Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

Merhaba bana yardım eder misiniz ? Bir buçuk ay önce mavi boyadığım,şu an yeşilimsi olan saçlarımı kırmızı boyasam sonuç ne olur ? Ayrıca saçımın orta kısımlarından sonra ondan bir yıl önce kullandığım farma color 9.3 var biraz,tabii diplerden çıkan kendi koyu kumrala yakın saçlarım da ... Rengarenk şu an resmen saçlarım Kuaför saçların iyice uzayıp,boyalar daha akınca boyayabilirsin ancak yoksa tutmaz dedi ama çok sıkıldım artık

Bu arada akos çilek kızılı veya gelincik kızılı veya koleston kor ateş kızılı düşünüyorum şu an.Çok canlı,cırt,dikkat çekici hatta direkt kırmızı olmasını istiyorum ama ...

kullandığın kızıla çok az miktar katmalısın kırmızı yoğunlaştırıcıyı
fındık tanesi kadarı yeterli.

Arkadaşlar benim saçlarım şu anda siyah ama 3 yıldır siyah kullanıyorum çok sıkıldım artık bu fotoğraflardaki gibi renk elde etmek istiyorum yardım eder misinizzzz bana :)

saçlarına açma işlemi yapılmadan mümkün değil bu tonu tutturman üzgünüm.

Bu arada akos çilek kızılı veya gelincik kızılı veya koleston kor ateş kızılı düşünüyorum şu an.Çok canlı,cırt,dikkat çekici hatta direkt kırmızı olmasını istiyorum ama ...

koyu tonlarda kızılla kapanabilir sanırım saçların
akaju kızıl, akaju bakırla
dorelik yeşilliği kırar diye düşünüyorum
saçının bir kısmında denemende fayda var.

diplerine boyayı en son sürersen sıkıntı olmaz
saçlarının boy ve uçlarını boyayıp 20 dk beklet
sonra dipleri boyayıp 10-15 dk beklet öyle yıka
ben diplerim çıktıkça öyle yapıyorum

Arkadaşlar benim saçlarım şu anda siyah ama 3 yıldır siyah kullanıyorum çok sıkıldım artık bu fotoğraflardaki gibi renk elde etmek istiyorum yardım eder misinizzzz bana :)

kırmızı oryalle açmakta fayda var saçı kızıl saç zemin için klasik oryaller riskli
çünkü kızıl saça iyi tutunmuyor
istediğin ton tek boyayla elde edilmesi zor bir ton
şu tonlara bakmanı öneririm

merhaba bende bir konuda yardımınızı istiyorum saçlarımı iki üç hafta kadar önce köpük boyayla kızıl kestaneye boyadım şuanda ise kırmızı yapmak istiyorum sadece akos çilek kızılını kırmızı açıcı kullanmadan boyadığım takdirde istedigim kırmızıya yakın ton olurmu açıcıcıyı kullanmaya korkuyorum çünkü bu cuma boyayacağım ve kafam karışmış durumda:26::26:

arkadaşlar bugün tarçın bakıra boyadım, biraz koyu istediğimden içine kumral kattım ama çok açık tuttu. Ben daha koyu istiyordum, bir dahaki boyamaya ne katsam koyulaşır? Ya millet içine sarı katıyo bundan daha koyu oluyor, Eki Görüntüle 623532

-bu sefer 2 tarçın 1 kumral kattım,
-gelecek sefer 1/1 mi yapayım?
-başka bir renkle mi karıştırayım?
-oksidanım 30 luktu, 20 lik mi kullanayım?
yardım lütfen, ben şunu istiyorum..

Eki Görüntüle 623533

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 637365 Eki Görüntüle 637366 amonracım canımcım sana bi sorum olacak kırmızı oryali ilk defa duydum renkten renge (mor mavi yeşil kırmızı) atlayan biri olarak nasıl daha önce duymamışım hayret ettim saçlarım ilk resimde ki gibiydi uzun süre aynı rengi kullandığım için aktığında eskisi gibi turuncumsu bi renk çıkmadı baya koyu kaldı şimdi tam karar vermemiş olsam da yeniden mor yapasım var resimde ki tonda bunun için kırmızı oryalle mi açayım normal oryallemi kırmızı oryali daha önce hiç kullanmadığım için nasıl bir renk verecek bilmiyorum bu arada resimden de belli olduğu gibi 4-5 parmak fln diplerim gelmiş durumda epeydir saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorlardı kendi hallerinde bu alacabulaca saçları kırmızı oryal ne hale getirir acep bilemedim ben sen dersin

Merhabaa!

Garnier Color Naturals Çarpıcı Renkler Yoğun Yakut Kızılı 6.60 kullanan var mı içinizde? Varsa saçının rengini veya ona yakın bi rengi paylaşabilir mi rica etsem?

mor saç için kırmızı oryali tavsiye etmem canım
yoğun bir kırmızı açılıyor saç mor rengi saça vurunca
saçın rengi koyu bir şarap kızılı oluyor belli belirsiz mor yansımalı
normal oryalle açman daha mantıklı
ama saç rengin dediğin kadar koyu değil
bu saç renginin üzerine koyu tonlarda mor boya tutar
ben bakır saçım aktığında jeans color violet denemiştim su bazlı olmasa kullanabilirdim
ama çok çabuk akıyordu
ayrıca marijel irize daha koyu tonlarda bir mor renk onu deneyebilirsin
exicolor markasında da yoğun mor var
bu boyalar profesyonel olduğu için en iyi sonuçları veriyor

30 luk oksidasyon yerine 20 lik kullanmalısın canım
kumral boya katmanı tavsiye etmem ben
katacaksan da yarım tüp kat normalde kumral baskın bir ton çünkü
eğer rengi koyulaştırmak istiyorsan sadece cila yapabilirsin
oksidasyon kremi katmadan saç kremi ve suyla hazırladığın boyayı saçına uygulayabilirsin

kızıl kestane koyu bir renk akmadan açılmadan kırmızı olması imkansız

Merhabaa!

Garnier Color Naturals Çarpıcı Renkler Yoğun Yakut Kızılı 6.60 kullanan var mı içinizde? Varsa saçının rengini veya ona yakın bi rengi paylaşabilir mi rica etsem?

güzel bir renkmiş ama 6 tonlardaki kızıllar koyu tutuyor

tesekkurler amonra

çok çok çok tşk ederim cnm cevabın için jeans coloru çok duydum hiç kullanmadım benim kullandığım mor exicolorun orkide moru ve yoğun viyoleyi karıştırıyordum sonradan sadece yoğun viyoleyle boyamaya başladım dediğin gibi çok güzel renk veriyor ama yazın kullanmıştım antalyanın güneşine pek dayanamamıştı güneşte bile soluyordu üstler pembeleşiyor altta kalan güneş görmeyen yerlerin rengi çok güzel kalıyordu o yüzden şu marijel izeyi bi deneyim bu seferde

Son düzenleme:

Amonra merhaba, zemin rengim aşağıdaki gibi. Daha açıktı ama exicolor denen iğrenç boya sayesinde koyulaştı...Aynı bu anlattığın boya ve yöntemle boyarsam bir kaç ton açılmasını sağlayıp o dediğin canlı kırmızıyı elde edebilir miyim?

Ya da yukarıdaki rengi şu renge nasıl dönüştürebilirim? Bir kere açıcı vurdum, ikinciyi vurmak istemiyorum :26: Cevapların için şimdiden teşekkürler.

Edit : benim fotoğrafım ampul ışığında olduğu için doğru rengi vermeyebilir, aşağıdaki fotoğraf gibi gün ışığında olsa eminim biraz daha açık görünürdü onu da ekleyeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…