- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
-
- Konu Sahibi Lady tired
Bugün de kardeşiniz adına utandığımız bir gün oldu.Yaşları ikisinin de 30 çocuk değiller. Kaynimla benim aramda problem yok zaten kendisi problem kardeşimi sevdiğine de inanmıyorum. Kardeşimin bana kalkıp sen o kadınla anlaşamadığın için beni kıskanıyorsun dedi çok zoruma gitti. O gidermis işini gücünü tutarmiş iyi gelin.olurmus
Ay ne laflar varmış sizde de, tekrarlayıp tekrarlayıp güldümEvhamlimla ayni fikirdeyim. Bazilari tecrübeden anlıyor. Yaşasın görsün Vehbi' nin kerrakesini
Bırak ne hali varsa görsün oyleyseYaşları ikisinin de 30 çocuk değiller. Kaynimla benim aramda problem yok zaten kendisi problem kardeşimi sevdiğine de inanmıyorum. Kardeşimin bana kalkıp sen o kadınla anlaşamadığın için beni kıskanıyorsun dedi çok zoruma gitti. O gidermis işini gücünü tutarmiş iyi gelin.olurmus
not aldım:vehbinin kerrakesi ne demek araştırılacakEvhamlimla ayni fikirdeyim. Bazilari tecrübeden anlıyor. Yaşasın görsün Vehbi' nin kerrakesini
Hikayesi de vardir Sümbülzadeli onu da oku ceyceyim. Biri begenmedim atmis küfür sandı zaar neyse önemli olan öğrenmeknot aldım:vehbinin kerrakesi ne demek araştırılacak
Aaaa lafa bak görsün o zman gününü sen uyarmissin artık onların bileceği iş daha fazla müdahale etme kötü sen olursun ama Belkide iyi olurlar sıkıntı birtek kaynanandaymis zaten.Yaşları ikisinin de 30 çocuk değiller. Kaynimla benim aramda problem yok zaten kendisi problem kardeşimi sevdiğine de inanmıyorum. Kardeşimin bana kalkıp sen o kadınla anlaşamadığın için beni kıskanıyorsun dedi çok zoruma gitti. O gidermis işini gücünü tutarmiş iyi gelin.olurmus
2 kardeş aynı aileden adamlarla evlenince hep sıkıntı çıkıyor gözlemlediğim bu.hele birinde sorunlar boşanma vs olursa ovvvvvvvAaaa lafa bak görsün o zman gününü sen uyarmissin artık onların bileceği iş daha fazla müdahale etme kötü sen olursun ama Belkide iyi olurlar sıkıntı birtek kaynanandaymis zaten.
Kız kardeşiniz kendisini fazla kaptırmış. Bence kendinizi daha fazla yormayın yoksa sizi daha çok rahatsız edebilirler.Yaşları ikisinin de 30 çocuk değiller. Kaynimla benim aramda problem yok zaten kendisi problem kardeşimi sevdiğine de inanmıyorum. Kardeşimin bana kalkıp sen o kadınla anlaşamadığın için beni kıskanıyorsun dedi çok zoruma gitti. O gidermis işini gücünü tutarmiş iyi gelin.olurmus
erkeklere kıtlık gelmiş sanki.bula bula ablasının kaynını bulmuşKi kardesiniz kendisini fazla kaptırmış. Bence kendinizi daha fazla yormayın yoksa sizi daha çok rahatsız edebilirler.