- 26 Temmuz 2024
- 250
- 491
- 30
-
- Konu Sahibi Leblebi112
Kız kardeşim 6.5 aydır hastanede yatıyor.2 aydır da yoğunbakimda.Lutfen dua edin.Rabbim şifa versin.Evladina ,bize bağışlasın.Hastane kapısında elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.Belki şifa kapımızı sizin duanız açar.
Tamam canım orda görünce oraya yazdım
Her aklıma geldikçe dua edeceğim ismini de söylersen ismen ederiz duayı. Allahım şafi sıfatıyla şifa versin ivedil
Çok teşekkür ederim.İsmi Hatice.Allah razı olsunHer aklıma geldikçe dua edeceğim ismini de söylersen ismen ederiz duayı. Allahım şafi sıfatıyla şifa versin ivedilikle
1000 tane aldımHepinize çok teşekkür ederim.Allah razı olsun sizlerden.Sesime ses verdiniz.Duaniz kardeşim Hatice ye şifa olsun.Rabbim hiç hasta olmamış gibi sağlıcakla afiyetle kalıcı şifa ile evimize taburcu ettirsin.
1400 aldım
Kalan 9000
1000 aldim1000 tane aldım
Kalan 8000
1000 aldım canim. İnşallah tez vakitte iyileşir eski sağlığına kavuşur. AminMübarek cuma gününde kardeşimi de duaniza eklerseniz çok sevinirim.Rabbim duanızı şifamiza vesile kılsın.
Kalan 4000 Ya Şafi
Aminnn.Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin. Tesekkur ederim.1000 aldım canim. İnşallah tez vakitte iyileşir eski sağlığına kavuşur. Amin
500 aldım kalan 1500Kardeşimin şifası sağlıcakla, sihhatle afiyetle taburcu olup yuvamıza gelmesi niyetiyle 1000
Ya Şafi aldım.
Rabbim ömrünü uzun,bereketli afiyetli , sağlıklı, mutlu,mesut eylesin.Cabucak şifa ile taburcu olsun hastaneden.Kizina ,bizlere bağışlasın onu.Aminnn Aminnn Aminnn
Kalan 2000
İnşallah canım. Gelişme olursa bizde haber verir misin?Kardeşimin şifası için,sağlıcakla afiyetle, kalıcı şifa ile kolaylıkla en tez zamanda hastaneden taburcu olup yuvamıza gelmesi niyetiyle okuduğumuz Ya Şafi esmasinin 1500 tanesini ben aldım.Okuyup dualiyacagim.
Duama katilanlardan ,bu kadar kişiden dua almamıza vesile olanlardan Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin tez zamanda şifa ile sağlıcakla, kolaylıkla yuvamıza taburcu olarak gelsin.Rabbim bize bağışlasın.
Dualarınızda unutmayın lütfen.
Tabi veririm. . Taburcu olup yuvamıza getirdik nasip etsin Rabbim tez zamandaİnşallah canım. Gelişme olursa bizde haber verir misin?