8 senelik (sadece 6 ay ara verilmiş) kızıl hayatımda şunu anladım ki, akmayan kızıl yok. haliyle sürekli boyadığın için saçın da yıpranıyor dolayısıyla sonunda eline alacalı bulacalı yıpranmış saçlar kalıyor.
evet hala kızılım ve evet kızıl kalacağım ama bunun bir çözümü olmalıen azından çilek kızılından elimde kalan son boyayı bu akşam kullandıktan sonra vazgeçicem, çünkü boyandığındaki rengi ne kadar güzelse, şu andaki rengi o kadar korkunç (10 eylülde boyamışım en son)
mutsuzum
edit: kırmızı açıcıyla da açtım zamanında ama ne yazık ki o da çözüm olmadı.
Kızlar saç uçlarımı daha önce kuaförde boyatmıştım sonra kestirdim falan neyse bu sefer kendim evde boyamak istiyorum nasıl boyabilirim ki ya kalıp gibi durmadan biri yardımcı olursa sevinirim :)
uçlara boya sürdükten sonra tarakla biraz üst kısımlardan aşağı doğru tarayabilirsin boyayı :) hafifçe üstten aşağı doğru iner
bence :)
Teşekkür ederim :) Hepsini boyayacağım işte tüm korkum kuaför gibi ara ara uğraşamam ben saçım yoğunAman olmazsa da olmasın çok dert değil. Depresyona tedavi olsun yeter
ya bence depresyonunu makyajla halletsaç işi çok riskli yaa iyice depresyona girebilirsin :26:
Paylaşımın çook güzel olmuş Amonra .
Ben aşığıyım kızıl saçın şu anda da saçım boyalı.
Ama dediğin işlemi igora felan değil de palette kullanarak yapa bilir miyiz acaba, Şu cila işlemini ?
Veya aklıma şu geldi saçı boyarken badem yağı katsak boyaya , bir zararı olur mu acaba
bie şey sormak istiyorum
kullandığınız saç kremleri bildiğimiz normal saç kremi değilmi
Amonra acil bir şey sormam lazım:26:
Alfaparf jeans color deep red ile akos çilek aldım iki boyayı %30luk oksidan ile karıştırım sonbahar kızılı olan saçlarımı boyayacağım.
Ancak daha önce akos çilek ile boyadığımda çok koyu neredeyse mora yakın bir kızıl elde etmiştim. Şimdi ise canlı koyu kırmızı istiyorum.
Sorum şu sence bu şekilde elde edebilir miyim bu rengi? Yoksa yine koyu mu olur saçım? Yalnızca jeans color kullanmak istemiyorum hem o kadar açık kırmızı istemiyorum hem de hemen akıyormuş su bazlı olduğu için, karıştırmamın amacı kalıcı olması..
su bazlı bir boyayla akosu karıştırarak nasıl bir sonuç elde edersin bilmiyorum
ama koyu tutuyorsa oksidanı fazla koyabilirsin boyaya 1/1 ölçü değil 1/1,5 ya da 2 ölçü
gelincik kızılı ve kırmızı yoğunlaştırıcı bayrak kırmızısı gibi oluyor bende
ama zemin rengim açık olduğundan bu da