- 8 Kasım 2012
- 80
- 0
igora kırmızı yoğunlaştırıcıyı ben de sonbahar kızılı ile kullanıyordum.
kırmızı yoğunlaştırıcının tek başına kırmızı renk verme olayı var mı? ona göre 3 kutu boya kullandığım saçıma yarım jeans color 1 kutu akos çilek 1 kutu kırmızı yoğunlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum da :44:
Arkadaşlar benim saçlarım şu anda siyah ama 3 yıldır siyah kullanıyorum çok sıkıldım artık bu fotoğraflardaki gibi renk elde etmek istiyorum yardım eder misinizzzz bana :)
Merhaba bana yardım eder misiniz ?Bir buçuk ay önce mavi boyadığım,şu an yeşilimsi olan saçlarımı kırmızı boyasam sonuç ne olur ? Ayrıca saçımın orta kısımlarından sonra ondan bir yıl önce kullandığım farma color 9.3 var biraz,tabii diplerden çıkan kendi koyu kumrala yakın saçlarım da ... Rengarenk şu an resmen saçlarım Kuaför saçların iyice uzayıp,boyalar daha akınca boyayabilirsin ancak yoksa tutmaz dedi ama çok sıkıldım artık
Bu arada akos çilek kızılı veya gelincik kızılı veya koleston kor ateş kızılı düşünüyorum şu an.Çok canlı,cırt,dikkat çekici hatta direkt kırmızı olmasını istiyorum ama ...
Bir şey sormak istiyorum Amonra .
Ben iki hafta kadar önce saçlarımı ilk defa boyadım. Doğal rengiydi.
Sonbahar kızılı tuttu . Ancak şimdi aktıkça kızıl kahvemsi bir şeye dönüşmeye başladı.
Sorum şu , biraz dibimde gelmişken tekrar boyasam ama daha açık olan bir kızıl a , tutar değil mi ?
Dipler farklı uçlar farklı olmasın sonra.
Yoksa biraz daha akıtayım mı boyayı ?
Bilemedim, bir sorayım dedim.
saçlarına açma işlemi yapılmadan mümkün değil bu tonu tutturman üzgünüm.
Arkadaşlar benim saçlarım şu anda siyah ama 3 yıldır siyah kullanıyorum çok sıkıldım artık bu fotoğraflardaki gibi renk elde etmek istiyorum yardım eder misinizzzz bana :)
kırmızı oryalle açmakta fayda var saçı kızıl saç zemin için klasik oryaller riskli
çünkü kızıl saça iyi tutunmuyor
istediğin ton tek boyayla elde edilmesi zor bir ton
şu tonlara bakmanı öneririm
Eki Görüntüle 610607
çok teşekkür ediyorum :) aşk alevi aradığım tona yakın gibi
Eki Görüntüle 637365 Eki Görüntüle 637366 Eki Görüntüle 637367 Eki Görüntüle 637368 Eki Görüntüle 637371 amonracım canımcım sana bi sorum olacak kırmızı oryali ilk defa duydum renkten renge (mor mavi yeşil kırmızı) atlayan biri olarak nasıl daha önce duymamışım hayret ettim saçlarım ilk resimde ki gibiydi uzun süre aynı rengi kullandığım için aktığında eskisi gibi turuncumsu bi renk çıkmadı baya koyu kaldı şimdi tam karar vermemiş olsam da yeniden mor yapasım var resimde ki tonda bunun için kırmızı oryalle mi açayım normal oryallemi kırmızı oryali daha önce hiç kullanmadığım için nasıl bir renk verecek bilmiyorum bu arada resimden de belli olduğu gibi 4-5 parmak fln diplerim gelmiş durumda epeydir saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorlardı kendi hallerindebu alacabulaca saçları kırmızı oryal ne hale getirir acep bilemedim ben sen dersin
arkadaşlar bugün tarçın bakıra boyadım, biraz koyu istediğimden içine kumral kattım ama çok açık tuttu. Ben daha koyu istiyordum, bir dahaki boyamaya ne katsam koyulaşır? Ya millet içine sarı katıyo bundan daha koyu oluyor,Eki Görüntüle 623532
-bu sefer 2 tarçın 1 kumral kattım,
-gelecek sefer 1/1 mi yapayım?
-başka bir renkle mi karıştırayım?
-oksidanım 30 luktu, 20 lik mi kullanayım?
yardım lütfen, ben şunu istiyorum..
Eki Görüntüle 623533
merhaba bende bir konuda yardımınızı istiyorum saçlarımı iki üç hafta kadar önce köpük boyayla kızıl kestaneye boyadım şuanda ise kırmızı yapmak istiyorum sadece akos çilek kızılını kırmızı açıcı kullanmadan boyadığım takdirde istedigim kırmızıya yakın ton olurmu açıcıcıyı kullanmaya korkuyorum çünkü bu cuma boyayacağım ve kafam karışmış durumda:26::26:
Merhabaa!
Garnier Color Naturals Çarpıcı Renkler Yoğun Yakut Kızılı 6.60 kullanan var mı içinizde? Varsa saçının rengini veya ona yakın bi rengi paylaşabilir mi rica etsem?
30 luk oksidasyon yerine 20 lik kullanmalısın canım
kumral boya katmanı tavsiye etmem ben
katacaksan da yarım tüp kat normalde kumral baskın bir ton çünkü
eğer rengi koyulaştırmak istiyorsan sadece cila yapabilirsin
oksidasyon kremi katmadan saç kremi ve suyla hazırladığın boyayı saçına uygulayabilirsin
mor saç için kırmızı oryali tavsiye etmem canım
yoğun bir kırmızı açılıyor saç mor rengi saça vurunca
saçın rengi koyu bir şarap kızılı oluyor belli belirsiz mor yansımalı
normal oryalle açman daha mantıklı
ama saç rengin dediğin kadar koyu değil
bu saç renginin üzerine koyu tonlarda mor boya tutar
ben bakır saçım aktığında jeans color violet denemiştim su bazlı olmasa kullanabilirdim
ama çok çabuk akıyordu
ayrıca marijel irize daha koyu tonlarda bir mor renk onu deneyebilirsin
exicolor markasında da yoğun mor var
bu boyalar profesyonel olduğu için en iyi sonuçları veriyor
su bazlı bir boyayla akosu karıştırarak nasıl bir sonuç elde edersin bilmiyorum
ama koyu tutuyorsa oksidanı fazla koyabilirsin boyaya 1/1 ölçü değil 1/1,5 ya da 2 ölçü
gelincik kızılı ve kırmızı yoğunlaştırıcı bayrak kırmızısı gibi oluyor bende
ama zemin rengim açık olduğundan bu da