- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.637
- 30
Yok kız kadin istiyo apoyuetsin ne olacakkı apo sankı orda mutlumu olucak ? Ağlayanın malı gülene ne zaman hayır etmişki yak bi cigara pembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız kadin istiyo apoyuetsin ne olacakkı apo sankı orda mutlumu olucak ? Ağlayanın malı gülene ne zaman hayır etmişki yak bi cigara pembe
En son fragmanda pink alevi şikayet etti,taciz ediyor diye alev mapıs damında,pink giiti yanına abdullah bey gelemedi beni yolladı dedi.Son durumlar ne kızlar?
Güncelleme yapacak olan var mı
En son fragmanda pink alevi şikayet etti,taciz ediyor diye alev mapıs damında,pink giiti yanına abdullah bey gelemedi beni yolladı dedi.
Ömer efendi bir hatunla beraber oldu barda,sonra karşısına türbanlı çıktı kadında herhalde iş görüşmesiydi ömer şoklarda tabi.
Rica ederim ne demek,ekşınlı olacak bu bölümde,pink aleve ben yaptım dedi telefon meajlarını filan,mahkemeyede gitmedi.
Teşekkürler abla. Bu akşam açabildim, gününü unutup duruyordum
Bence çocuk mustafadan nedense nilayin aldatacagini düşünmüyorum,doktor bir rahatsizliginiz yok dedi sonrada sizin cocugunuz olmaz dedi ne testi yaptı ki belkide testler karismitir diye düşünüyorum.Ayyyyy nilay cocugu acaba banka spermindenmi ayy mustafa çileden çıktı vallahaaa cok kötü
Doğanın bide bitaneside oğluydu dimii ayy yok artıkk okadarıda edemez dimiiiBence çocuk mustafadan nedense nilayin aldatacagini düşünmüyorum,doktor bir rahatsizliginiz yok dedi sonrada sizin cocugunuz olmaz dedi ne testi yaptı ki belkide testler karismitir diye düşünüyorum.
İnternette doğanın begenini çalmış olabilir diye yazılar var ama oda mantıksız geliyor bana cemre ile Abdullah arasında ki fark belli yani.
Evet oglandi boynuna kordon dolandı ölmüştü,nilayin hamileliği tesadüf ortaya çıkmadı mı öyle olmuştu kendi hastanelerine gitmemislerdi pembe ile farklı bir yere gitmişlerdi.Doğanın bide bitaneside oğluydu dimii ayy yok artıkk okadarıda edemez dimiii
Ama nilay kendi ağzıyla dedi senden değil rahatladınmı diye gerçi sinirden dedi diyolar da yorumlardaEvet oglandi boynuna kordon dolandı ölmüştü,nilayin hamileliği tesadüf ortaya çıkmadı mı öyle olmuştu kendi hastanelerine gitmemislerdi pembe ile farklı bir yere gitmişlerdi.
Doğa ile nereden baksan 2-3 ay var bebegin göbek bağı bile vardı yani bana biraz mantıksız geldi de dizi iste belli olmaz yinede.
Bence sperm bankasından aldı. Doğa’nın hamileliğini kıskandı ve böyle bir girişimde bulundu. Doğa’nın bebeğini çalmış olamaz. Doğum tarihleri farklı.Ama nilay kendi ağzıyla dedi senden değil rahatladınmı diye gerçi sinirden dedi diyolar da yorumlarda
Bence sperm bankasından aldı. Doğa’nın hamileliğini kıskandı ve böyle bir girişimde bulundu. Doğa’nın bebeğini çalmış olamaz. Doğum tarihleri farklı.
yalnız sperm bankası Türkiye’de yasal değil. Bunun için yurtdışına gitmesi lazım. Ama Mustafa ve Nilay sürekli dip dibe. Ona nasıl bir senaryo kurarlar bilmiyorum.
Bu arada Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek müthiş kötü bir oyuncu. Ses tonu, mimikler duyguyu yansıtamıyor. Bence dizinin en kötü oyuncusu. Annesi ünlü bir senaristmiş. Torpille oyuncu olmuş gibi geldi bana.
Evett bende hiç beğnemiyorum oyunculuğunu yaaa kesinlikle torpille oyle bi girdiBence sperm bankasından aldı. Doğa’nın hamileliğini kıskandı ve böyle bir girişimde bulundu. Doğa’nın bebeğini çalmış olamaz. Doğum tarihleri farklı.
yalnız sperm bankası Türkiye’de yasal değil. Bunun için yurtdışına gitmesi lazım. Ama Mustafa ve Nilay sürekli dip dibe. Ona nasıl bir senaryo kurarlar bilmiyorum.
Bu arada Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek müthiş kötü bir oyuncu. Ses tonu, mimikler duyguyu yansıtamıyor. Bence dizinin en kötü oyuncusu. Annesi ünlü bir senaristmiş. Torpille oyuncu olmuş gibi geldi bana.
Kızılcık şerbetinin senaristiymis zaten annesi.Bence sperm bankasından aldı. Doğa’nın hamileliğini kıskandı ve böyle bir girişimde bulundu. Doğa’nın bebeğini çalmış olamaz. Doğum tarihleri farklı.
Evet kesinlikleBu bölümde telefon olayında doğa haksızdi bence,kim olsa görse teyzesi ile kayınpederinin arasını yapıyor diye düşünür.
Ertuğrul karakteride çok samimiyetsiz, ruhsuz. Fragmanda gösterdiler. Kızın teki Kıvılcım’a geliyor “Ertuğrul bey hiç düşündüğünüz gibi bir insan değil” diyor.Kızılcık şerbetinin senaristiymis zaten annesi.
Bilmiyorum ama kötü rolünü güzel canlandırıyor gibi geldi İlk başlarda biraz tuhaf gibiydi.
Ben de Ertuğrul pek beğenmiyorum çok kasıntı duruyor canlandırıyor rolünü daha önce farklı rollerde izlemiştim ama burada beğenmedim
Evet 2.fragman cikmis beni istismar ediyor diyor kivilcima, sanırım kıvılcım Ömer için senaryo değişti,çünkü Ömer ve Ertuğrul ikisi birlikte Almanya'ya gittiklerinde otel odasında 2 kadın vardı ikiside redetmisti.Ertuğrul karakteride çok samimiyetsiz, ruhsuz. Fragmanda gösterdiler. Kızın teki Kıvılcım’a geliyor “Ertuğrul bey hiç düşündüğünüz gibi bir insan değil” diyor.
Neden böyle yaptılar anlam veremiyorum. Ömer kendine çoktan başka yol çizdi. Yeniden beraber olmaları pek mümkün gibi değil. valla ertuğrul kızına bağırıp çağırdıktan sonra benim gözümden düştü.Evet 2.fragman cikmis beni istismar ediyor diyor kivilcima, sanırım kıvılcım Ömer için senaryo değişti,çünkü Ömer ve Ertuğrul ikisi birlikte Almanya'ya gittiklerinde otel odasında 2 kadın vardı ikiside redetmisti.