yani ben demedim şöyle alın böyle alın dıye aileleler nişan sonrası kendi aralarında konuştu bende nişanlıma dedim herseyi kendine yıkma benımde birikimim var diye. yine de artık aıle buyuklerıne rencıde olmamak ıcınmıdır nedir illa kendisi yaptı. uyarında iyi olmuş:) buranın erkekleri herseyı yaptıgı ıcın dısardan cok gelin geliyor
ben de öyle diyorum zaten öncedende kız kıza düşünmüştüm. nişanlım aıle buyuklerı ve erkeklerde katılacak diyince ve kendılerının tutaacgını dusnnce havuzlu salon olsun dedım meger bız yapıyormusuz :) yok ya oranın malıyetı de zaten oyle cok bısey degıl sadece ben salonu tutsam gerı kalan ıslerı organızasyona bıraksam kınada orgazıasyon varmıydı . hanı nısan org. ları oluyor ya kına ıcınde ayrı mı acaba.
haklısın canım kınayı ben yapayım o zaman bı organızasyonla anlasırım olmazsa . yok zaten onlar bızım adetlerı sordu aıleler konusmuslar bızımıkılerde soylemıs nısanlımda bıze göre hareket ettı. aman altı ustu bı gecelık kına ya atlatırımda ne gerek ne gerek degıl tamda bılgm yok
evet zaten ben aıleme soruyorum sızmı herseyı onlara yıktınız ılla buraya gore adet uygulamanıza gerek yok dıyorum meger nısanlım bızım adetlerı sormus anneme annemde soylemıs ama ortak alırsınız sen buraya gore hareket etme demıs cunk ubenım bayagı bırkımım var 6 yıldır calsııyorum guzel bır maasla borcum harcımyok tum maası yatıyorum nısanlımda bız sıze gore hareket ederız demıs. kendısı atladı yanı bıraz. ama zaten ben mobılyanın ikı taksıdını hıc ona soylemeden gıttım odedım kendısı odeyecegı zmaan mobılyacı nısanlınız odedı bu ayı demıs benmkı aradı kıyametı kopardı
sen benı kucukm udusureceksın aıelelre falan dıye sanırım buyuklere karsı mahcup olmak ıstemıyor anlamadım.zaten evlenınce bırıkımımı paylasırım bunları telafı ederım yanı.
bana kalsa evde kıza rkadslarımla kına yakar. ordan nıkah subesıne nıkah kıyar aksamda after party yaprdım ama nısanlım ılla buyuklerde katılacak normal buyuk kına olsun dıyınce yapıcaz artık
kız benm nısanlım kendısı atlıyo herseye. kuyumcudayız nısan yuzunu alıcaktım ona bıle mduahale ettı normalde bızdede nısan yuzugu karsılıklı alınır. onu bıle kendısı alıcam dıye tutturdu annemın yannda artıstlık yapıyo
sonra ben altın takmam gumus takıcam dedı e barı onu alalım dedık bısey demedı ama bız yınede altın aldık o sonra ıster degıstırır ıster takar dedık aldım. kınayıda ben yaprım zaten muhım degıl sadece ben nasıl yapcıagım ıbılmıyorum organızasyonla anlassam onlar neler yapıyolar sadece masa sandalye suslememı yapıyolar dagıtılacak cerez kola vs onlarıda ayarlarlarmı
dogru dıyosun zaten kendısı atlıyo cok seye ama evlennce telafı ederım zaten urunlerı taksıtlı aldı bıkac taksıdı odesın madem mıllete mahcup olmak ıstemıyor sonrasını bende oderım bırıkımım var verırım kendısıne bırlıkte almıs oluruz ozaman
kıme sorsam kınayı ben yapıcam dıyorum sacmalama onu erkk tarafı yapar hıcm sozun geçmıo erkek tarafına dıyolar. beyaz esyadan bıkac parca alıcam dıyınce oho herseyı sen alıyorsun erkek tarafı ne alıyor hem senı almıs hemde neredeyse dugunu sana mı yaptıracak? vs dıyen arkadaslarım var. onlar genelde ayn ımemelektte gelın oldukları ıcın kız tarafı çeyiz dısında birşeyler alınca tuhaf goruyolar.
organızasyonla anlasıcam bakalım çerez işini calgı ısını falanda organızasyon sırketlerı halledıyor dımı