Kızılcık Şerbeti

Evett yaaa kolay iş değil allah acil şifaversin
Instagram yorumlarda okudum, yurtdışına gitseydi 3.sezon gelseydi demişler adam 2 kere olmuş ameliyat hala hastanede ne zaman iyileşir kim bilir belkide uzun bir süreç olacak.

Instagram yorumlarda okudum, yurtdışına gitseydi 3.sezon gelseydi demişler adam 2 kere olmuş ameliyat hala hastanede ne zaman iyileşir kim bilir belkide uzun bir süreç olacak.
Evett yanii yorumlara baksan insan ilk kimse onunla alişıyo degistiği zaman sey oluyo yani ama simdiki adamda iyi yani

Cimen de gokhanin peşini bırakmayacak gibi duruyor.
Her karakteri bozdular.dizide düzgün bir karakter yok.bir tek " mustafa " yi seviyorum

Cimen de gokhanin peşini bırakmayacak gibi duruyor.
Her karakteri bozdular.dizide düzgün bir karakter yok.bir tek " mustafa " yi seviyorum
Yakında çimen de hamileyim der Mustafa'yı da bozacaklardi ama son dakika vazgeçtiler bir kız girmişti Mustafa askerden geldiğinde eve almış annesi onun için sonra ne olduysa vazgeçtiler.

Umut nursema evliligide bitecek gibi gözüküyor evi terk etti onuda rüzgarla yapacaklar heralde

Ertuğrul ve mihri de pek gözükmez oldu.

Metehan ve Azra ilişkisine tepki veren Ömer de görkem ile birlikte oldun oda kendisinden yaşça küçük bakalım olay ne zaman ortaya çıkacak oda hamilelikle sonuclanmaz inşallah

Reactions: Jou
Metehan ve Azra ilişkisine tepki veren Ömer de görkem ile birlikte oldun oda kendisinden yaşça küçük bakalım olay ne zaman ortaya çıkacak oda hamilelikle sonuclanmaz inşallah
Ayy bir de görkem hamile oluyormus

Alev de maşallah şıpıdık hamile kalmış bayılıyorum şu ceketi atsan hamile kalan yurdum dizi karakterlerine. Yaş baş hiç önemli değil

Ömerle görkem evet uyumsuz ama giderleri biraz olsun vardı ya Allah affetsin biraz yakıştırdım Ömer karizmatik diye herhalde absürt gelmedi o kadar ama Azra ve Mete ana oğul gibi duruyor yani sorsan kiz arkadaşının anası mı dersin Ünalların evine getirse tövbeler tövbesi iğrenç ya. Alevle Apo da yakışmıyor zaten.

Yalnız metehanin yaşını 3 yaş birden büyüttüler bu bölüm doğa ile yaşıt yaptilar 21 doga 20 yaşındaydı evlendiğinde liseden bir kaç ay önce mezun olmuştu zaman atlamasida olmadı dizide 18 yaşındaydı mezun olduğunda.

İşte milleti keriz yerine koymak bu. Saçmalık. Hani çok tepki görmeyelim diye daha geçen liseye gidiyordu fazla tepki verilmesin diye yaptılar Azra teyzo birde demez mi koca adam diye ayy

İşte milleti keriz yerine koymak bu. Saçmalık. Hani çok tepki görmeyelim diye daha geçen liseye gidiyordu fazla tepki verilmesin diye yaptılar Azra teyzo birde demez mi koca adam diye ayy
Benim eşiminde olmuş gençken böyle bir fantazisi 18 yaşındayken kendinden 15 yaş büyük kadınla olmuş. Kadının çocuğu da varmış. Beraber yaşamışlar 1 sene. Kayınpederim kıyameti koparmış. Eşimde o zamandan beri babasıyla konuşmuyor. Erkekler cinselliği keşfederken böyle tecrübeli kadın isteyebiliyor bazen

Doğru. Cinselliği daha kolay yasayabilme düşüncesi birde bence kendi yaşıtı o zamanlara göre daha zordu fantezi olarak bakan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…