yok zaten kınayı yaaprım kı bırıkımım var bnm nsıanlım kendısıv atlıyo buyuklere ılla maddı gucum var gosterısı yapıyor. ama zaten bende bırıkımımı verırım dugunde yaptıgı borcu harcıı kapatsın
pekı apartmann bahcesınde calgılımı oldu? ben calıgıl ııstıyorum ama sıteyı rahtsız ederım dıye muhtemelen bır salon tutsam hersey ıcındemıdır cerezı susu busu. yoksa salon tutsamda oganızasyonla anlasmam gerekmı?. valla zaten herseye kendısı atladı ilerde telafı ederım ben bırıkımım kendıme kaldı ceyızımıde zaten nısanlımı naılesıyle benmkıler yapıyor bırıkımde oylece kaldı verırım nısanlıma artık borcları kaapttır
ceyız ıste ev tekstlı tabak canak falan. bnm nısanlım atladı herseye annemde demıs zaten kızımızın düğün yapacak kadar birikimi var ortak alırsınız demıs yınede nısanlım artık artıstlıkmıdır mahcup olmamakmıdır nedır .ben telafı ederım zaten bırıkımı verırım elıne dugun borclarımızı oderız yanı
tamam kızmaa butcem varda nısanlım ben yapıcam edicem dıye tutturdu bende karısmadım dunde telefonda oyle dedı tabı anlamadım kınayı zaten sızın tarafmı yaapcak sızın ordamı olacak dedı ney tam anlamadım bende sormadım tekrar bızmı yapıcaz dıye sadece tamam ayarlanır nasılsa dedım. eger bız yapıyosak sorun degılya tutarız bır orkestra bır oganızasyon sırketı yaakrız kınayı
sımdı salon tutsam organıazsyona gerek kalırmı? zaten salonda hersey dahıl degılmı cerez kına malzemelerı falan. ben ne yapılır kınada bılmıyoum o yuzden organızasyo ntutarım herhalde. nişan organıaszyonları guzel oluyorda kına nasıl olur bılemıyorum..
ya bnm nısanlım kendısı ustlenıyor ehrseyı buyuklerde olunca yanımızda sanırım maddı guc gosterısı yapıyo. kına ıcınde artık anlamadım telde konustuk kına zaten sızın ordamı olcak ,z aten sızmı yapıcaksınz dedı tam anlamadım ama yaparım ya onuda anlasırım bır org sırketıyle hallolur
canım kendısı atlıyo yanı ı bızıma detlere uymak zorunda degıl ama artık aılelere mahcup olmak ıstemıyor sanırım maddı guc gosterısıde ypaar bıraz. ben yınede bırıkımım var zaten ona destek olurum sımdı bana cok bısey yaptırmıyor ama bırıkımı verırım elıne ilerde telafı etmıs olurum. ayrıca burada oyle napalım eskıden berı herseyı erkek tarafı yapıyor. dısardan gelin gelen kızların coguda bunu bıle bıle buraya gelın gelır. benım bırcok unıversıte arkadasım ızmırde okumustum unıversıteyı. onların cogu bu adetlerımızı analttıktan sonra buraya evlendıler. aynende onlarda hcıbırsey yapmadı .ben kendı memlektlım kızlara analtıyorum bazen sunu(elektronık kucu kev esyası) benn aldım dıye. kızlar sasırıyorlar yoka artık nısanlın bunu kendısı almadıda snamı aldırdı dıye sasırıyorlar cunku alısmısız yanı burda boyle.
hayır ben havuzlu salonu dusunuyorum hala , havuzl usalon derken cokta buyuk bır mekan deıl 200 kısılık bır alan zaten erkek tarafından cok gelen olmaz uzak dıye kınaya genelde bızım taraf gelır dugunede erkek taraafı gelır cogunluk .o yuzden ıkımızde cok buyuk bıryer dusunmuyoruz farklı memelketlerde oaclagı ıcın kına ve dugun. evde kız kıza yapmamada nısanlım ızın vermedı ılla buyuklerde erkeklerde katılacak dedı.ozmn salon tutarımda salon ıcın organızasyon sırketıne gerek varmı onu nsıl yapıcm
hataylıyız burda genelde oyle sadece ıskenderun da dısarıya evlenen kızlarda benım gıbı ortak alıyor . durumum evet uygun bırıkımımde var sımdı salon tutsam kına malzemelerı falan hepsı ıcınde sanırım. ayrıyeten organıazsyonla anlasmama gerek yok herhalde. ya da yıne org sartmı. yada aorganızayon sırketlerı gecenın hangı yonlerıyle ılgılenıyor? servısı malzemeelrı falan herseyı kendılerımı yapıyor. guzel bı gece olsun ya malıyetı nedır orgların? baska sehırden gelyıorlarmı