- 15 Şubat 2013
- 24.971
- 1
- 94.571
- 798
Hayir iltihapli olsa zaten agizdan antibiotik verirlerdi sulu acik yaraniz yok sizinBenimki iltihaplı görünmüyor değilmi farkındaysanız
Sizin oğlunuzunki çokmu derindiHayir iltihapli olsa zaten agizdan antibiotik verirlerdi sulu acik yaraniz yok sizin
Korkunçtu bi de Iran'daydik. Dogru mudahele edilemedi maalesef.Sizin oğlunuzunki çokmu derindi
Çok sağolun lütfen dua edin benim içinÇok geçmiş olsun
Şimdiki halinin resmini özelden atarmısınız acaba ne kadarlık bir iz kalmışKorkunçtu bi de Iran'daydik. Dogru mudahele edilemedi maalesef.
O fotolar obur telimde gitti 10 sene olxu nerdeyse. Ama acil yaraydi icinden sular akiyodu. Şu an ayaginda hafif dalgali bi görüntü var ama uzaktan belli olmuyoŞimdiki halinin resmini özelden atarmısınız acaba ne kadarlık bir iz kalmış
Bulunduğum şehirde yanık merkezi yokHemen bulunduğunuz ildeki yanık merkezine gidin iz kalmayacak şekilde tedavi ediyorlar hastanede
Kantaron yağı sürün bisey kalmaz işte benim oğlanın alnına 6 dikiş atılmıştı kantaron yağ sayesinde şuan hiç belli değil iz kalmadı sizde sürün yarayı soymayınBende iltihaplı yara yok ama yinede çok korkuyorum iz kalmasından
Yok o anlamda demedim gözünün içine gelmemiş allahtanGözüme yakın olanlar dahamı geç geçiyor
Aynen çok şükür ama leke iz kalmasından korkuyorumYok o anlamda demedim gözünün içine gelmemiş allahtan
İlahiyatçıyım ben fetva alsam bile günahYanıklara domuz yagıda cok ıyı gelıyor dıye duymustum bır netten arastrın ıstersnız
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Ben küçükken kaynar kazana düşmüşüm fena yanmışım öyle ki üzerimdeki tulumu derimle birlikte sıyırmışlaryaşlı bir teyze annemin feryadını duyup gelmiş hemen beyaz mumu erit saf zeytinyağ ile karıştırıp sürekli sür hiçbir şeyi kalmaz demiş annem de uygulamış. Vücudumun hiçbir yerinde en ufak bir leke yok. Paylaşmak istedim. Tabiiki Dr tedavisi de önemli. Yalnız eskinin insanları da çok bilgili bu da bir gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?