Su topladı baya şişti sonra patladı
Kizim cok küçüktü dra gidemedim oyuzden bilmiyorum ama kızgın yağ ile yandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su topladı baya şişti sonra patladı
anladım tekrar geçmiş olsun benim çok çok minik bir yer mercimek kadar su topladı çok derin değil ama belli olmaz tabiSu topladı baya şişti sonra patladı
Hafifleme var ewtArkadaşlar son surum bu bugün 14 Haziran ve 1.5 ay oldu
Sence bu şekil boyunca kalır miHafifleme var ewt
Kalcak ama çok hafifSence bu şekil boyunca kalır mi
Kalmasın yaKalcak ama çok hafif
Expigment diye bir krem ar baya etkisi oldu geçen sefer gene ona başladım biraz kızartıyor ama geçen sefer baya ile yaradıKalmasın ya
Peki kalmaması için hiç bir şey kullandınız miBenim daha küçük tü kaldı
HayırPeki kalmaması için hiç bir şey kullandınız mi
Belki o sebepten kalmıştır
Saf zeytinyağı kullanın iz kalmazBir doktorla konuştum o da yap yanıklarında kalıcı lekeler kalabiliyor dedi ben o an iptal:))
Valla bazıları kalır diyor bazıları kalmaz ... Allah bilir ama kalmaz insallahSaf zeytinyağı kullanın iz kalmaz
Son durum ne sizdeBenim 10 gun once yüzüme kızgın tağ sicradi
Gecmis olsun, kusura bakma şanslısın diyecegim, 10 gün once yüzüme ve boynuma kizgin yağ sıçradı yüzümün bir tarafı dalmaçyalı gibi oldu bende konu açmıştım sagolsun bir kac kisi bilinen şeyleri yazmış doktora git demiş, insan dumura ugruyor sanirim ben yanar yanmaz neden dr gitmedim 2 gun bekledim, once fazla birsey yok gibiydi evde silverdin vardı ilk 2 gün onu sürdüm yanan yerler senin bilegin gibi oldu karardı izaman korktum yuzumde leke kalacak saydim tam 14 yere sıçramış, sonra acile gittim çünkü haftasonuydu anestesol krem verdi, pazartesi cilt dr gittim fucudinH verdi 10 gün kullan gel yaralarin tamamen kuruyunca countratubex kullanacaksın en az 3 ay dedi, halime şükür ediyorum daha kötü olabilirdi tamamende yanabilirdi Allah beterinden korusun insallah.
Kalmaz İnşallahValla bazıları kalır diyor bazıları kalmaz ... Allah bilir ama kalmaz insallah
Sanırım 6 gun oldu countratubex kullanıyorum biraz iyileşme var.Son durum ne sizde
Bende kullanıyorum hala size expigmenti öneririm bende baya iyileşme sağladı önce kızartıyor daha kötü oldu diyorsunuz ben bunun için ilk seferde bırakmıştım 4 gün kullanıp tekrar başladım bu sefer iki ay kullanıcam aynı zamanda orijinal kantaron yağı insallah geçerSanırım 6 gun oldu countratubex kullanıyorum biraz iyileşme var.
İnşallah teşekkürlerKalmaz İnşallah