyorum diyor 10 15 gündür böyleyiz biçaresi var mı? eşimle kızımın hareketlerinden uyuyamıyoruz yardım edinnn :(

Back