Kız kardeşimle aramda olan sürekli gerginlik

Yani kardesinizi hakli buldum biraz birsey anlatiyorsaniz soru sorulmasina musade etmis oluyorsunz komsu degilki bu sorar tabi soru istemiyordanz hic anlatmazsiniz olur biter kiz banada al demis bi ton terane yaratmissiniz butcesi kac liraysa ona göre alirsiniz iste gidince demekki görev icra edecek sadece özenmiyor dedigini yapmak zor degilki ne bileyim yani sizin bu tavirlarinz onu asabilestirmistr benim annemde boyle yapar bazen tamam demz gıldır gıcıl konusur delirtir bizi bu kadarmı zor anne derim he demek aranizdaki fark kendinizde hata görmeniz annem görmez.. konusun kardesinizle fazla tepkiler veriyorm özür dilerim deyin ne olacak kardeş candır yumuşak davranmaya calisin biraz onunda duzeldigini goreceksnz

Yani kardesinizi hakli buldum biraz birsey anlatiyorsaniz soru sorulmasina musade etmis oluyorsunz komsu degilki bu sorar tabi soru istemiyordanz hic anlatmazsiniz olur biter kiz banada al demis bi ton terane yaratmissiniz butcesi kac liraysa ona göre alirsiniz iste gidince demekki görev icra edecek sadece özenmiyor dedigini yapmak zor degilki ne bileyim yani sizin bu tavirlarinz onu asabilestirmistr benim annemde boyle yapar bazen tamam demz gıldır gıcıl konusur delirtir bizi bu kadarmı zor anne derim he demek aranizdaki fark kendinizde hata görmeniz annem görmez.. konusun kardesinizle fazla tepkiler veriyorm özür dilerim deyin ne olacak kardeş candır yumuşak davranmaya calisin biraz onunda duzeldigini gorceksnz
Oda kendi işine baksın kendi 5 liralık alıyosa mileti de yönlendiremez herkes içinden geleni alır ben olsam hiç almam öyle yapana oda ayrı ceyrek bile fazla benim cocuguma gelmesin evime gelmesin ben gideyim 15 bin bilezik alayim eskiden olsa alirdm artik big no

İlk olayda kardeşiniz haklı. Agresif tepki vermeniz saçma. Soru sorulmasını istemiyorsanız hiç anlatmamalisıniz. Ya da düzgünce daha fazla konuşmak istemiyorum de konuyu değiştir.
Ama diğer konularda haklısınız bence. Özellikle kuyumcu olayında. Sen ne alıyorsan bana da aynısından al cok saçma bir cümle.

Ayyy resmen aklımdan geçenler katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…