• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim...

Öncelikle kız kardeşimi çok seviyorum .
Kardeşim 26 yaşında ,ben evli iki büyük çoçuğum var.
Bu ara beni rahatsiz eden davranışlari var söylesemmi söylemesemmi diye düşünüyorum .
Benim hiç arkadaşim yok ve sosyal faaliyet eksikliği yaşiyorum ve bu benim canimi cok sıkıyor. O da bunu biliyor.beni gezdirmek ister ve olan firsatlara davet ederki ben yalniz kalmayayım , bu taraflara geldiği zaman arar ve görüş.

Birkaç aydir sevgilisi var burda .
Beni aradi geliyorum yengemgile gidelim yiyenimide çok özledim onuda göreyim dedi..olur dedim,yanimizdada kuzenimde var .
Tel ettim yengeme, çarşidayiz siz buraya gelin dedi.vardik çocukla biraz ilgilendi
Telden sürekli msj atiyor falan.
Bir saati biraz geçti,abla biz gidelimmi ,ben sonra gelirim tekrar ozaman evde severim bolbol böyle olmadi dedi .
Eee daha yeni bir saat oldu.senin gidecek yerinmi var dedim .yok
Sonra arabada ben ve kuzenimizde var
Beni birakti baktim onlarda daha arabadalar.
Kardeşim öğretmen, kuzenim bir ders sormak amaçiyla gelmiş eve gitmeden bazi sorulari çözüyorlar.
Ben sakin sakin dinledim baktim.
Kuzenime benim artik zamanim kalmadi hadi artik bunları sana tel anlatirim dedi.
Benim gidmem gerekiyor dedi ve gitti.

Cok rahatsiz olduğumu söylesemmi
Yoksa sabir edip geçmesini beklesem?

insanlarin buyudugunu kabul etmedikce ( tipki kaynanalarin ogullarinin evlendigini kabul etmeyip hala ilgi beklediginde bizim deli olmamiz gibi ) yasanan dogal tepkiler bunlar.

kardesiniz hem bir ogretmen olarak sorumluluk sahibi, hem de iliski yasayan genc bir kiz olarak. hayati sadece kuzenlerine destekten ibaret degil.

ancak tabii ki bu, size saat konusunda sorumsuz davranmasini aciklamaz. farkli seylerdir bunlar. kendisi ile konusup bu konuyu randevularina daha sagdik olmasini dikte edebilirsiniz.

Birazda kıskaniyorum evet olabilir ama çokta anlayışliyimddir sadece son zamalar
Araya sıkıştırmasina bozuldum.
Birazda böyle konularda fazla takintiliyim
Off bilemedim..

abartmışsınız..
size, yıllardır tanıyor nazı geçiyor diye böyle yapıyor belli ki..
ve şu an birini tanımaya çalışıyor belki yuva kuracak. onu idare etmelisiniz. hatta siz demelisiniz işin varsa sen bak işine diye..
bence biraz kardeşinizi kıskanmışsınız.. yani size az vakit ayırıyor diye..
bişey diyip kalbini kırmayın durduk yere..

Kardeşlik yeri geldiğinde birbirini idare etmektir! Hele kız kardeşlik eksikliği tamamlamaktır.
Benim de 2 kız kardeşim var.. ben asla sizin kapıldığınız duygulara kapılmam..
Sizin yerinizde olsam derim ki genç kız gezsin tozsun..
Çok çok abartmışsınız. 26 yaşında bir birey o kendi özel hayatı mutlaka olacak, olmalı!

Sürekli onunla vakit geçirmeye alışık olduğunuz icin yani en az 3 4 saat gibi vakit gecirdiginiz icin bosluga düşmüş gibi hissetmeniz normal tabi bi de kardesi baska biriyle paylasmak var tabi. Zamanla gecer bence esinizle ilk tanıştığıniz zamanlari düşünün sizde esinizle vakit geçirmek istiyormuasunuzdur :) :)

Sen rahatsız olduğunu belirttiğin anda kardeşinin yüzünü bir daha zor gurursun. Kız zaten yoğun, bulduğu iki arada bir derede ki o kısa zamanda sizlerle görüşüyor, e yok ben razı değilim olmuyo böyle diyosan, kızın yapacağı bişey yok ki. Madem olmuyo, kesmiyor seni kısa görüşmeler,zamanım yok görüşmeyelim o zaman dicek... Mutlu ol kardeşinin adına.sevgilisini tanımasına dahi fırsat vermeyecek kadar ben de ben demeyin yahu... bırakın, gezsin görüşsün iyice tanısın huyunu suyunu bellesin
Yarın öbür gün keşke dememesi için bunlar önemli şeyler. Azıcık empati...

Bir kaçkere böyle yapti.annemgile gidiyoruz anca iki saat duruyoruz
Ben gidmem gerekiyor gidelim
Beni birakiyor gidiyor

Sen butun gunu onunla planlarken o aslinda senle 2 saatlik bir plan mi yapiyor? Eger oyleyse bir dahakine ne kadar vaktin var, aksama kadar mi birlikteyiz diye sorabilirsin.

Sen annenle veyq yengenle bulustugunda daha fazla mi kalmak istiyordun? Kiz genç kız arkadaşlari ve sevgilisi var. Zamanı kısıtlı oluyordur. Bir dahakine sen git biz devam ederiz dersiniz olur biter.

Kardes sonucta bu kadar basit biseye sabretmek de nedir anlamadim keske benim kardesim yanimda olsa da yarim saat otursa gitse hem s3vgilisi daha yeni elbette onunla vakit gecirecek ne guzel bence siz biraz hassas dusunuyorsunuz

Siz kardesınızı cok sahıplenmıssınız.. ve biraz bencıllık edıyorsunuz.. Sızın kurulu bır yuvanız ve duzenınız var.. En azından onlarda bırbırını tanıyacak.. Kardesınıze trıp atmanız yerıne ona ımkan saglamanız,paylasmanızı, hatta cok yenı degılse erkek arkadasını davet etmenızı beklerdım.. Keza ben ablamdan boyle bısey beklerdım..

Aman bunda ne var
Biraz halden anlayın hem sizi görüp hem buluşmasına yetişiyor kız kardeşiniz
Herşeyden anlam çıkarmaya çalışan eltiler gibi davranmayın yahu

Back