ben kız kardeşin duygularının karman çorman olmasından korkuyorum daha çok yaşanılanları unutamamış kötüleri hep aklında tamamen nötr olması gerkirdi yüzünde olduğu kadar kalbindede izleri var bu sebeple kendine güvenemiyor olabilir haklıda uzaklaşması onun açısından çok daha iyi..fakat sorun bulunabilecek bahanelerde fakat konu sahibine söyleyim iş işten geçmiş olabilir enişteniz komşuyu sevip numara alışverişi yapmış olabilir bundan sonra görüşecekleri aile dostu olabilir bu adam hepsini en incesine kadar hesap edeceksiniz,bahane bahaneyi yalan yalanı doğuracak çünkü..fakat dürüst olursanız böyle medeni bir aile grubu hasarsız atlatabilir bu durumu.bana da böyle geliyor ama..başka bir şeyler mi var sanki?
yani eşinin haberi olmazsa geçmişten ancak bu kadar telaşlanır insan ama Aysa "her şey konuşuldu" diyor.
olabilir ama şimdi düşünüyorum da çoğu erkek bir şekilde kiracı bulur gibime geliyorevet ipekcim cinsellikte yaşanıyor tabiki
ancak zaten eniştemle kardeşimin arasında işin bu kısmı biliniyor ve problem de yapılmıyordu
söylese iyi evet
doğrusu da bu
ama her doğru herzaman yapılmıyor işte
akla en yakın çözüm olarak
kendi evlerini kiraya verdikleri kiracı ile konuşup depozito ve diğer taşınma masraflarını karşılayıp (eniştemin haberi olmayacak ) evden çıkacaklarını söylemeyi bulduk
o kira olmazsa
buranın kirası yüksek gelicek
kardeşimde
kiracı ile uğraşılmıyor
yeni bulacağımıza kendimiz geçeriz diye önerecek
nasıl sence
Asya valla şunları başkası yazsa "kesin eşine eksik anlatmış da bu kadar korkuyor" derdim.eğer bu işe kalkışırsak bende yardımcı olucam ipek
seninde dediğin gibi kardeşiminde eşinden gizli bir parası yok
ama daha 1 dk önce tekrar yazıştık
abla önce bir kendime geleyim korkunun ecele faydası yok dur sende panikleme dedi
valla asya geçmiş ilişkisinde her şey konuşuldu ve aralarında sorun olmadı diyorsun bu durumda söylemek çok daha kolay. hani bu ayrıntıları bilmese neyse diyeceğim sonu olur diyeceğim de, yok diyorsun..
bir de eski kiracı için düşündükleriniz taşınma masrafının karşılanlası, depozito gibi detaylar bence ciddi bir rakam çıkar. sonuç olarak insanlar bir nakliye yaptı oraya şimdi bir daha yapacak.. en az 500 tl den olsa İstanbul değilse tabi 1000 eder. depozito ne kadar bilemiyorum da bunlar sabit maaşla çalışan insanlar değil mi? şahsen benim eşimden habersiz olan 10 tl param yok köşede
taşınmaları için eşine bir yalan söyleyecek.. yalan söylemek doğruyu söylemekten her zaman zor ve yorucudur. baksana kiracıyı ayarlayacak, nakliye vs vs.. uzar gider..yalan yalanı çeker.. bunu temizlemek için başka bir yalan söylemek zorunda kalır. onu temizlemek için başka bir yalan.. zincirleme nereye giderse...bu yeni siteyede henüz alışamadım
silindi yazdığım mesaj
eğer bu şekilde yapmaya karar verirsek
bende kardeşime yardımcı olurum
sonuçta dediğin gibi
onundan eşinden saklı bir parası yok kenarda
külfetli olacağı da kesin
ama 2 dk önce yeniden sms atmış
ablacım sende kendini sıkma
korkunun ecele faydası yok
içim içimi yiyor dedi
ayarlama para da ben bir düşünüyüm haber vericem demiş
ne diyim ki
bir de hadi oldu bir şekilde ortaya çıktı gerçektaşınmaları için eşine bir yalan söyleyecek.. yalan söylemek doğruyu söylemekten her zaman zor ve yorucudur. baksana kiracıyı ayarlayacak, nakliye vs vs.. uzar gider..yalan yalanı çeker.. bunu temizlemek için başka bir yalan söylemek zorunda kalır. onu temizlemek için başka bir yalan.. zincirleme nereye giderse...
bence de yani.. madem her şeyi biliyormuş eşi...bir de hadi oldu bir şekilde ortaya çıktı gerçek
o zaman ben eşinin yerinde olsaydım çok sinirlenirdim valla
niye başta söylemedin diye..
Bence kardeşine yapacağın en güzel ve doğru destek eşine, o adamın kim olduğunu ve taşınmak istediğini söyletmen. Çünkü doğruyu söylememek de bir tür yalandır ve eniştenin bunu kaldırması daha zor olur, çekincen neydi der. Bunca yıldan sonra gidip dövecek değilim herhalde der. Her şekilde kardeşin suçlu çıkar. Ama söylerse konunun en masum kişisi kardeşin olur. Rahatça taşınıp kurtulurlar.bu yeni siteyede henüz alışamadım
silindi yazdığım mesaj
eğer bu şekilde yapmaya karar verirsek
bende kardeşime yardımcı olurum
sonuçta dediğin gibi
onundan eşinden saklı bir parası yok kenarda
külfetli olacağı da kesin
ama 2 dk önce yeniden sms atmış
ablacım sende kendini sıkma
korkunun ecele faydası yok
içim içimi yiyor dedi
ayarlama para da ben bir düşünüyüm haber vericem demiş
ne diyim ki
bir de hadi oldu bir şekilde ortaya çıktı gerçek
o zaman ben eşinin yerinde olsaydım çok sinirlenirdim valla
niye başta söylemedin diye..
bence de yani.. madem her şeyi biliyormuş eşi...
Bence kardeşine yapacağın en güzel ve doğru destek eşine, o adamın kim olduğunu ve taşınmak istediğini söyletmen. Çünkü doğruyu söylememek de bir tür yalandır ve eniştenin bunu kaldırması daha zor olur, çekincen neydi der. Bunca yıldan sonra gidip dövecek değilim herhalde der. Her şekilde kardeşin suçlu çıkar. Ama söylerse konunun en masum kişisi kardeşin olur. Rahatça taşınıp kurtulurlar.
Diğer türlü uyduracağınız bahaneler kesinlikle ortaya çıkacaktır.
Tamamda bu kadar olayların yaşandığı ve iki kişinin arasında kavgalaşmanın falan olduğu bu adamın her gün husumeti olan adama selam verdiğini düşunebiliyormusun. Ne geniş adammış her gün bana selam veriyor demezmi bu komşu ex sevgili koca için...
Bir de şunu merak ediyorum.Ex sevgilinin karısnıın tavırları nasıl kardeşinize karşı..Yani o karısına bahsetmişmi bu durumlardan..
Sirf iki erkek arasinda sorun olmasin diye sonradan bi sekilde ogrenirse kardesinizle esi arasinda sorun olabilecegini de biliyosunuz degil mi?yaşanmışlıkların tatsızlığı nedeni ile iki erkeğin karşı karşıya kalma durumu sözkonusu olacağından çözüm aşamasında eniştemin duymasını kesinlikle istemiyoruz
Kesinlikle soylesin sadece zaman kaybediyor. Adam bildigi halde selam veriyor dese ne olur size ne ki adamin ne dusineceginden onemli olan su. Enisteniz ne kadar gec ogrenirse o kadar sorun olcak. Adam bu sefer hakli olarak bile bile adama selam vermeme izin verdun beni nasil bir konuma dusurdun diyecek. Bir an once konusmali anlatmali.aynen öyle zaten bizimde içimize sinmeyen o komşuluk ilişkisi filan selam sabah verilmesi ne biliyim
belkje kadadüşüncek bak bak haberi var ama bide yüzüme gülüyor
şuan bişey olsada
gerçek ortaya çıkmadan bu komşuluk mecburiyeti ortadan kalksa diyoruz ama
mucize beklemektense
çözüm üretmemiz gerekiyor
ve akla mantığa en yatkın olanıda
enişteme söylenmesi
mutlaka taşınacaklar
umarım öncesinde kötü birşey yaşanmaz
netleştikçe
gelişmeleri yazıcam konuya
en azından olumlu dileklerde bulunursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?