Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

bende gecen gün tarcın bakıra boyadaım acımı önce cila yaptım 15 20 dk beklettim sonrada ardından oksidasyonu katarak boyadım ama diplerim hic tutmadı acaba azmı beklettim?? bide cok koyu oldu eskiden boyadıgımda daha acık ve daha turumcumtrak oluyodu busefer hic oyle olmadı acaba neden olmadıki ?? :2:

cilada oksidasyon kremi olmadığı için diplere tutmaz
tersi işlem yapmalıydın
önce oksidasyon kremli diplere
sonra uçlara cila şeklinde

Amonra merhaba

bu akos çilek kızılı ile sonbahar kızılı ve igora kızıl yoğunlaştırıcıyı karıştırmak istiyorum ama akos boyayı bulamadım. Acaba Ankara'da nerden bulabilirim bu boyayı:44:

ankara hakkında bir fikrim yok canım malesef
ama neva color 0-66 yoğun ateş kızılı ya da 0-65 yoğun fuşya kırmızı yoğunlaştırıcıyla
aynı tonu yakalaman mümkün
akos bulamayanlar bunu deneyebilir
denedim başarılı
bu arada son 1 aydır yeniden kızıl oldum

neva color renkleri
Eki Görüntüle 520828 Eki Görüntüle 520829

Son düzenleme:

Benim sacim ilk resimdeki gibi ama senin gibi canlı kızıl istiyorum yardım et lütfen

Benim sacim ilk resimdeki gibi ama senin gibi canlı kızıl istiyorum yardım et lütfen

canım bırak saçların iyice aksın
bunun için saç bakım yağları maskeler uygula saçına
hem bakım yaparsın hem de boya akar
aktıktan sonra akos gelincik kızılı ya da çilek kızılı bulabilirsen onunla
bulamazsan neva color 0-66 ya da 0-65 e bi miktar kırmızı yoğunlaştırıcı katarak
9 luk 30 volüm oksidasyon kremi ekleyerek boya
ama gelincik ya da çilek kızılı kullanacaksan yoğunlaştırıcı katmana gerek yok

Son düzenleme:
Sağol amoracım. Sana bi sorum daha olacak. Akos bulabilirsem dahi yine de 9 luk volum mu kullanmam gerek? Peki herhangi oksidan kremin markası fark eder mi ve kaç dakika beklememi önerirsin. Kurban bayramına kadar maske yapayım ben ozaman. İyi ki varsın

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yanlış yazmışım 12 lik 40 volüm oluyo
9 volüm 30
sen 30 volüm kullan 9 luk olandan
marka fark etmez sorun değil

sevgili amonra konuyu epeydir takip ediyorum. kızıl rengi cok istiyordum ama kullanışsız diye tereddut ediyordum. senin tecrubelerin ışıgında kızıllar kervanına katılmaya karar verdim.
senden ricam yardımlarını esirgeme lütfen. saclarım pekte güclü degiller normal siyah iki ay kadar önce bitkisel boyayla kuaforde siyah yaptırmıştım.
bugun gidip kırmızı açıcıyı aldım. cila işlemi icin olan malzemeleride aldım.
şimdi sorum ornegin yarın sabah acma işlemini yaptım diyelim ne kadar beklicem cila icin. birde bu oksidayson işlemiyle cila işlemi aynı şeymi tam anlayamadım. önce sacı acıcaz ve kac gün sonra cila yapıcaz.
umarım dogru sormuşumdur.

canım saçların siyah ve güçlü değillermiş
sana önerim saçını açmadan önce hindistan cevizi yağı kullanman
burda bahsettim nasıl kullanıldığı ve faydalarından
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...adan-sac-rengi-acma-hindistancevizi-yagi.html

kırmızı açıcıyla açtığında saçların zaten kırmızı bi kızıl olacak ya da en kötü kızıl bir bakır
ertesi gün boyayabilirsin saçlarını ama önerim eğer saçların iyi açılırsa
cila gibi oksidasyon kremi kullanmadan saç kremi su ve boya karışımını uygulaman
çünkü açılan saçta kolay akıyo boya rengi ne olursa olsun
bu sebeple pigmentasyon yaparsan daha iyi verim alırsın
pigmentasyon ve cila hemen hemen aynı işlem sayılır

cevabın için teşekkür ederim aslında topiğin gayet acıklayıcı ama bende suan hem heyecan var hemde cahillik :) genelde hep evde boyarım aslında saclarımı.
hindistan cevizi yağı tarifini mutlaka yapıcam teşekkür ederim. bakalım dogru anlamışmıyım. cok gerizakalıca bir soru belki ama şimdi:

pigmentasyon işlemi icinde oksidan krem bulunmayan karışım
cila işlemi ise icinde oksidan krem bulunan karışım.

önce saclarımı acıyorum acıcı sacımda 20 dk bekliyorum sonra sampuansız sadece kremle akıtıyorum.

kritik sorum şu ki; cila gibi olan pigmentasyon işlemini hemen aynı andamı yapıcam yani aynı günmü ertesi günmü

Saçım sonbahar kızılı iken 2 kutu akos çilek kızılı ve 1 kutu sonbahar kızılı karıştırıp boyasam sonuç nasıl bir şey olur acaba:44:

Saçım sonbahar kızılı iken 2 kutu akos çilek kızılı ve 1 kutu sonbahar kızılı karıştırıp boyasam sonuç nasıl bir şey olur acaba:44:

gayet güzel olur
denemiştim daha önce ilk fotoların aynısı oluyor
ilk yıkamada biraz koyu olabilir ama 2.3. yıkamada daha hoş oluyor

estafurullah canım
hayır cilada da oksidasyon yok
pigmentasyon önce oksidasyonsuz boyayı saça uygulayıp biraz beklettikten sonra oksidasyon katıp saçı tekrar üstünden boyamak 2. safhasında var oksidasyon yani
cilada ise yok saçın rengini geri getirmek parlatmak için yıpratmayan işlem

evet 20-30 dk kontrol ederek bekle saçında esneme fark edersen hemen yıka bi sonraki aşama kopma yanma çünkü
saçı bol kremle durula ve kurut

cila gibi olan pigmentasyon işlemini ertesi gün ya da 4-5 saat sonra yapabilirsin
ben sabah açıp akşama doğru boyarım genelde

ama saçın istediğin kadar açılıysa cila yap
ilk açma işleminde ben genelde çok açılmasa bile cila yaparım
eğer hala koyu olduğunu düşünüyosan
40 ya da 30 volüm oksidasyon kullanarak boya

aydınlatıcı bilgilerin için tekrar tekrar tekrar teşekkür ederim. gayet iyi anladım sanırım.
hayırlısıyla yarın uygulama yapıcam. teşekkürler iyi akşamlar sağlıklı saçlar dilerim:)

aydınlatıcı bilgilerin için tekrar tekrar tekrar teşekkür ederim. gayet iyi anladım sanırım.
hayırlısıyla yarın uygulama yapıcam. teşekkürler iyi akşamlar sağlıklı saçlar dilerim:)

rica ederim
sonucu ben de merakla bekliyorum
sana da sağlıklı saçlar, iyi akşamlar

arkadaşım kırmızı acıcıyı sürdüm bekliyorum. bir ölçek kırmızı toz açıcı 9a 30 vol oksidanla karıştırıp hazırladım ama kıvamı cok koyuydu sürerken çok zorlandım en sonunda heryerine buladım valla. ortaya ne cıkacak merakla bekliyorum. umarım doğru yapmışımdır bu açma işlemini :)

imdaaaaaatttttttt. amonra. arkadaşıım açıcı işlemim bitti sacımı yıkadım şimdi az kurudu ama dipler cooook acık renk oldu alttlar koyu. yalnız dipler haddinden fazla acık renk oldu. pembe ötesi acayip bir renk oldu bu dipler. cila işleminden sonra düzelicekmi acaba. ne yapsam ben şimdi nasıl bir yol izlesem bilemiyorum. cilayı hazırlayıp sadece saç diplerinemi uygulasam oksidanlımı oksidansızmı yapsam napcam ben yaaaaa.

diplere en son sürecektin canım ya
ciladan sonra toparlar renk
oksidasyon kremi koymadan boya dipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…