• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizginligim kırgınlığım....

Allah çocuklarınızı size bağışlasın uzun omur versinn inşallah :) yani ayrılma durumunda suanki hayatınızı arayacaksınız gibi duriyir ailenize giderseniz .Madem şuan kalmak zirundasinizz ,dediğiniz gibi yok gibi davranin yani ne yapıyor ne ediyor düşünmeyin .Küçük bebeğiniz 2-3 yaşına gelince kreş vs bir yere bırakıp güzel bir iş bulursanız ayrilirsijiz duzelmzse ..
Eğitim durumu ne bilmiyorum ama kpss ye hazırlanabilirsiniz bakarsiniz wtarnur kurtulursunuz

Allah sabır ve güç versin inşallah size

Bunu bende düşündüm.
Ben yapma dediğim halde bu olayları tekrarlayarak beni yok saydı bende onu yok sayayim diyorum.
Örneğin akşam yemegini o gelmeden yiyeyim al bu da sana bir tabak yemek al ye diyeyim. Siz niye yemiyorsunuz deyince aile olanlar hep beraber yerler biz aile olmayı beceremedigimiz için böyle öğrenci evi gibi takilacagiz diyeyim diyorum
Ama inanın o kadar içim acıyor ki buna ne kadar dayanırim bilmiyorum.
Sonuçta hepimiz evlenirken mutlu olalım bir ailemiz olsun duy evlendik. Ama şimdi bu durumda olmak çok üzücü. Ama sadce benim cabamla da düzelen birşey yok.
Su ogrenci evi lafini aman soylemeyin. Bu karakterdeki erkeklerin isine gelecek bir laf ve tavir. Siz ruhen bagimsiz olun. Maddi acidan olamasaniz da siz sakin, huzurlu ve mutlu oldugunuzda esiniz farkedecek. Ama bu yolun sonu ayrilik. Er ya da gec. Bebeginiz kucuk, onun size ihtiyaci var. Calisip cocuklarima tek basima bakamam derseniz bebek buyuyunceye kadar esinizi yok sayip, yasayacaksiniz. Siz anneniz degilsiniz. O isterse belki ayrilir belki ayrilmaz. Siz kendinize ve cocuklariniza bakin yeter. Bu arada evden erken ayrilmaniz esiniz icin super olmus. Kirginliklarinizi anlamayan adama tavir yapayim derken onun arayip ta bulamadigi sessiz ev imkanini yaratmissiniz. Esinizin anlayacagi dil git markete sunlari al, gel bebegi doktora gotur, aksam erken gel amcamlar/annenler gelecek gelirken kuru pasta al gibi. Sorumlulugu verin, aile hayatini yasatin. Simdi bekar adam vaziyetinde.

Su ogrenci evi lafini aman soylemeyin. Bu karakterdeki erkeklerin isine gelecek bir laf ve tavir. Siz ruhen bagimsiz olun. Maddi acidan olamasaniz da siz sakin, huzurlu ve mutlu oldugunuzda esiniz farkedecek. Ama bu yolun sonu ayrilik. Er ya da gec. Bebeginiz kucuk, onun size ihtiyaci var. Calisip cocuklarima tek basima bakamam derseniz bebek buyuyunceye kadar esinizi yok sayip, yasayacaksiniz. Siz anneniz degilsiniz. O isterse belki ayrilir belki ayrilmaz. Siz kendinize ve cocuklariniza bakin yeter. Bu arada evden erken ayrilmaniz esiniz icin super olmus. Kirginliklarinizi anlamayan adama tavir yapayim derken onun arayip ta bulamadigi sessiz ev imkanini yaratmissiniz. Esinizin anlayacagi dil git markete sunlari al, gel bebegi doktora gotur, aksam erken gel amcamlar/annenler gelecek gelirken kuru pasta al gibi. Sorumlulugu verin, aile hayatini yasatin. Simdi bekar adam vaziyetinde.
Sürekli gerginlik yaşamak sutumu etkiledi stresten s utüm az aldı 1 ayda çocuk 300 gr almış deyince ebe gözüm hiç birseyi gormedi. Bende biliyorum benim evde olmamam onun ekmegine yağ sürmek ama ne yapayım orda durup hergun kavga edip çocuğumu aç mi biraksaydim. Canı cehenneme. Ne halt ederse etsin

Allah çocuklarınızı size bağışlasın uzun omur versinn inşallah :) yani ayrılma durumunda suanki hayatınızı arayacaksınız gibi duriyir ailenize giderseniz .Madem şuan kalmak zirundasinizz ,dediğiniz gibi yok gibi davranin yani ne yapıyor ne ediyor düşünmeyin .Küçük bebeğiniz 2-3 yaşına gelince kreş vs bir yere bırakıp güzel bir iş bulursanız ayrilirsijiz duzelmzse ..
Eğitim durumu ne bilmiyorum ama kpss ye hazırlanabilirsiniz bakarsiniz wtarnur kurtulursunuz

Allah sabır ve güç versin inşallah size
Rabbim cumlemizin evladını bağışlasın inşallah. Dediğiniz gibi kendi ailemde durum daha kotu. Burda dile getiremeyecegim birçok sıkıntı mevcut. O yüzden kendi evim kötünün iyisi. En azından bebek büyüyünceye kadar bende maddi manevi kendimi yanlız yaşamaya alistiracagim. Allah büyüktür zaman neyi gösterir bilemeyiz. Hep mazlum üzülecek ağlayacak değil ya gün gelir zalim de üzülür

Back