Kızgın Mıyım Kırgın Mıyım Bilmiyorum

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar . Hemen konuya girmek istiyorum.

Aşağı yukarı 2 senelik bir ilişkim var . 2 hafta önce pazar günü erkek arkadaşımla buluştuk hiç bir sorunumuz yoktu gayet güzel arkadaşlarımıza akşam yemeğini gittik fakat ne olduysa yeni haftanın başlarında yani geçen hafta salı günü erkek arkadaşımla çok saçma bir nedenden dolayı tartıştık ve bir kaç gün hiç konuşmadık . Daha sonrasında barıştık fakat benim okulum işim banka işlerim vs vs yüzünden görüşemedik. Ben genel anlamda çok yoğundum fakat biz uzun zaman görüşemeyecek olsak da her akşam mutlaka msnden görüşüyoruz . Ama tartışmamızın etkisinden hala kurtulamadığımızdan dolayı sanırım ilk bir kaç gün hala kırgındık birbirimize. Ama asıl olay bu hafta benim sinirime dokunmaya başladı.

Sevgilimin çocukluk arkadaşı var bir tane tabela reklam işi ile uğraşıyor bir tanede liseden bir arkadaşı var onunda kendine ait bir dükkanı var . ama çocukluk arkadaşı ile lise arkadaşı bundan 1 ay önce tesadüfen tanıştılar ve o zamandan beri sevgilim ve 2 arkadaşı çok sık görüşüyorlar. Görüşmeleri sorun değil fakat benim sinirimi bozan olay okuyorum ikinci öğretimim ve öğleden sonraları evde olmuyor zaten geç kalkıyorum yani bir kaç saatte hazırlanıp çıkıyorum. sevgilimde evde sıkılıyorum diye bu sürekli tabela dükkanı olan arkadaşının yanında . bu haftası sırf böyle geçti öğlen çıktı hep akşam döndü. Orada olduğu zamanlar arkadaşına yardım ettiği için çok sık konuşmuyoruz ısrar da etmiyorum bu konuda .

Fakat son 2 gündür sevgilim öğlen çıkıp akşam saat 10 gibi geliyor. arkadaşının yanında olduğundan şüphem yok fakat sanırım kıskanıyorum . hele dün çok yorgundum ve yarım saat görebildim sadece. Bugünde çok dersim vardı o da yine arkadaşıylaydı ben akşam 9 gibi döndüm o da 9.30 gibi döndü ve şimdi tekrar çıktı. bu sefer diğer arkadaşıyla ile çıkıp bir yere gittiler iş mevzusu için . ama 1 saat önce gelip çıkması ve dünde görüşememiş olmamız benim çok sinirimi bozdu. ve üstüne üstlük yarın yine dışarıda olacak.

Onu görememekten dolayı arkadaşları erkekte olsa onların yanında olduğundan eminde olsam kıskanıyorum , kızıyorum yada kırılıyorum bilmiyorum . Lütfen yardım edin ben mi çok büyütüyorum eğer ki büyütüyorsam bu takıntıdan kurtarın beni

Son düzenleme:
Erkek erkege zaman geciriyorlar , egleniyorlar . Kotu birsey yok ki bunda. Sen de kiz arkadaslarinla daha cok zaman gecirebilirsin. Hem birbirinizi ozlersiniz fena mi? Ne o oyle dip dibe her zaman:)

Erkek erkege zaman geciriyorlar , egleniyorlar . Kotu birsey yok ki bunda. Sen de kiz arkadaslarinla daha cok zaman gecirebilirsin. Hem birbirinizi ozlersiniz fena mi? Ne o oyle dip dibe her zaman:)

ya aslında hep dip dibe sürekli görüşmek tabi ki de iyi değil o ne öyle mırc mırc ama sanırım benim buna takılmam kavgamızdan sonra bu tarz şeyler olması oldu ne bileyim sevgilimi zaten çok sıkmamaya çalışıyorum işi olduğunu biliyorsam düşünüyorsam aramam fakat son olaylar arka arkaya gelince ben çok kötü oldum hala ona bir şey demiyorum ama içime dert ettikçe çok fena oluyorum . onunla paylaşamıyorum ama aklımdan da atamıyorum. huyum değişti resmen . ben eskiden o meşgule atınca aramamaya çalışırdım ama şimdi kendime engel olamaz oldum desem yeri var. o da anlam veremiyor halime ama bilmiyorum ya şuan yazarken bile boğazımda bir yumruk var sanki

Bence ara ver biraz cok fazla arama , sorma, arayinca cevap verme. Anlasin biraz. Konusursan hic bir faydasi olmaz cunku erkekler laftan anlamaz.

o modelden bir tane de bende var,ben birde evliyim düşün .mecburen uzağız bir süredir,iş güç derken tel konuşmaları günde 10 dk'ya sığmaya başladı.1 haftadır böyle.az önce 3-4 mesajla laf soktum,ama elime geçen birşey yok tabi.kaldığımız yerden devam.çok sıkıldım bu durumdan bu erkekler gamsız,ilgisiz,pervasız,düşüncesiz.......offfffff,sabır diliyorum kendime

bende kendime sabır diliyorum ama msjı okuyunca açıkcası tebessüm ettim neden dersen sevgilimin buluştuğu arkadaşı da evli

aayyy kıyamam sana ya

insan sürekli görmeye alışıp da birden böyle olunca üzülüyor çok. ama bence çok takma kafana sen de kendine uğraşlar bulmaya çalış. şöyle düşün yarın bir gün evlenirseniz yine aynı şey olabilir. akşamdan akşama göreceksin bazen konuşmak bile istemeyceksiniz... hayat bu her zaman öyle normal gitmez ki.

eğer çok rahatsız olduysan keyfinizin yerinde olduğu bir ara durumu anlatırsın biraz da benimle ilgilen filan diye. ya da mesela bir program yapın sinema olabilir bilet al ara onu hadi gidiyoruz diye mesela.

ama erkek arkadaşlarıymış sonuçta. ne insanlar neler yazıyo buraya çok bunalma bunaltma canım ya

sabrın sonu selamet diyorlar,görücez bakalım selamet mi,felaket mi?böyleleriyle evlenmeyip süründüreceksin,bunu öğrendim ben

ya evet canım erkek arkadaşı fakat sorun zaten anlamaması . az önce evden çıkmadan gözünün içine soka soka yazdım ''bugünde hiç görüşemedik hayatım yarın İnşallah ''dedim tamam canım yazdı bana . ne alaka ya ben sana tamam diyeceğin bir şey söylemedim ki neyin tamamı bu ? her an elbet benimle olamaz öyle bir lüks kimsede yoktur fakat biraz ilgilensen kafanı mı keserler. dengem şaştı ya . görüyorsun bir anormallik var üzerimde sorsa bana neyin var diye sanki ağzına mühür vuracaklar ay çok kötüyüm ya

sabrın sonu selamet diyorlar,görücez bakalım selamet mi,felaket mi?böyleleriyle evlenmeyip süründüreceksin,bunu öğrendim ben
valla felaket olsun istemiyorum . tartışma çıkmasından nefret ediyorum fakat beni anlamasını da istiyorum . beklentilerimin çokta üst düzey beklenti olmadığını düşüyorum

canım sende benim gibisin bende böyleyim benden baska kimle çıksa gezmeye dışarı hemen triplere giriyorum :d ne biçim huysa askım bilem demiyorum Erkek arkadaşlarından kıskandığımdan değil onlarla vakit geçirmesinii kıskanıyorum bende. Ayy çok fenayız

canım sorun vakit geçiresi değil elbette vakit geçirecek onlarla benim sorunum onlarla bu hafta çok sık vakit geçirmesi ve benim görememem sabaha karşı 4te gelmiş eve msj atmış bana uyuyordum ben uyanamadım. 4 te yattığı için hala uyuyor şuan

bu durumdaaaaaaaaaaaaaaa...
kaçan kovalanır taktiğini uygulamanın tam zamanı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…