Kız ve Erkek Bebek Hamile Anneler

senle ayni durumdayiz.cok sevdiyim caglayi bile yiyemiyorum.oglumda kilolarla yerdim.simdikinde sadece sut cok aserdim.tatlilar cok istiyorum
Allah sonumuzu hayır etsin bu kadar tatlının sonu nereye gidecek

insalllah dunya tatlisi kizimiz olur.mide yanman varmi?bende gittikce coxaliyor agrisi
Amiinnn inşallah :)) 2-3 gündür başladı sanki hele dün gece çok fenaydı. Ya birde 2-3 Gündür yine ağzımın içi şerbet içmişim gibi tatlı tatlı şekerli su içmiş gibi içim Bi tuhaf oluyor yaa Bu arada benim sekiz haftalık göründüğüme bakma geç döllenme olmuş sanırım adete göre 8 haftalık da doktora göre 5 yada 6 haftalık. Ayın 20 snde gidicem tekrar son adetini belirlicez kalp atışını alıcaz inşallah dedi. Bakalım Allah'tan hayırlısı

Son düzenleme:
insallah iyi haberle gelirsin.evet bende oyleyim acayib bi tat var.gebelik testinde adet gecikmesinden kac gun sonra gosterdi merak ediyorum

3. Gün öğlen yapmıştım önceki ay kistim vardı hiç beklemiyordum süpriz oldu:)

canim seninki erken gostermis yenede.bende tam 11ci gun
Oğlumda da 4. Gün kanda çıkmıştı. Ya erken gösterdi göstermesine de canım sıkıldı ya. Adete göre 8 hafta doktora göre 5-6 hafta

Üzmüyorumda yinede içim Bi dürtüyo beni. Yinede Allah'tan hayırlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…