- 2 Ağustos 2018
- 573
- 497
Bildigim bir krem var yanik kremi dogal malzemelerden yapilmis. Izi falan tamamen geciriyor.Aslında derin değil ama iz kalır mi dersiniz .. teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildigim bir krem var yanik kremi dogal malzemelerden yapilmis. Izi falan tamamen geciriyor.Aslında derin değil ama iz kalır mi dersiniz .. teşekkür ederim
Nedir oBildigim bir krem var yanik kremi dogal malzemelerden yapilmis. Izi falan tamamen geciriyor.
Merhaba, geçmıs olsun, yanığınızın son durumu nasıl oldu acaba?Arkadaşlar merhaba 28 nisan günü bileğime iç kısmına kuzgun yağ sıçradı önce siyah bir renk aldı sonra kabuk soyuldu bembe kırmızı hal altı şimdi o kısım çevre derinden koyu leke gibi duruyor ve alanda çok küçük değil malesef ... bir doktora sordum yağ yanıklarında hafif koyu renk kalabilir kalıcı olarak dedi iz kalmasından çok çekiniyorum yapı olarak takan biriyim huyum kurusun ilk 1 hafta madrcasol ve aloe Vera kullandım sonra kantaron yağı ve kontractubex ile devam ediyorum Resimleri paylaşacağım ilk resim ilk olduğu zaman fikri olan basına gelen varsa lütfen yazsın iyi bayramlar bu arada ...
MerhabaYazın çok zor oluyor güneşten saklamak ..
Çok geçmiş olsun silverdin yanık konusunda çok iyi , hücre yenileyici etkisi de var1 ay olacak arkadaşlar suan su şekilde ...
Doktora neden gitmediniz kızkardeşimin ayağına döküldü yüzüne de sıçramıştı onların verdiği kremi yüzüne daha çok sürdü ayağını pek önemsemedi yüzündeki izler geçti ayağının birkaç yerinde iz var inşallah sizinki geçerArkadaşlar merhaba 28 nisan günü bileğime iç kısmına kuzgun yağ sıçradı önce siyah bir renk aldı sonra kabuk soyuldu bembe kırmızı hal altı şimdi o kısım çevre derinden koyu leke gibi duruyor ve alanda çok küçük değil malesef ... bir doktora sordum yağ yanıklarında hafif koyu renk kalabilir kalıcı olarak dedi iz kalmasından çok çekiniyorum yapı olarak takan biriyim huyum kurusun ilk 1 hafta madrcasol ve aloe Vera kullandım sonra kantaron yağı ve kontractubex ile devam ediyorum Resimleri paylaşacağım ilk resim ilk olduğu zaman fikri olan basına gelen varsa lütfen yazsın iyi bayramlar bu arada ...
Merhaba durumunuz nasil oldu benimde ayağım yandi ne kullandınız iz kaldimi acabaHerkese merhaba, ben görüntü konusunda çok hassas biriyim. Maalesef çay döküldü bende de elim büyüklüğünde kocaman bir kahverengi leke oluştu. 2 esterik cerrah, 2 yanık uzmanı ve bir prof dermatolog gordu. Iz konusunda cok mutsuzum ve sabırsızım. Turkiyede bulunmayan ve Almaya dan gelen bir ilaç kullanacağım dr umun tedavi protokolüne göre. Inş geçer
Kantaron yağı sürün mutlaka çok iyi geliyorMerhaba durumunuz nasil oldu benimde ayağım yandi ne kullandınız iz kaldimi acaba