Aa ciddi miben omkadar kalabLik olduklarini bilmiyordum mesela
Ya birde o var.. mesela onceki konusunda kocasina babasinin soylediklerini yazmisti sadece ama ondan once bilgi vermedi beraber yasiyoruz annemlerle diye.Evet acaip tutarsiz konu
Bütün bunların içinde tek yaşayan kocanın ne yaptığını bilen yok mesela, niye o ayrı evde düzen tutmuş bilen yok madem oda fln tutsaydı masrafa gerek varmi?
Baba haksız bu tartışılmaz
Ama kocaman insanlarin yaptığını da normal karşılayamayiz
Eğer babanla barışacaksan hangi yüzle bakacaksın çocuğunun kocanın yüzüne. Karaktersiz haysiyetsiz adam.önce ki konularımı hatırlayan ablalarım bacılar vardır nihayet herşey ortaya çıktı malesef kocam haklıymış
nişanlı evi bugün annemgile geleceklerini söylemişler eşime bende gideyim dedim sağolsun beni bıraktı hem kız kardeşimin yanında olmak istedim hem de geçen konuda yazdığım konuyu ailemle konuşmak istediğimden gittim ve meğerse neler olmuş neler
nişanlı evi geldiler meğerse ailemin isteklerini yerine getiremiyeceklerini söyleyeceklermiş sohbet filan derken konuya girdi çoçuğun babası biz sizin bizden istediklerinizi yapacak maddi gücümüz yeterli gelmedi nasıl yapalım bir olur yolu bulabilirmiyiz gibisinden konuştu adam meğerse ailem nişanlı evinden 5 çift adana burması bilezik bir adet osmanlı turası dediğimiz kolye 2 metre zincir 1 küpe 1 bileklik 1 adet altın saat ve 150 gram altın mihir olarak istemiş benim ailem adam bunlar 350 400 bin tl arasında tutuyor bizim gücümüz buna yetmiyor diye konuştu kısa geçiyorum uzun uzadıya anlatmak isterdim ama vaktinizi daha fazla almak istemiyorum ailem kabul etmedi ve nişanı atıldı ve gittiler nişanlı evi kardeşimin yıkıldı kaldı öylece tabi biz ailece durumu konuşyorken laf arasında babama dedim bu istediklerinizi karşılayacak aile çıkar mı baba bu zamanda evlenmek kolay değil dedim bana seni verdikte ne oldu culsuzun birine sana demedim ben arkasında bi büyüğü yok aha böyle rezil olursun çoçuğunla diye bağırıp çağırmaya başladı işte bende seninle bu konuyu konuşmak istiyordum baba dedim sen isteme günü kocama arkasında kimsesi yoktu babasız diye söyledin mi dedim ve ablalrım buyrun verdiği cevap söyledim ne olacak dedi budamı senin gibi rezil olsun buda bir p*ç daha doğurup kapıma gelsin onadamı ben bakayım diye bağırıp çağırıp durdu bende ne doğurduğumuz p*ç nede culsuz biri değiliz çok şükür değince bana tokat atacakken amcam araya girdi beni odadan çıkardı daha arkadan bağırıp çağırıyordu aşk sevgi karın doyurmaz diye amcamda sağolsun eşimi çok sever abdestli namazlı işinde gücünde çoçuk ne diyorsun abi sen deyince amcama tokatı patlattı kavga kıyamet sağolsun amcam evime bıraktı da ben ne yapacağım şimdi ablalarım bacılar ben ne yapayım şimdi
Ya birde o var.. mesela onceki konusunda kocasina babasinin soylediklerini yazmisti sadece ama ondan once bilgi vermedi beraber yasiyoruz annemlerle diye.
Herkes babayi haksiz buldu o konuda.
Konuyu bilmeyen herkes bu konudada babayi haksiz bulur.. bilen kisilerde oyle..
Baba karaktersiz zaten.. sen anasi babasi belli cocuga nasil pic dersin.. birde el degil torunun yani.. ama adamida demek
Bu raddeye getirmisler diger yandan.
Dedigin gibi kocasi ne yapiyor? Hayatta hersey para degil yani? Evlilik bu mu? Beraber uyumayacagin kocayi napacaksin, oturamadigin evi satin alsan ne olacak? Maddiyat cok onemli bunda hemfikiriz ama evi daha dogru annesinin evine yakin yerden alsalarmis. Gene bakardi cocuguna ayri kalmazlardi esiyle.. koloni gibi yasarsan tabii tatsizlik
Cikar.. 1 arti 1 de otur ama agiz tadin yerinde olsun..
Kardesini niye aliyoEvet iş tamamen koca güzellemesine döndü birde adam türlü türlü halt yiyorsa bak sen tantanaya
Maddiyat önemli tabiki o zmn niye borçlar için bunları yaşıyorlar
Simdide kardeşini yanına alıp işten çıkacakmış..
Bir sonraki konuyu merak ediyorum
Eğer bu son olayı duyarsa kimseyi tanımaz bu sefer diğer olaylarda hep hatırım için deyip ikna ettim bir şekilde ama bunu duyarsa ya beni boşar yada çekip babamı vurur
Bu herife hep beraber uzulmustuk valla.. bildigin herifin baska bir hayati var..daha oncede yazdimŞimdi diğer konuyu bilenler için şu yazdığınız hiç olmamış. Bazı şeyler bu adamın yüzüne söylendiği halde bu adam bilmem kaç ay icine atıp müzik dinleyip ağlayan adam değil mi? Hani sarılıp içli içli birlikte aglamistiniz hatırladınız mı?
Bu herife hep beraber uzulmustuk valla.. bildigin herifin baska bir hayati var..daha oncede yazdim
Ama her konusunda hep eksik bilgi veriyor dolayisiyla yorumlarimiz ona gore oluyor..hirsizin hic mi sucu yok yani bu durumda
Sen çok yaşa ..Ben de kafamda oyuncu seçmesi yapıyordumBunula beraber 3 konu oldu bana da fake geliyor ama devamini da bekliyorum sardi.emrahli atv dizisi gibi
Ne olursa olsun maddi durumun dahi olmasın ama bir toruna piç diyemez bir dede aslaa kabul edemem aslaönce ki konularımı hatırlayan ablalarım bacılar vardır nihayet herşey ortaya çıktı malesef kocam haklıymış
nişanlı evi bugün annemgile geleceklerini söylemişler eşime bende gideyim dedim sağolsun beni bıraktı hem kız kardeşimin yanında olmak istedim hem de geçen konuda yazdığım konuyu ailemle konuşmak istediğimden gittim ve meğerse neler olmuş neler
nişanlı evi geldiler meğerse ailemin isteklerini yerine getiremiyeceklerini söyleyeceklermiş sohbet filan derken konuya girdi çoçuğun babası biz sizin bizden istediklerinizi yapacak maddi gücümüz yeterli gelmedi nasıl yapalım bir olur yolu bulabilirmiyiz gibisinden konuştu adam meğerse ailem nişanlı evinden 5 çift adana burması bilezik bir adet osmanlı turası dediğimiz kolye 2 metre zincir 1 küpe 1 bileklik 1 adet altın saat ve 150 gram altın mihir olarak istemiş benim ailem adam bunlar 350 400 bin tl arasında tutuyor bizim gücümüz buna yetmiyor diye konuştu kısa geçiyorum uzun uzadıya anlatmak isterdim ama vaktinizi daha fazla almak istemiyorum ailem kabul etmedi ve nişanı atıldı ve gittiler nişanlı evi kardeşimin yıkıldı kaldı öylece tabi biz ailece durumu konuşyorken laf arasında babama dedim bu istediklerinizi karşılayacak aile çıkar mı baba bu zamanda evlenmek kolay değil dedim bana seni verdikte ne oldu culsuzun birine sana demedim ben arkasında bi büyüğü yok aha böyle rezil olursun çoçuğunla diye bağırıp çağırmaya başladı işte bende seninle bu konuyu konuşmak istiyordum baba dedim sen isteme günü kocama arkasında kimsesi yoktu babasız diye söyledin mi dedim ve ablalrım buyrun verdiği cevap söyledim ne olacak dedi budamı senin gibi rezil olsun buda bir p*ç daha doğurup kapıma gelsin onadamı ben bakayım diye bağırıp çağırıp durdu bende ne doğurduğumuz p*ç nede culsuz biri değiliz çok şükür değince bana tokat atacakken amcam araya girdi beni odadan çıkardı daha arkadan bağırıp çağırıyordu aşk sevgi karın doyurmaz diye amcamda sağolsun eşimi çok sever abdestli namazlı işinde gücünde çoçuk ne diyorsun abi sen deyince amcama tokatı patlattı kavga kıyamet sağolsun amcam evime bıraktı da ben ne yapacağım şimdi ablalarım bacılar ben ne yapayım şimdi
Herkes çocuğa edilen hakarete takılmış, evet normal insanlar için bu çok ağır bir olay ama arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi, o çocuk kendi anne babası için bile yaşamlarında o kadar küçük ve önemsiz bir ayrıntı ki... resmen yok gibi...şu ekonomik ve sosyal yapının içinde doğmuş, babasını bile göremeden, sıkış tepiş bir evde muhtemelen sokakta yarı aç yarı tok gün geçirerek, 7-8 çocuklu cahil anneannenin ve dedenin insafina bırakılmış, hayatta kalmaya çalışıyor... Zaten konu sahibi de , "piç" sözcüğü ucu kendisine ve eşine dokunan bir küfür olduğu için üzülmüş...Yoksa çocuk hickimsenin umrunda değil....çocuğuma piç diyecek adam babam da olsa daha anasının karnından doğmadı
o adam bir daha asla çocuğumu göremez keza beni de
sizin de aklınız başınıza geldi mi
gidip milletin evinde 6 gün kalınmayacağını anladınız mı
baştan aşağı saçmalık
yok canım az uyurum evinde uyurum hiç gerek yokHa ok peki bu haftanin 6 gunu orda kalmasini gerektirir mi? Kimsenin ozel alani kalmiyor boyle
Evet önceki konusunda kiraya verip daha yakından ev kiralamasini söylemiştik ne diyelim hayat kendisininKonu sahibi yaşadığı şehirde Allah’ın unuttuğu yerden almış evi. Ne işi yakın, ne ailesi. Her gün git gel yapmak çok yorar insanı. Hatayı baştan oradan ev almakla yapmış.
Bu 6 gün olayı nedir baktım yorumlara ama bulamadım?Diğer konularada baktım şimdi
Konularınız polisiye romanı gibi
Sanki puzzle parçaları birleştiriyorsunuz aha şimdi herşey ortaya çıktı falan çok dramatik
Babanızın üslubu leş gibi katılıyorum, ama adamın canına tak ettiyse demekki. Adam sizi bir vermiş iki geri gelmişsiniz evde daha 6-7 kardeş varmış hepsi aynısını yaparsa diye korkmuş gözü sanırım.
Çocuğuma piç diyen biri benim için bitmiştir, babamda olsa değişmez. Ne evime ne evine. Siz hala napsam diye düşünüyorsunuz. Madem kocanız anlatığınız kadar gururlu, onurlu. Girsin bir ek işe ailesine sahip çıksın. 6 gün keyif yapmasın siz baba evindeyken. Napiyor bu adam 6 gün tek başına hiç araştırdınızmı? Çok masumane gelmedi bana ya neyse.
Konu sahibi haftanin 6 gün çocuğu ile birlikte baba evinde kalıyormuş. Çalıştığı ve işi evine uzak olduğu için anneside çocuğa baktı için öyle bir çözüm bulmuşlar. Eşide kendi evlerinde yalnız kalıyormuş.Bu 6 gün olayı nedir baktım yorumlara ama bulamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?