Kızılcık Şerbeti

Evettt bende farkettim neden acaba bu duadan herşeyden kaçıyo bide aponun elini öpmekle bile tuhaf oldu

Sen anlat Karadeniz yasaklanmadı ya o kadar eziyete rağmen yalı çapkını aşkı memnu saçma camdaki kız sapan o kadar dizi bir bölüm bile yasaklanmadı bundan ne istediler aklım almıyor
Aynenn oyle bende onu dicektim gelip bune yaaaa cok sinirlendim yaa digerler daha beterdii hele hele fatmagülün suçu ne de hic boyle yaşanmadı

Aynenn oyle bende onu dicektim gelip bune yaaaa cok sinirlendim yaa digerler daha beterdii hele hele fatmagülün suçu ne de hic boyle yaşanmadı
Yeni dizi olarak baktığım bir bu dizi vardı 5 hafta hem de yalı capkini dizisinede bakmıyorum artık umarım bir an önce başlar yada yaz tatilinde de devam etsin.

Reactions: Jou
Kıvılcım orada şöyle yapabilirdi aslinda ne kadar doğru bilmiyorum ben bir disk buldum için de uygunsuz görüntüler var yada masama konmuş kimin olduğunu bilmiyorum ama araştıralım ortaya çıkaralım diye soyleyebilirdi.

Ve Ömer'e başta soylemesi gerekti tabi ki.

Çocuğun annesi hakkında konuşmaları gerçekten hiç doğru değil kadın klinikte yatıyor ama cok zor zamanlardan geçmiş oda kocası vefat ediyor sonra kayınbiraderi ile evlendiriyorlar zorla hiçbir söz hakkı yok.

Yeni dizi olarak baktığım bir bu dizi vardı 5 hafta hem de yalı capkini dizisinede bakmıyorum artık umarım bir an önce başlar yada yaz tatilinde de devam etsin.
Yazada artık srzon finali olur

Ben orada bir sasirtmaca olduğunu düşünüyorum nedense bana daha çok Leman ve Kayhan gibi geliyor.

Apo ve alev çıkarmış birde
Offff yaaa 5 hafta geçicekk eeee ozamann sezon finali gelir kesin yaz geldi artık

Apo alev ortalığı fena yıkcak

Offff yaaa 5 hafta geçicekk eeee ozamann sezon finali gelir kesin yaz geldi artık

Apo alev ortalığı fena yıkcak
Aslında stok bölüm çekip yazında yayınlansa güzel olur ama pek zannetmiyorum çekileceğini 5 hafta olmayınca calisanlar parada alamaz belki çünkü reklam geliri filan olmayacak diye biliyorum

Aslında stok bölüm çekip yazında yayınlansa güzel olur ama pek zannetmiyorum çekileceğini 5 hafta olmayınca calisanlar parada alamaz belki çünkü reklam geliri filan olmayacak diye biliyorum
Amaaannnneye yapacakları şaşırdılar be bulca haksızlık yani

Çok güzel bir dizi. Özellikle kıvılcım karakterini çok beğeniyorum.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…