- 9 Ocak 2012
- 14.725
- 28.174
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ecem tek başına daha güzel değil mi.
Öz türkçe de ece kralice anlamına geliyor ecem de kralicem anlamına geliyo haliyle.Ecem in anlamı nedir allasen
İsmi gayet güzel
Öyle canınız istedi beğenmedim diye isim degistirilmiyor Çok geçerli bi sebebiniz örnek: çocukla alay ediliyorsa küçük düşürücü durumda ise şahitler olmasi da gerekli
Yakin zamanda tanidiklarimda çocuk isim değiştirme yapıldı kesinlikle mahkeme de dava açmanız gerekiyor en az 3 ay sürede tamamlandı
Anne ve baba onayı ile açılıyor
Tek anne tek baba olmadan dava açılamıyor
Etvayi ben onerdim. Bende sevmiyorum. Bir kac modern isimden yazdim . Onemli olan bizim sevip sevmememiz degil. Kimi turkce kimi kuran ismi yada cok aciklayici isim olmayip sadece ismi guzel doye koyuyorlar. İsminin anlami aman aman uzun uzun anlamli olmasina gerek yok bana gore .Anlamı kötü/saçma olan isimleri değiştirmeden yanayım ben. Ama Ecem anlam olarak hoş. Kulağa da hoş geliyor.
Erva ismi önerilmiş, gerçekten çok kaba bir isim. : (( Sahabe ismi olabilir ama her Arapça kökenli isim bizim dilimize yakışmıyor BENCE : )
Gülfem güzel.
Sinem, Inci, Gülce, Aylin, Ezgi, Esra önerilerim.