Evettt bende farkettim neden acaba bu duadan herşeyden kaçıyo bide aponun elini öpmekle bile tuhaf olduDiziyi nursema götürüyor bence doğa karakteri bile 2.planda kaldı.Son sahnesinde ki gidişi bile şahaneydi
Bakalım bundan sonra olaylar nasıl ilerleyecek.
Kıvılcım sürekli ömer öyle biri değil deyip duruyor ama adamın içinden mafya ciktikemalim yapmaz gibi Ömer öyle biri değil.
Kıvılcım saygıdan bahsediyor ama kendisi hiç saygı duymuyor bence dua kelimesini duyunca yüzü değişiyor iftara davetliyiz deyince yüz ifadesi değişiyor
Bence bu dizide doğru yanlış karakterlerden ziyade. Her insanın hatası olabileceğini anlatıyor.Evettt bende farkettim neden acaba bu duadan herşeyden kaçıyo bide aponun elini öpmekle bile tuhaf oldu
Dogrudurr yalı çapkını gecti resmenBence bu dizide doğru yanlış karakterlerden ziyade. Her insanın hatası olabileceğini anlatıyor.
Sen anlat Karadeniz yasaklanmadı ya o kadar eziyete rağmen yalı çapkını aşkı memnu saçma camdaki kız sapan o kadar dizi bir bölüm bile yasaklanmadı bundan ne istediler aklım almıyorAyy sinirlerim bozuldu yaaaaaaaaaa yasaklamışlarrr
Aynenn oyle bende onu dicektim gelip bune yaaaa cok sinirlendim yaa digerler daha beterdii hele hele fatmagülün suçu ne de hic boyle yaşanmadıSen anlat Karadeniz yasaklanmadı ya o kadar eziyete rağmen yalı çapkını aşkı memnu saçma camdaki kız sapan o kadar dizi bir bölüm bile yasaklanmadı bundan ne istediler aklım almıyor
Yeni dizi olarak baktığım bir bu dizi vardı 5 hafta hem de yalı capkini dizisinede bakmıyorum artık umarım bir an önce başlar yada yaz tatilinde de devam etsin.Aynenn oyle bende onu dicektim gelip bune yaaaa cok sinirlendim yaa digerler daha beterdii hele hele fatmagülün suçu ne de hic boyle yaşanmadı
Kıvılcım orada şöyle yapabilirdi aslinda ne kadar doğru bilmiyorum ben bir disk buldum için de uygunsuz görüntüler var yada masama konmuş kimin olduğunu bilmiyorum ama araştıralım ortaya çıkaralım diye soyleyebilirdi.Bu Ömer nasıl delikanlı bir adam yaOğlunu kurtarmak için kendini ortaya attı.
Kıvılcım da tiksinç bir kadın. Komşusu ile konuşurken “Metehan’ın annesi klinikte yatıyor. Belki de karanlık bir çocuktur” diyorlar. Ne iğrenç bir önyargı.
Bence Leman ve Kayhan evlendiler belkide.2.fragman son sahnedekiler kim
Yazada artık srzon finali olurYeni dizi olarak baktığım bir bu dizi vardı 5 hafta hem de yalı capkini dizisinede bakmıyorum artık umarım bir an önce başlar yada yaz tatilinde de devam etsin.
Fatih karısını aldatıyor gibi anlaşılıyor fragmanda. Doğa ağlıyor çünkü en son karede.2.fragman son sahnedekiler kim
DemeeeeFatih karısını aldatıyor gibi anlaşılıyor fragmanda. Doğa ağlıyor çünkü en son karede.
Ben orada bir sasirtmaca olduğunu düşünüyorum nedense bana daha çok Leman ve Kayhan gibi geliyor.Demeeee
Offff yaaa 5 hafta geçicekk eeee ozamann sezon finali gelir kesin yaz geldi artıkBen orada bir sasirtmaca olduğunu düşünüyorum nedense bana daha çok Leman ve Kayhan gibi geliyor.
Apo ve alev çıkarmış birde
Aslında stok bölüm çekip yazında yayınlansa güzel olur ama pek zannetmiyorum çekileceğini 5 hafta olmayınca calisanlar parada alamaz belki çünkü reklam geliri filan olmayacak diye biliyorumOffff yaaa 5 hafta geçicekk eeee ozamann sezon finali gelir kesin yaz geldi artık
Apo alev ortalığı fena yıkcak
Amaaannnneye yapacakları şaşırdılar be bulca haksızlık yaniAslında stok bölüm çekip yazında yayınlansa güzel olur ama pek zannetmiyorum çekileceğini 5 hafta olmayınca calisanlar parada alamaz belki çünkü reklam geliri filan olmayacak diye biliyorum
Çok güzel bir dizi. Özellikle kıvılcım karakterini çok beğeniyorum.
KARAKTERLER
Kıvılcım Arslan: İstanbul’un köklü liselerinden birinde müdürolan Kıvılcım; İyi eğitimli, realist, hayatın içinde de mesleğinde de kuralları olan, kontrolcü ve mükemmeliyetçi bir kadındır. Eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, kızları Doğa ve Çimen'i inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Kızlarının iyi eğitim almaları ve kariyer sahibi olmaları için hayatını adayan Kıvılcım, Doğa’nın beklenmedik bir anda, aşık olduğu Fatih’le (Doğukan Güngör) evlenmesiyle darbe alır.
Ömer Ünal:Başarılı bir iş insanı olan ve aile şirketini ağabeyi Abdullah ile birlikte yöneten Ömer, hayatının sınavını, oğlunun okulunda müdür olan Kıvılcım’la (Evrim Alasya) karşılaştığında verecektir.
Doğa: Diş hekimliği fakültesinde tam burslu olarak okuyan, idealist ve çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Sevgilisi Fatih’le, herkesin çekindiği annesi Kıvılcım’ın ne diyeceğini düşünmeden evlenmesi ailelere hayatlarının sınavını yaşatacaktır. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır.
Fatih: Saygılı, efendi bir kşiliği olan ve iş hayatındaki çalışkanlığıyla babası Abdullah ile annesi Pembe’nin kıymetlisidir. En büyük hayalini aşık olduğu Doğa ile evlenerek gerçekleştiren Fatih, iki farklı kültürdeki ailelerinin bir araya gelmesiyle büyük bir sınav verecektir.
Abdullah Ünal:Eşi Pembe, çocukları Fatih, Mustafa ve Nursema’ya bağlı iyi bir aile babası, aynı zamanda başarılı bir iş insanı olan Abdullah Ünal, şirketi kardeşi Ömer ile birlikte yürümektedir. Abdullah, oğlu Fatih’in evliliğiyle yeni bir hayat sınavıyla karşı karşıya kalır.
Pembe Ünal: Hayatı eşi Abdullah ve çocuklarından ibaret olan, üç çocuk annesi Pembe, güler yüzlü, titiz ve fedakar bir kadındır.
Alev Arslan: Alev Arslan, Kıvılcım'ın uçarı kız kardeşidir. Kıvılcım ne kadar ayakları yere basan biriyse, Alev bir o kadar hercaidir. Ona göre her şey basittir. Sözünü esirgemez, aklına ilk geleni söyler.