Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

8 senelik (sadece 6 ay ara verilmiş) kızıl hayatımda şunu anladım ki, akmayan kızıl yok. haliyle sürekli boyadığın için saçın da yıpranıyor dolayısıyla sonunda eline alacalı bulacalı yıpranmış saçlar kalıyor.

evet hala kızılım ve evet kızıl kalacağım ama bunun bir çözümü olmalı :KK43: en azından çilek kızılından elimde kalan son boyayı bu akşam kullandıktan sonra vazgeçicem, çünkü boyandığındaki rengi ne kadar güzelse, şu andaki rengi o kadar korkunç (10 eylülde boyamışım en son)

mutsuzum :KK43:

edit: kırmızı açıcıyla da açtım zamanında ama ne yazık ki o da çözüm olmadı.

Son düzenleme:
8 senelik (sadece 6 ay ara verilmiş) kızıl hayatımda şunu anladım ki, akmayan kızıl yok. haliyle sürekli boyadığın için saçın da yıpranıyor dolayısıyla sonunda eline alacalı bulacalı yıpranmış saçlar kalıyor.

evet hala kızılım ve evet kızıl kalacağım ama bunun bir çözümü olmalı :KK43: en azından çilek kızılından elimde kalan son boyayı bu akşam kullandıktan sonra vazgeçicem, çünkü boyandığındaki rengi ne kadar güzelse, şu andaki rengi o kadar korkunç (10 eylülde boyamışım en son)

mutsuzum :KK43:

edit: kırmızı açıcıyla da açtım zamanında ama ne yazık ki o da çözüm olmadı.

malesef öyle
ama benim akarken oluşan renk geçişleri de hoşuma gidiyor
çok pembe değil bakır açıldığı için olabilir
bakımda yapamıyor insan saç daha fazla akacak diye
ama ben boyamdan 1 hafta evvel nasılsa boya yapıcam diye
yoğun bakımlar yapıyorum saçıma
o kadar kötü durumda değil saçlarım
silikonsuz parabensiz sülfatsız ürünler kullanmaya çalışıyorum
öyle feci akma yaşadığımı saçlarımın yıprandığını söyleyemicem
kaldı ki siyaha yakın renklerden açılmış
aralarda kendi rengime dönüp tekrar kızıla dönmeme rağmen
saçımın cinsiyle de alakası olabilir
genel anlamda dayanıklı saçlarım:nazar:

bana da yardım eder misin canım lütfen nolur :KK43:

benim kendi saçım küllü kumral gibi bir şey, koyu kumrala boyuyordum siyah gibi duruyordu,
4 5 aydır boyamadım dinlendirdim, diplerden kendi saçım geldi tabi.

dün saçlarımı açtırdım, bakır tarzı bi renk istiyordum, saçlarım açıldı, üstüne boya yapıldı, ama yapılan rengi çok açık buldum beğenemedim.
bugün tekrar gidip biraz koyulaştırmalarını istedim. koyulaştı ama henüz istediğim kadar değil. tepelerden güneşte yine turuncu parlıyor..
saçlarım çok yıpranmadı, yani illa ki yıpranma oldu ama, korktuğum gibi değil. hayatımda ilk kez açıcı kullanıldı saçımda.

25 gün sonra tekrar gidicem o zaman koyulaştırılmasını isteyebilirim ama, acaba evde kendim yapsam hemen? beklemeden?
bir şey olur mu?

istediğim renk şöyle bir şeyler:
Eki Görüntüle 538266 Eki Görüntüle 538267

şimdiki hali ise:
$image.jpg

lütfen yardım et, evde ne ile boyarsam bu tarz bi koyulaşma yakalayabilirim? koyulaştırayım derken kahverengi de yapmak istemiyorum?
haftaya sınavlarım var o zamana kadar bu hali çok daha akar mı? daha da mı açılır :KK50:

Kızlar saç uçlarımı daha önce kuaförde boyatmıştım sonra kestirdim falan neyse bu sefer kendim evde boyamak istiyorum nasıl boyabilirim ki ya kalıp gibi durmadan biri yardımcı olursa sevinirim :)

Kızlar saç uçlarımı daha önce kuaförde boyatmıştım sonra kestirdim falan neyse bu sefer kendim evde boyamak istiyorum nasıl boyabilirim ki ya kalıp gibi durmadan biri yardımcı olursa sevinirim :)

uçlara boya sürdükten sonra tarakla biraz üst kısımlardan aşağı doğru tarayabilirsin boyayı :) hafifçe üstten aşağı doğru iner
bence :)

uçlara boya sürdükten sonra tarakla biraz üst kısımlardan aşağı doğru tarayabilirsin boyayı :) hafifçe üstten aşağı doğru iner
bence :)

Teşekkür ederim :) Hepsini boyayacağım işte tüm korkum kuaför gibi ara ara uğraşamam ben saçım yoğun :KK70: Aman olmazsa da olmasın çok dert değil. Depresyona tedavi olsun yeter :p

Teşekkür ederim :) Hepsini boyayacağım işte tüm korkum kuaför gibi ara ara uğraşamam ben saçım yoğun :KK70: Aman olmazsa da olmasın çok dert değil. Depresyona tedavi olsun yeter :p

ya bence depresyonunu makyajla hallet :KK1: saç işi çok riskli yaa iyice depresyona girebilirsin :26:

amonraaa ımdaattt banada yardım edermısın

tek tek tum sayaları okudum senden ogrendıklerımı uygulamak ıstıyorum fakat sorularım var.

oncelıkle ben sacım karameldı ve röfle vardı dıbı cıktı sıyah sıyah 4 cnm fln karamelıde cok kotu bı hal aldı

sımdı ben bu sacımı karamale yapıcam
oncelıkle sacımı acıcıyla acıcam hepsı aynı renk olsun dıplerı acılsın dıye

snra acıcıyla actıktn sonra senden ogrendıgım cıla ıslemını ve pigmentasyon ıslemını yapıcam

bu ıslemlerı bıtrdıkten sonra sacı yıkayıp ıstedıgım karamel rengıne boyıycam dımı yanı sormak ıstedıgım pigmentasyondan sonra sacımı boyamalımıyım yoksa

pigmentasyon ıslemıylemı kalmalı
boyarsam sacım yanarmı
boyamazsam ıstedıgım renk tam tutarmı bunu anlayamadım cnmya

Paylaşımın çook güzel olmuş Amonra .
Ben aşığıyım kızıl saçın şu anda da saçım boyalı.
Ama dediğin işlemi igora felan değil de palette kullanarak yapa bilir miyiz acaba, Şu cila işlemini ?
Veya aklıma şu geldi saçı boyarken badem yağı katsak boyaya , bir zararı olur mu acaba

Paylaşımın çook güzel olmuş Amonra .
Ben aşığıyım kızıl saçın şu anda da saçım boyalı.
Ama dediğin işlemi igora felan değil de palette kullanarak yapa bilir miyiz acaba, Şu cila işlemini ?
Veya aklıma şu geldi saçı boyarken badem yağı katsak boyaya , bir zararı olur mu acaba

evet cila yaparken markanın önemi yok
saçınızı ne marka ve numara ile boyuyorsanız cilanızı da onla yapabilirsiniz:KK34:
yağ katmak boyayı biraz koyulaştırabiliyor ama zararı yok

Amonra acil bir şey sormam lazım:26:

Alfaparf jeans color deep red ile akos çilek aldım iki boyayı %30luk oksidan ile karıştırım sonbahar kızılı olan saçlarımı boyayacağım.

Ancak daha önce akos çilek ile boyadığımda çok koyu neredeyse mora yakın bir kızıl elde etmiştim. Şimdi ise canlı koyu kırmızı istiyorum.

Sorum şu sence bu şekilde elde edebilir miyim bu rengi? Yoksa yine koyu mu olur saçım? Yalnızca jeans color kullanmak istemiyorum hem o kadar açık kırmızı istemiyorum hem de hemen akıyormuş su bazlı olduğu için, karıştırmamın amacı kalıcı olması..

Amonra acil bir şey sormam lazım:26:

Alfaparf jeans color deep red ile akos çilek aldım iki boyayı %30luk oksidan ile karıştırım sonbahar kızılı olan saçlarımı boyayacağım.

Ancak daha önce akos çilek ile boyadığımda çok koyu neredeyse mora yakın bir kızıl elde etmiştim. Şimdi ise canlı koyu kırmızı istiyorum.

Sorum şu sence bu şekilde elde edebilir miyim bu rengi? Yoksa yine koyu mu olur saçım? Yalnızca jeans color kullanmak istemiyorum hem o kadar açık kırmızı istemiyorum hem de hemen akıyormuş su bazlı olduğu için, karıştırmamın amacı kalıcı olması..

su bazlı bir boyayla akosu karıştırarak nasıl bir sonuç elde edersin bilmiyorum
ama koyu tutuyorsa oksidanı fazla koyabilirsin boyaya 1/1 ölçü değil 1/1,5 ya da 2 ölçü
gelincik kızılı ve kırmızı yoğunlaştırıcı bayrak kırmızısı gibi oluyor bende
ama zemin rengim açık olduğundan bu da

Bir şey sormak istiyorum Amonra .
Ben iki hafta kadar önce saçlarımı ilk defa boyadım. Doğal rengiydi.
Sonbahar kızılı tuttu . Ancak şimdi aktıkça kızıl kahvemsi bir şeye dönüşmeye başladı.
Sorum şu , biraz dibimde gelmişken tekrar boyasam ama daha açık olan bir kızıl a , tutar değil mi ?
Dipler farklı uçlar farklı olmasın sonra.
Yoksa biraz daha akıtayım mı boyayı ?
Bilemedim, bir sorayım dedim.

su bazlı bir boyayla akosu karıştırarak nasıl bir sonuç elde edersin bilmiyorum
ama koyu tutuyorsa oksidanı fazla koyabilirsin boyaya 1/1 ölçü değil 1/1,5 ya da 2 ölçü
gelincik kızılı ve kırmızı yoğunlaştırıcı bayrak kırmızısı gibi oluyor bende
ama zemin rengim açık olduğundan bu da

igora kırmızı yoğunlaştırıcıyı ben de sonbahar kızılı ile kullanıyordum.

kırmızı yoğunlaştırıcının tek başına kırmızı renk verme olayı var mı? ona göre 3 kutu boya kullandığım saçıma yarım jeans color 1 kutu akos çilek 1 kutu kırmızı yoğunlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum da :44:

Arkadaşlar benim saçlarım şu anda siyah ama 3 yıldır siyah kullanıyorum çok sıkıldım artık bu fotoğraflardaki gibi renk elde etmek istiyorum yardım eder misinizzzz bana :)

Eklentiler

• $kizil-sac-model-13.jpg
    $kizil-sac-model-13.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 943
  • $kizil-sac-model-7.jpg
    $kizil-sac-model-7.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 1.136
X