Sipariş ettim kırmızı kantaron yağı var zaten sarı kantaron yağınıda sipariş ettim hocam başınıza böyle bişey geldimi yada yakınınızın yanık izi geçermiKantaron yağı sür kesinlikle sürekli sür
Gittim krem verdi kullan kabuk bağlayıp iğleşince gel dedi leke tedavisine başlayacaz dedi dünde bir plastik cerrah akrabamız var oda 3. Gün kabukları soy dedi sizce soymalımıyım yoksa elimi sürmeyeyimmiDoktora gittiniz değil mi
Sarı kantaron benim dediğim. Evet kızgın yap izlerini geçiriyor düzenli kullan kendin soyma sakın kabuklarıSipariş ettim kırmızı kantaron yağı var zaten sarı kantaron yağınıda sipariş ettim hocam başınıza böyle bişey geldimi yada yakınınızın yanık izi geçermi
Umarım geçer gerçekten psikolojim çok bozuk allah kimseye yaşatmasın hiç kimseyi rahhim böyle çaresiz bırakmasınSarı kantaron benim dediğim. Evet kızgın yap izlerini geçiriyor düzenli kullan kendin soyma sakın kabukları
Çok geçmiş olsun allah korumuş gözüne cok yakın izler de geçer inşallahUmarım geçer gerçekten psikolojim çok bozuk allah kimseye yaşatmasın hiç kimseyi rahhim böyle çaresiz bırakmasın
Gözüme yakın olanlar dahamı geç geçiyorÇok geçmiş olsun allah korumuş gözüne cok yakın izler de geçer inşallah
Geçermi fatma hanım izleriÇok kötü olmuş çok üzüldüm kantaron yağı sürün çabuk iyileşir
Resim atarmısınız acaba kalan izin resminiÇok geçmiş olsun yağ yanığı çok kötü elime sıçramıştı benimde iltihaplı yara oldu baya kötü olmuştu maalesef iz kaldı. Sadece yanık kremi sürdüm belki daha dikkat etsem kalmazdı
Bende iltihaplı yara yok ama yinede çok korkuyorum iz kalmasındanÇok geçmiş olsun yağ yanığı çok kötü elime sıçramıştı benimde iltihaplı yara oldu baya kötü olmuştu maalesef iz kaldı. Sadece yanık kremi sürdüm belki daha dikkat etsem kalmazdı
Bozmayin kendinizi, ben cok yakarim kendimi yemek yaparken kizartma. Ozellikle firina yapistiririm mutlaka elimi. Böyle morarir biraz uzun sürse de hic iz kalmadi. Siz tedavilerinizi aksatmayin ama korkmayin gecicekUmarım geçer gerçekten psikolojim çok bozuk allah kimseye yaşatmasın hiç kimseyi rahhim böyle çaresiz bırakmasın
Ilrihapli yanik yarasi farkli ama. Benim oglumun ayagina kizgin yag tavasi devrildi. Korkunc zor bi tedavi süreci gecirdi. Hergün derisinj kazidilar aglata aglata. Antibiotik falan kullandi ve iz kaldi. Ne kadar derin olduguyla kacinci derece olduguyla ilgili o sanirimÇok geçmiş olsun yağ yanığı çok kötü elime sıçramıştı benimde iltihaplı yara oldu baya kötü olmuştu maalesef iz kaldı. Sadece yanık kremi sürdüm belki daha dikkat etsem kalmazdı
Gittim krem verdi kullan kabuk bağlayıp iğleşince gel dedi leke tedavisine başlayacaz dedi dünde bir plastik cerrah akrabamız var oda 3. Gün kabukları soy dedi sizce soymalımıyım yoksa elimi sürmeyeyimmi
Çok geçmiş olsunArkadaşlar 2 gün önce sigara böreği patladı ve yüzümün belli bölgelerinde 1. Ve 2. Derece yanıklar oluştu psikolojim çok kötü durumda yüzümde iz kalırmı allah aşkına yardımcı olun başına gelen varmı geldiyse geçtimi geçmesi için neler yapmalıyım hiç bir zaman bu kadar çaresiz kalmamıştım sizlerden yardım bekliyorum birinci resim ilk günkü hali ikinci resim 3. Günkü hali bu yanıklar geçermi iz bırakırmı başına gelen varmı Eki Görüntüle 3397284 Eki Görüntüle 3397285
Evet fark ediyodur dediğiniz gibi, arkadaşın iltihap olmamış umarım iz kalmazIlrihapli yanik yarasi farkli ama. Benim oglumun ayagina kizgin yag tavasi devrildi. Korkunc zor bi tedavi süreci gecirdi. Hergün derisinj kazidilar aglata aglata. Antibiotik falan kullandi ve iz kaldi. Ne kadar derin olduguyla kacinci derece olduguyla ilgili o sanirim
Benimki iltihaplı görünmüyor değilmi farkındaysanızIlrihapli yanik yarasi farkli ama. Benim oglumun ayagina kizgin yag tavasi devrildi. Korkunc zor bi tedavi süreci gecirdi. Hergün derisinj kazidilar aglata aglata. Antibiotik falan kullandi ve iz kaldi. Ne kadar derin olduguyla kacinci derece olduguyla ilgili o sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?