- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
Arkadaslari erkekse neden kiskaniyorsun ?
Erkek erkege zaman geciriyorlar , egleniyorlar . Kotu birsey yok ki bunda. Sen de kiz arkadaslarinla daha cok zaman gecirebilirsin. Hem birbirinizi ozlersiniz fena mi? Ne o oyle dip dibe her zaman:)
ya aslında hep dip dibe sürekli görüşmek tabi ki de iyi değil o ne öyle mırc mırcama sanırım benim buna takılmam kavgamızdan sonra bu tarz şeyler olması oldu ne bileyim sevgilimi zaten çok sıkmamaya çalışıyorum işi olduğunu biliyorsam düşünüyorsam aramam fakat son olaylar arka arkaya gelince ben çok kötü oldum hala ona bir şey demiyorum ama içime dert ettikçe çok fena oluyorum . onunla paylaşamıyorum ama aklımdan da atamıyorum. huyum değişti resmen . ben eskiden o meşgule atınca aramamaya çalışırdım ama şimdi kendime engel olamaz oldum desem yeri var. o da anlam veremiyor halime ama bilmiyorum ya şuan yazarken bile boğazımda bir yumruk var sanki
o modelden bir tane de bende var,ben birde evliyim düşün .mecburen uzağız bir süredir,iş güç derken tel konuşmaları günde 10 dk'ya sığmaya başladı.1 haftadır böyle.az önce 3-4 mesajla laf soktum,ama elime geçen birşey yok tabi.kaldığımız yerden devam.çok sıkıldım bu durumdanbu erkekler gamsız,ilgisiz,pervasız,düşüncesiz.......offfffff,sabır diliyorum kendime
aayyy kıyamam sana ya
insan sürekli görmeye alışıp da birden böyle olunca üzülüyor çok. ama bence çok takma kafana sen de kendine uğraşlar bulmaya çalış. şöyle düşün yarın bir gün evlenirseniz yine aynı şey olabilir. akşamdan akşama göreceksin bazen konuşmak bile istemeyceksiniz... hayat bu her zaman öyle normal gitmez ki.
eğer çok rahatsız olduysan keyfinizin yerinde olduğu bir ara durumu anlatırsın biraz da benimle ilgilen filan diye. ya da mesela bir program yapın sinema olabilir bilet al ara onu hadi gidiyoruz diye mesela.
ama erkek arkadaşlarıymış sonuçta. ne insanlar neler yazıyo buraya çok bunalma bunaltma canım ya
valla felaket olsun istemiyorum . tartışma çıkmasından nefret ediyorum fakat beni anlamasını da istiyorum . beklentilerimin çokta üst düzey beklenti olmadığını düşüyorumsabrın sonu selamet diyorlar,görücez bakalım selamet mi,felaket mi?böyleleriyle evlenmeyip süründüreceksin,bunu öğrendim ben
canım sende benim gibisin bende böyleyim benden baska kimle çıksa gezmeye dışarı hemen triplere giriyorum :d ne biçim huysa askım bilem demiyorumErkek arkadaşlarından kıskandığımdan değil onlarla vakit geçirmesinii kıskanıyorum bende. Ayy çok fenayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?