- Konu Sahibi Attonatofoli
bız yuklemedık zaten nsıanlım gorev arkadaslarındanda ogrenmıs hataylı olanalrdan onlarda demıs bızde herseyı bız yaaprız dıye. nısanlımda ayak uydurmak ıstedı ailemde bana ortak yapın deyınce ben yınede mobılya taksıdı falan odemek ıstedım habersız odedm kendısı odeyecgı zmn satıcı nısanlınz odedı demıs kıyametı kopardı bana ne va ryanı odemıssem nolcak. kınayıda ben yaaprım sorun degıl. evlendıkten sonrada zaten elımdekı bırıkımı kensııne verırım telafı etmıs oluırum.yok ya zaten kv uzakta nısanlımın memleketıde gorev yerıne gırmıyor sımdılık gırse bıle 15yı lsonra falan kv yanna gelırız ama nısanlım aıleme yakın oturmayz dıyor.kendısı bılır. zaten kvnın yannda bı gelın var co ksukur oyle kaynana denecek gıbı bırı degıl yanı kendı halınde yanndakı gelıne bıle ıs yaptırmazmıs kız zaten uzaktan gelmıs zaten aıle hasretı cekıyor gurbette bırde ben yuk olmayım dermıs hıc hızmetını gordurmezmıs. miş miş ama gerckten cok anlayıslı cok duzgun bı aıle nısanlımada ben elıdmekı bırıkımı verırım sımdılı kkarıstırmıyorsa bıle evlennce ılla tum bu yaptıklarını telafı ederım
öyle ama dısardakı kızlarda sırf bu yuzden buraya kosa kosa gelin geliyolar. nasılsa kendısınden bısey cıkmıyor. ben yınede nısanlıma ortak olmaya calsııyorum o bıze ayak uydurmaya calsıyor sımdılı kbısey yaptırmıyor ama ılla evlennce telafı ederım yanı
malesef vazgececekmıs ozaman kzdan.çirkin bir gelenek ama dısardan kızlarda sırf bu yuzden buraya kosa kosa gelın glyor nasılsa tum hersey erkge ait .bızım erkekler ablam da aynı memelektlımze gelın gıttı ısrarla hereyı erkk tarafıyaptı okadr ortak olmaya calsıtık buranı nerkeklerı galıba kendı kendılerını sagımlı kgoruyor napalım :) valla ben dısarıa gıttım belkı ortak alırız dedım budefa nısanlı msızın adetler neyse onu yaparm dedı gıtmıs hataylı gorev arkdaslarından neyden bılgı almıs ona gore davranıyor ben telafı ederm nasılsa sımdılı kaldırmıyor karıstırmıyor ama evlennce ılla bunları cıakrmıycakmı benden
pekı onları nasıl konusucaz bız salonu tuttuk gerısı sızdemı dıyım buyukler kendı aralrında mı konusur artk
o zaman sizde kırmadan bu süreci geçirmeye çalısın
Kınayı sizin yapmanız uygun