- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.052
- 198
- Konu Sahibi Akanseneler
ablalara bencıllık yakışmıyor valla kıza da acıdım kuzen ödev yaptırır abla desen kendı derdınde.
neyse kı sevgılı bulmuş bıraz eglensın kız.
neyse kı sevgılı bulmuş bıraz eglensın kız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle kız kardeşimi çok seviyorum .
Kardeşim 26 yaşında ,ben evli iki büyük çoçuğum var.
Bu ara beni rahatsiz eden davranışlari var söylesemmi söylemesemmi diye düşünüyorum .
Benim hiç arkadaşim yok ve sosyal faaliyet eksikliği yaşiyorum ve bu benim canimi cok sıkıyor. O da bunu biliyor.beni gezdirmek ister ve olan firsatlara davet ederki ben yalniz kalmayayım , bu taraflara geldiği zaman arar ve görüş.
Birkaç aydir sevgilisi var burda .
Beni aradi geliyorum yengemgile gidelim yiyenimide çok özledim onuda göreyim dedi..olur dedim,yanimizdada kuzenimde var .
Tel ettim yengeme, çarşidayiz siz buraya gelin dedi.vardik çocukla biraz ilgilendi
Telden sürekli msj atiyor falan.
Bir saati biraz geçti,abla biz gidelimmi ,ben sonra gelirim tekrar ozaman evde severim bolbol böyle olmadi dedi .
Eee daha yeni bir saat oldu.senin gidecek yerinmi var dedim .yok
Sonra arabada ben ve kuzenimizde var
Beni birakti baktim onlarda daha arabadalar.
Kardeşim öğretmen, kuzenim bir ders sormak amaçiyla gelmiş eve gitmeden bazi sorulari çözüyorlar.
Ben sakin sakin dinledim baktim.
Kuzenime benim artik zamanim kalmadi hadi artik bunları sana tel anlatirim dedi.
Benim gidmem gerekiyor dedi ve gitti.
Cok rahatsiz olduğumu söylesemmi
Yoksa sabir edip geçmesini beklesem?
Bir kaçkere böyle yapti.annemgile gidiyoruz anca iki saat duruyoruz
Ben gidmem gerekiyor gidelim
Beni birakiyor gidiyor