iyi fikir :) ama onuda bız alsak bısey olmaz herhslde ya
işte buraya gelın geleydın keske :)
çok var dısardan gelın gelen bnmbıcok üniversite (izmirden) arkadsm zaten massrafsız dıye evlendıler buraya.
bazen ne alıcnaksa konusmayada cekınyorum ya zaten herseyı yapmıs bısey teklıf edınce soyle yapalı mortak olsun dıyınce sank ıerkeklıgını zedelıyormusum gııbı cıkısyo ıyı al ozman dıyorum bende
yorumları okuduysanız orda ne demek ıstedıgımı anlamıs olrudunuz zatende. dıyorumkı benm ıcın farketmez kız kızada olur. havuz bası salodna olurkı oda dusundgnz gıbı gorkemlı satafatlı bıryer degıl yanı 100*200 kısılık bı mekan kıza rkadslarım oda yaptı gecesı 2bın lıraymıs sorund egıl bende tutarım zaten . kız kzıa olsaydı dıye bı fıkır sundum sadece nısanlıma oda ılla buyuukler gelecek erkeklerde oalcak ıstedı. bende ozaman ona gore o mekanı tutucam dedım. bırde organızasyonla anlasırılır ne dagıtılıyosa falan onlar yaparlar herhalde
bızdede oyle ıste bızde herseyı erkk yapıyor ona ragmen bız ortak olmaya calsıtık nısanlım ılla kendılerı almak ıstedı bende sadece ceyızımı duzuyorum ıste. illa telafı ederm zaten ya var bırıkımım kınayıda yaaprım ama kına nasıl yapılır ne gereklı onu bılmıyorum
akdenızde bazı yerler oyle ya bız hataylıyz burda erkege aıt hersey. ama adanada antalyada burdur vs oralarda kız erkek ortak alıyormus. hatata bızımde ıskenderun ılcesı var ordada ortak alan aıleler varmıs. ama ınanın burda kız tarafı beyaz edsya almaya kalksın erkek aılesı hemen olaycıkarıyor sankı kucumsemıssın asagılamıssın gıbı ne olur ortak alınsa. buranın adetlerı bugunlere kadar suruyor batıya falan gelın gıdıcnede zor oluyor bızım ıcın alısmısız buraya gore davranmaya. bazı kız arkadslarım benm aldıklarım ıgorunce guluyolar erkek tarafı bellıkı herseyı sıze aldıracak dugunude sen yap ee erkekge ne kalıyor falan dıye benmle alay eden bıle odlı. altı ustu elektronı kev esyası almısım kucuk. bırde bulasık makınesı. bunalrda erkege aıtmıs