kız kardeşimin başına gelenler :(

bana da böyle geliyor ama..başka bir şeyler mi var sanki?
yani eşinin haberi olmazsa geçmişten ancak bu kadar telaşlanır insan ama Aysa "her şey konuşuldu" diyor.
ben kız kardeşin duygularının karman çorman olmasından korkuyorum daha çok yaşanılanları unutamamış kötüleri hep aklında tamamen nötr olması gerkirdi yüzünde olduğu kadar kalbindede izleri var bu sebeple kendine güvenemiyor olabilir haklıda uzaklaşması onun açısından çok daha iyi..fakat sorun bulunabilecek bahanelerde fakat konu sahibine söyleyim iş işten geçmiş olabilir enişteniz komşuyu sevip numara alışverişi yapmış olabilir bundan sonra görüşecekleri aile dostu olabilir bu adam hepsini en incesine kadar hesap edeceksiniz,bahane bahaneyi yalan yalanı doğuracak çünkü..fakat dürüst olursanız böyle medeni bir aile grubu hasarsız atlatabilir bu durumu.

olabilir ama şimdi düşünüyorum da çoğu erkek bir şekilde kiracı bulur gibime geliyor
yani evli değilim de benim babam öyle o olmuyorsa hemen başkasını buluverir gibi

bilmiyorum ama bence kız kardeşin şu an fazla abartıyor yahu
tamam o zamanların etkisi onda derin belli bu da
şimdi sadece yapacağı tek şey ergendik bunlar yaşandı ve ben şimdi bu adamı burada görmek istemiyorum taşınalım demek bu kadar zor mu? sonuçta o adam da gençti ve küçüktü öyle değil mi...abartmaya gerek yok diye düşünüyorum...laflar sözler tamam yaşananlar zor olsa da eskide kalmış sonuçta..şimdi karşısına çıkıp da olayı alevlendirmeyeeğine göre eşi,oturaklı bir adam yapmaz yani bunu, bence açık söyleyip gidelim demekte bir sakınca yok

Asya valla şunları başkası yazsa "kesin eşine eksik anlatmış da bu kadar korkuyor" derdim.
yani düşünüyorum da eşine "hani seninle önceden bir şeyler konuşmuştuk, sana kötü bir tecrübemi anlatmıştım ya, o insan bu insan" demek bana geçmişi anlatmaktan daha zor görünmüyor.
Tam olarak korktuğu şey ne peki?

bu yeni siteyede henüz alışamadım
silindi yazdığım mesaj

eğer bu şekilde yapmaya karar verirsek
bende kardeşime yardımcı olurum
sonuçta dediğin gibi
onundan eşinden saklı bir parası yok kenarda
külfetli olacağı da kesin

ama 2 dk önce yeniden sms atmış
ablacım sende kendini sıkma
korkunun ecele faydası yok
içim içimi yiyor dedi
ayarlama para da ben bir düşünüyüm haber vericem demiş

ne diyim ki

taşınmaları için eşine bir yalan söyleyecek.. yalan söylemek doğruyu söylemekten her zaman zor ve yorucudur. baksana kiracıyı ayarlayacak, nakliye vs vs.. uzar gider..yalan yalanı çeker.. bunu temizlemek için başka bir yalan söylemek zorunda kalır. onu temizlemek için başka bir yalan.. zincirleme nereye giderse...

bir de hadi oldu bir şekilde ortaya çıktı gerçek
o zaman ben eşinin yerinde olsaydım çok sinirlenirdim valla
niye başta söylemedin diye..

Bence kardeşine yapacağın en güzel ve doğru destek eşine, o adamın kim olduğunu ve taşınmak istediğini söyletmen. Çünkü doğruyu söylememek de bir tür yalandır ve eniştenin bunu kaldırması daha zor olur, çekincen neydi der. Bunca yıldan sonra gidip dövecek değilim herhalde der. Her şekilde kardeşin suçlu çıkar. Ama söylerse konunun en masum kişisi kardeşin olur. Rahatça taşınıp kurtulurlar.

Diğer türlü uyduracağınız bahaneler kesinlikle ortaya çıkacaktır.

Tamamda bu kadar olayların yaşandığı ve iki kişinin arasında kavgalaşmanın falan olduğu bu adamın her gün husumeti olan adama selam verdiğini düşunebiliyormusun. Ne geniş adammış her gün bana selam veriyor demezmi bu komşu ex sevgili koca için...
Bir de şunu merak ediyorum.Ex sevgilinin karısnıın tavırları nasıl kardeşinize karşı..Yani o karısına bahsetmişmi bu durumlardan..

ikiz villa tarzı falan mı acaba, onun dışında villaların arasına biraz mesafe olabiliyor. Eşi madem biliyo anlatsın ona belki anlayışla karşılar ozaman kardeşinizde rahatlar.. Eşi sonradan durumu anlarsa çok daha kötü olur gibi geliyor bana .

söylemeden taşınsa bile ilerde bi şekilde bu ortaya çıkarsa kardeşin suçlu olur bence vakit kaybetmeden eşine söylesin eğer eşi kabullenemezlerse taşınırlar sonuçda köpekler rahat etsin diye ev değiştiren insan kendilerinin rahatı için bunu hayli hayli yapmalı... eşi taşınmak istemese bile kardeşin taşınsın ne gerek var eşini paranoyaklaştırmaya şahsen benim eşimin eski flörtü yanda otursa hiç rahat olmam

Bencede mutlaka taşınmalı. Normalde eşten birşey saklanmamalı ama beşer şaşar derler, adamın aklına karpuz kabuğu sokmak ne derece doğru. Birde kötü olaylar yaşanmış. Sonuçta, karşı taraftaki bir erkek, kaldıramayabilir; eski kötü anılar gözünde canlanabilir.. Hem, yan komşuları sırf kardeşiniz huzursuz olsun diye samimi olmaya çalışabilir, bu süreçte eniştenizle arkadaş olmaya çalışabilir. Birde kız kardeşinizin psikolojisi bu komşuyu ne kadar kaldırabilir. Bir bahane bulsun, taşınsın derim.

bir de hadi oldu bir şekilde ortaya çıktı gerçek
o zaman ben eşinin yerinde olsaydım çok sinirlenirdim valla
niye başta söylemedin diye..

bence de yani.. madem her şeyi biliyormuş eşi...

aynen öyle zaten bizimde içimize sinmeyen o komşuluk ilişkisi filan selam sabah verilmesi ne biliyim
belki adam düşüncek bak bak haberi var ama bide yüzüme gülüyor

şuan bişey olsada
gerçek ortaya çıkmadan bu komşuluk mecburiyeti ortadan kalksa diyoruz ama
mucize beklemektense
çözüm üretmemiz gerekiyor
ve akla mantığa en yatkın olanıda
enişteme söylenmesi

mutlaka taşınacaklar
umarım öncesinde kötü birşey yaşanmaz
netleştikçe
gelişmeleri yazıcam konuya
en azından olumlu dileklerde bulunursanız sevinirim

yaşanmışlıkların tatsızlığı nedeni ile iki erkeğin karşı karşıya kalma durumu sözkonusu olacağından çözüm aşamasında eniştemin duymasını kesinlikle istemiyoruz
Sirf iki erkek arasinda sorun olmasin diye sonradan bi sekilde ogrenirse kardesinizle esi arasinda sorun olabilecegini de biliyosunuz degil mi?

Kesinlikle soylesin sadece zaman kaybediyor. Adam bildigi halde selam veriyor dese ne olur size ne ki adamin ne dusineceginden onemli olan su. Enisteniz ne kadar gec ogrenirse o kadar sorun olcak. Adam bu sefer hakli olarak bile bile adama selam vermeme izin verdun beni nasil bir konuma dusurdun diyecek. Bir an once konusmali anlatmali.

Söylemesi lazım, eşi sonradan öğrenirse kendini aptal yerine konmuş hisseder
Açıkça konuşsun ve taşınmayı teklif etsin
Hoş bitmiş gitmiş bence taşınmalarına gerek yok, durumu eşine anlattıktan sonra selam sabahı keserler olur biter
Eşi kendisinden önce birinin olduğunu biliyor mu ?

Kötü olmus ama sonuçta kız kardeşin bilerek tasınmamış oraya benim tavsiyem anlatmalı esine bu hos olmayan durumu ve tasınmak istedigini söylemeli ne olur ne olmaz karsı tarafın eside ögrenirse cok huzursuzluk olur erkeklerin kadınlara göre daha anlayıslı olucagını düsünüyorum ben bu konuda güzel giden bi evliligi varmıs kardesinin niye simdi rahat rahat bahcesine cıkamıycaksa huzursuz olucana anlatmalı canım

böyle bir durumu saklamak yuva bile yıkar benim başıma gelmiş olsa eşimin yüzünü bir daha görmek istemezdim ve hiç bir şey gizli kalmaz elbet birgün ortaya çıkar o yüzden insanın bunu en kısa sürede eşinden duyması çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…