- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kızayım bende söylüyorum ve kendi de biliyor bunu pişman ama iş işten geçti.Kızma bana ama 4 yıl evde kaynana kayınpeder dede bakmak için mi okudu kardesin.adam bide çalıştırmıyor.offff çok zor bilmiyorum büyük söz etmek istemem ama ben olsam ailemin evine giderdim galiba
Köyde değil iste de yaşamışlar.Diğer kızı ve oglu ist de su an ve o zamnlar köyde yaşayamassın diyenler simdi sahip çıkmıyor.Evlenmeden onceki yillarda ne yapmis ailesi? O zmn sicakti simdi mi soguk oldu.. gelini kole gibi kullanmak istiyoz demiyolarda.. kocasi icin hava hos tabii kadin hizmet etsin cocuk yapsin anasinin dibinde kalsin kendiside.. ne ala memleket..
Offf cekesim geldi valla..peki kardeşin ne diyor yani ne yapmayı düşünüyorNiye kızayım bende söylüyorum ve kendi de biliyor bunu pişman ama iş işten geçti.
üstelik bu adamı 7 sene bekledi ünv okumadan önce daha 20 yaşında evlenecekti adamın işi yok kız istemeye geldi biz de vermedik.Okuttuk vazgeçer gerçekleri görür diye ama yine göremedi.Adamaın dayagı yok ama çok çenesiz laflarıyla dövüyor bir konusuyor susmak bilmiyor.Kız da pes ediyor bir süre sonra.
O da arada kaldı kesinlikle aynı evde yaşamam diyor.Offf cekesim geldi valla..peki kardeşin ne diyor yani ne yapmayı düşünüyor
O zaman resti çekecek başka bir yolu yok gibiO da arada kaldı kesinlikle aynı evde yaşamam diyor.
çekin alın kızınızı, belli ki onun kendini ifade etmesi , bir kişisel özgürlüğü hakları yok. Siz müdahale edin. gelip almam diye rest mi çekmiş bir de terbiyesiz. Canıma minnet desin. Bu ne ya. Böyle insanlık olmaz. Ne yiyip ne içip böyle düşünce yapısına sahip oluyor insanlar anlamıyorum
Aynen çok aşık ve 7 sene bekledi evlenmek için.Universite mezunu biri kendine bunlari nasil reva gorur ya... Cok mu asikmis o anakuzusu kocasina. Niye cekiyor bunlari yahu, ne zoru var?