• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl hakkında

judas_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
78
0
96
1.Arkadaşlar aktığında turuncu olmayan bi kızıl renk tonu var mı. Merak ettim kuaförde boyatacağım bu sefer saçımı. Kendim yapamıyorum ya birde siyah boya zaten saçlarım.

2.si Saçlarımı bu renge boyatsam mı..
12296799152680462375.jpg
http://yukleresim.com

Şu saç dibindeki ve ucundaki tonların isimleri neler. Nolur canlar bi yardım ediverin :66:

Son düzenleme:
bence kızılın tüm tonları akıyo heleki yaz aylarındayız insan sık sık terliyooo yastıga havluya herseye renk cıkıyooo :)ben turuncu ve kızıl denedim sonuc mu:32: uctu gitti

kesinlikle kızıl akıyo diyenlere katılmıyorum 2 3 senedir sacım kızıl ve hiç aktıgını görmedim üstelik kendim boyuyorum sizinki nasıl akıyo valla anlamış değilm... :19:

kızılı kullanmak çok zordur bende uzun süre kullandım ama çabuk akıyor vazgeçtim sonra dönüşde zor oluyor saçlar mahvoluyor iyi düşündünmü

hmm aksada kızıl işte aşk bu :D
peki kuaföre gittiğimde fotodaki kızılı nasıl tarif ederim yoksa ben direk fotoyumu alıp gidiyim :66:

canim direk fotoyla git yoksa senin dedigin tonu anlamiya bilirler :D elinde resim olunca daha basit olur onlar icinde ;)

kızılı kullanmak çok zordur bende uzun süre kullandım ama çabuk akıyor vazgeçtim sonra dönüşde zor oluyor saçlar mahvoluyor iyi düşündünmü

hımm :( ne olacak benim bu halim ya çok iddialı duruyor bazı kızıllar çok seviyorum işte. hiç kullanmadım çok mu akıyor ya :(

canim direk fotoyla git yoksa senin dedigin tonu anlamiya bilirler :D elinde resim olunca daha basit olur onlar icinde ;)

ayy öyle yapıyım dimi kııız :9: ama arkadaş akıyor yıpranıyor deyince tekrardan düşünesim geldi kızıl için :26:

bi tanıdığım kumral saçlarını çilek kırmızısına boyamıştıç akınca hani palette tarçın bakır boyasının ön yüzündeki kız var ya, aynı öyle olmuştu. açık tonlar çabuk akıp turuncuya dönüyor. ama koyu kızıllar daha yavaş akıyor ve turuncuya dönmüyor. :53:

bi tanıdığım kumral saçlarını çilek kırmızısına boyamıştıç akınca hani palette tarçın bakır boyasının ön yüzündeki kız var ya, aynı öyle olmuştu. açık tonlar çabuk akıp turuncuya dönüyor. ama koyu kızıllar daha yavaş akıyor ve turuncuya dönmüyor. :53:
ha işte bunu merak ettim bende beyaz tenli olsam turuncu neyse de buğdayım korkuyorum turuncu olursa diye :59: O zaman koyuya boyatacağım. :32:

o zaman :66: hehe hadi bakalim bence senin fikrin daha degisir bi kuaförüne danisda :) bence kahve renginiye boyat basta icinde yogun kizil tonu olan..

Back
X