Instagram yorumlarda okudum, yurtdışına gitseydi 3.sezon gelseydi demişler adam 2 kere olmuş ameliyat hala hastanede ne zaman iyileşir kim bilir belkide uzun bir süreç olacak.Evett yaaa kolay iş değil allah acil şifaversin
Evett yanii yorumlara baksan insan ilk kimse onunla alişıyo degistiği zaman sey oluyo yani ama simdiki adamda iyi yaniInstagram yorumlarda okudum, yurtdışına gitseydi 3.sezon gelseydi demişler adam 2 kere olmuş ameliyat hala hastanede ne zaman iyileşir kim bilir belkide uzun bir süreç olacak.
Pembe ben de hamileyim diye ortaya çıkarmisAlev bebeği doğuracak gibi kararlı duruyor,geldimi şimdi ünal ailesine minnoş bir bebek
Sönmez anne de demesinde sjksjksjksjkPembe ben de hamileyim diye ortaya çıkarmis
Apo rolü için çok sert ve sinirli geldi bana göre. Zaten eski Abdullah yok dedi sinyalini verdiAhmet Mümtaz Taylan asla yakışmamış Apo rolüne. Çok eğreti durmuş.
Yakında çimen de hamileyim der Mustafa'yı da bozacaklardi ama son dakika vazgeçtiler bir kız girmişti Mustafa askerden geldiğinde eve almış annesi onun için sonra ne olduysa vazgeçtiler.Cimen de gokhanin peşini bırakmayacak gibi duruyor.
Her karakteri bozdular.dizide düzgün bir karakter yok.bir tek " mustafa " yi seviyorum
Ayy bir de görkem hamile oluyormusMetehan ve Azra ilişkisine tepki veren Ömer de görkem ile birlikte oldun oda kendisinden yaşça küçük bakalım olay ne zaman ortaya çıkacak oda hamilelikle sonuclanmaz inşallah
Metehan ve Azra ilişkisine tepki veren Ömer de görkem ile birlikte oldun oda kendisinden yaşça küçük bakalım olay ne zaman ortaya çıkacak oda hamilelikle sonuclanmaz inşallah
Yalnız metehanin yaşını 3 yaş birden büyüttüler bu bölümÖmerle görkem evet uyumsuz ama giderleri biraz olsun vardı ya Allah affetsin biraz yakıştırdım Ömer karizmatik diye herhalde absürt gelmedi o kadarama Azra ve Mete ana oğul gibi duruyor yani sorsan kiz arkadaşının anası mı dersin Ünalların evine getirse tövbeler tövbesi iğrenç ya. Alevle Apo da yakışmıyor zaten.
Otel odasında kitap okuyup yemek yiyorlardı sadeceAlev de maşallah şıpıdık hamile kalmış bayılıyorum şu ceketi atsan hamile kalan yurdum dizi karakterlerine. Yaş baş hiç önemli değil
Yalnız metehanin yaşını 3 yaş birden büyüttüler bu bölümdoğa ile yaşıt yaptilar 21 doga 20 yaşındaydı evlendiğinde liseden bir kaç ay önce mezun olmuştu zaman atlamasida olmadı dizide 18 yaşındaydı mezun olduğunda.
Benim eşiminde olmuş gençken böyle bir fantazisiİşte milleti keriz yerine koymak bu. Saçmalık. Hani çok tepki görmeyelim diye daha geçen liseye gidiyordu fazla tepki verilmesin diye yaptılar Azra teyzo birde demez mi koca adam diye ayy
Benim eşiminde olmuş gençken böyle bir fantazisi18 yaşındayken kendinden 15 yaş büyük kadınla olmuş. Kadının çocuğu da varmış. Beraber yaşamışlar 1 sene. Kayınpederim kıyameti koparmış. Eşimde o zamandan beri babasıyla konuşmuyor. Erkekler cinselliği keşfederken böyle tecrübeli kadın isteyebiliyor bazen