- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkez kendi yolunda ve herkez kendi hayatında büyük ihtimalde mutlulardır inşallah. Bnece yan daierede eski den konştugun adamın olması hayallerinden vazgeçmesine sebeb değil .Sonuçta ikiside birbirinin hayatlarına girmicekler illa birbirlerine gidip gelme zorunda değiller . Evet rahatsız edici bir durum gerçekten ama üstesinden gelinebilir diye düşünüyorumenbüyükleri benim 2 kız kardeşim daha var ortancamız evli .küçüğümüz henüz bekar (küçük dediysem yaş 25 )
ortanca kardeşimin öylesine talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı ki sormayın
pişmiş tavuk hikayesi gibi
psikolog olan ortanca kızkardeşimin henüz çocucğu yok . ancak bekarlıklarında kalma ve biri eşine ait diğeri kendine ait 2 tane köpekleri vardı ve evlenince haliyle ikisininde bakımını üstlendiler .
yeni evli bir çifte gayet yetecek büyüklükte olan evlerinden
köpeklerin apartman hayatında oluşturdukları zoruluklar nedeni ile taşındılar
evlerini kiraya verip müstakil bahçeli sıralı villaların olduğu çok ta hoş bir semte geçtiler (kiracı olarak)
işte talihsizlik burda gelip kapısını çaldı
kızkardeşimin evlenmeden önce yaklaşık 3 sene birlikteliği olduğu ancak 3 senenin sonunda evlilikle noktalanmadığı ilişkisinin aktörü tamda bitişik komşu oluverdi
üstelik bunu öğrenmesi ve farketmesi
eşinin şahitliğinde oldu
- yeni komşu gelmiş onlarında köpekleri varmış gelin bir tanışalım diye düşünen bu bahsettiğim bitişik komşu
eşi ve çocuğunu da alarak kapılarını çalmış
kapıyı kardeşim açmış
zaten o an elinin ayağının kesildiğini söylüyor
ne hikmetse ne bey nede kardeşim durumu açık etmemişler
yeni tanışıyormuşcasına selamlaşmışlar
gerçi ortamdaki soğuk rüzgar hissedilmeyecek gibi değilmiş
o çok özendiği bahçeli evin bahçesine bile çıkmak istemediğini karşılaşmak istemediğini söylüyor
aralarında sonrasında bir iletişim olmamış
bir sessizlik hakim
lakin malesef çokta kötü bir ayrılık tecrübesi yaşadıkları için
ikiside hem tedirgin hemde bu durumdan çok rahatsız
kardeşim bu durumu bir hastasından dinlemiş olsa
bu önceden tanışılmışlık konusunun eşle paylaşılması gerektiğini tavsiye edeceğini söyledi
ne varki kendisi bunu yapamadı
çünki eşi kardeşimin hayatında olan böyle bir insanın varlığından ve yaşanmışlıklarından haberdar
ve dediğim gibi mevzular çok tatsız
onlar ev sahibi bizimkiler kiracı oluncada
yeni taşındıkları bu evden
hangi bahane ile ayrılacağını ve göze batmayacağını düşünüyor
açıkcası bende dişe dokunur bir tavsiye veremedim
sizlerden öneri bekliyoruz
teşekkürler
olay kıskançlık değil aslındaÇok kötü bir tesadüf olmuş hakkaten. Eğer kardeşiniz eşine söyleyecekse vakit kaybetmeden söylemesi iyi olur. İleride bir şekilde söylemek zorunda kalırsa daha kötü çünkü. Kardeşinizin eşi kıskanç mıdır, bunu sıkıntı yapıp sürekli kafasını meşgul edecek biri midir?
Evden taşınma bahanesi de müstakil evin güvensiz hissettirmesi ya da 2 kişiye büyük gelmesi olabilir. Kira kontratı bitince bir şekilde hallolur umarım.
yaşanmışlıkların tatsızlığı iki erkeği karşı karşıya getirebilir boyutta bu nedenle eniştemin duymasını asla göze alamayız
enişten otokontrolü olmayan birisi mi ...önceki ilişkiyi biliyor karısının da şu an yapmış olduğu bir hata yok bırak kardeşini eski sevgilinin de yaptığı bir şey yok adam hayatını kurmuş çoluğu çocuğu var ...ama gün gelir yanlış bir ortamda yanlış insanlardan yanlış cümlelerle duyduğu zaman enişten, işte o zaman sıkıntı olur..şu durumda fevri bir davranışa lüzum yok zira ortada bir olay yok canım..dünya insanların karşılaşması kadar dolay bir olay yok..
kıssadan hisse ben burda bir sıkıntı göremiyorum bence siz kendiniz kurgulayıp içinizde büyütüyorsunuz..(ha enişte sıkıntılı bir karakterse bir şey diyemem tabiki)
birde terzi kendi söküğnü dikemez diye hakikaten boşuna dememişler..
evet bititişik
sorun 2 tarafında karşılaşmaktan çekinmesi ve huzursuz olması
bahçeye çıkmak dahi istemiyor kardeşim
Üzüldüm. . Film gibi ya resmen..enbüyükleri benim 2 kız kardeşim daha var ortancamız evli .küçüğümüz henüz bekar (küçük dediysem yaş 25 )
ortanca kardeşimin öylesine talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı ki sormayın
psikolog olan ortanca kızkardeşimin henüz çocucğu yok . ancak bekarlıklarında kalma ve biri eşine ait diğeri kendine ait 2 tane köpekleri vardı ve evlenince haliyle ikisininde bakımını üstlendiler .
evlerini kiraya verip müstakil bahçeli sıralı villaların olduğu çok ta hoş bir semte geçtiler (kiracı olarak)
kızkardeşimin evlenmeden önce yaklaşık 3 sene birlikteliği olduğu ancak 3 senenin sonunda evlilikle noktalanmadığı ilişkisinin aktörü tamda bitişik komşu oluverdi
eşinin şahitliğinde oldu
- yeni komşu gelmiş onlarında köpekleri varmış gelin bir tanışalım diye düşünen bu bahsettiğim bitişik komşu
kapıyı kardeşim açmış
o çok özendiği bahçeli evin bahçesine bile çıkmak istemediğini karşılaşmak istemediğini söylüyor
bir sessizlik hakim
bu önceden tanışılmışlık konusunun eşle paylaşılması gerektiğini tavsiye edeceğini söyledi
çünki eşi kardeşimin hayatında olan böyle bir insanın varlığından ve yaşanmışlıklarından haberdar
teşekkürler
Böyle bir tavsiye,sadece kendi değil eşin de huzrsuz olmasına sebep olur.İnsanoğlu eşine ne kadar güvenirse güvensin iç huzuru kalmaz.enbüyükleri benim 2 kız kardeşim daha var ortancamız evli .küçüğümüz henüz bekar (küçük dediysem yaş 25 )
eşinin şahitliğinde oldu
kapıyı kardeşim açmış
bir sessizlik hakim
teşekkürler
yaşananlar ne bilmiyorum ama ben olsam tınlamazdım yaa geçmiş gitmiş artık üzerinden sular akmış
onun kendi hayatı var kardeşinin kendi hayatı sonuçta
görmesin duymasın ilgilenmesin
biraz zaman geçince yumuşak şekilde bir ara bir eşine söylesin ama belki bir şekilde olur da anlarsa kendisi daha büyük sorun bence
ama üzerinden bir birkaç ay geçsin bakalım..
bahçeye neden çıkamıyor ki dediğim gibi geçen geçti biten bitti olan olduu hiç ama hiç kasmaasına gerek yok kendisini umursamasın lütfen hayatına devam aynen..
ben olsam keyfime bakardım, ama bilmiyorum arada ne geçti.ben ex sevgilinin karısıyla çok karşılaşıyordum "ayy bu muymuş, ayy saçı da yokmuş" gibi her karşılaşmada kendime güvenim tavan yapıyordu