• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim...

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Öncelikle kız kardeşimi çok seviyorum .
Kardeşim 26 yaşında ,ben evli iki büyük çoçuğum var.
Bu ara beni rahatsiz eden davranışlari var söylesemmi söylemesemmi diye düşünüyorum .
Benim hiç arkadaşim yok ve sosyal faaliyet eksikliği yaşiyorum ve bu benim canimi cok sıkıyor. O da bunu biliyor.beni gezdirmek ister ve olan firsatlara davet ederki ben yalniz kalmayayım , bu taraflara geldiği zaman arar ve görüş.

Birkaç aydir sevgilisi var burda .
Beni aradi geliyorum yengemgile gidelim yiyenimide çok özledim onuda göreyim dedi..olur dedim,yanimizdada kuzenimde var .
Tel ettim yengeme, çarşidayiz siz buraya gelin dedi.vardik çocukla biraz ilgilendi
Telden sürekli msj atiyor falan.
Bir saati biraz geçti,abla biz gidelimmi ,ben sonra gelirim tekrar ozaman evde severim bolbol böyle olmadi dedi .
Eee daha yeni bir saat oldu.senin gidecek yerinmi var dedim .yok
Sonra arabada ben ve kuzenimizde var
Beni birakti baktim onlarda daha arabadalar.
Kardeşim öğretmen, kuzenim bir ders sormak amaçiyla gelmiş eve gitmeden bazi sorulari çözüyorlar.
Ben sakin sakin dinledim baktim.
Kuzenime benim artik zamanim kalmadi hadi artik bunları sana tel anlatirim dedi.
Benim gidmem gerekiyor dedi ve gitti.

Cok rahatsiz olduğumu söylesemmi
Yoksa sabir edip geçmesini beklesem?

Ben neden rahatsiz oldugunuzu tam olarak anlamadim galiba ? hosunuza gitmeyen sevgilisiyle mesajlasmasimi yoksa size daha bi saat olmadan kalkalim diyip arabada soru cozmesimi ? oyleyse belki farkli bisey olmustur orda otururken rahatsiz olacagi

tam olarak neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım, yanınızda çok kalmadı diye mi?

Yani bir taşla on kuş vurmak istiyor.
bizimle sadece saatini dolduruyor ve postalayip gidiyor .
Buluşmak istiyorsa önce söylesin benim az vaktim vardiye

Yani tamam yaptigi sey biraz sorumsuzca ama anlayamadim kafanizi buraya yazacak kadar mesgul etmesini . yaptigi baska seylerde var mi bu bir kerelikse lafi bile olmamaliki :stop:

Abartmışsınız bu durumda rahatsız olacak hiç bir şey yok:KK59:

kardeşinize sürekli bize gel ,görünmüyorsun gelmiyorsun diye sitem mi ediyorsunuz ,oda azda olsa size bu şekilde vakit ayırabiliyor belkide , 26 yaşında genç bir kız,arkadaşları var, şimdi sevgilisi de varmış,bir saat vakit ayırabilmesi bile size değer verdiğini gösteriyor,çünkü bekarken kız olsun erkek olsun yüzlerini evdeki aileleri bile zor görür genelde .daha dışarı dönük olurlar.

Bir kaçkere böyle yapti.annemgile gidiyoruz anca iki saat duruyoruz
Ben gidmem gerekiyor gidelim
Beni birakiyor gidiyor

Öncelikle kız kardeşimi çok seviyorum .
Kardeşim 26 yaşında ,ben evli iki büyük çoçuğum var.
Bu ara beni rahatsiz eden davranışlari var söylesemmi söylemesemmi diye düşünüyorum .
Benim hiç arkadaşim yok ve sosyal faaliyet eksikliği yaşiyorum ve bu benim canimi cok sıkıyor. O da bunu biliyor.beni gezdirmek ister ve olan firsatlara davet ederki ben yalniz kalmayayım , bu taraflara geldiği zaman arar ve görüş.

Birkaç aydir sevgilisi var burda .
Beni aradi geliyorum yengemgile gidelim yiyenimide çok özledim onuda göreyim dedi..olur dedim,yanimizdada kuzenimde var .
Tel ettim yengeme, çarşidayiz siz buraya gelin dedi.vardik çocukla biraz ilgilendi
Telden sürekli msj atiyor falan.
Bir saati biraz geçti,abla biz gidelimmi ,ben sonra gelirim tekrar ozaman evde severim bolbol böyle olmadi dedi .
Eee daha yeni bir saat oldu.senin gidecek yerinmi var dedim .yok
Sonra arabada ben ve kuzenimizde var
Beni birakti baktim onlarda daha arabadalar.
Kardeşim öğretmen, kuzenim bir ders sormak amaçiyla gelmiş eve gitmeden bazi sorulari çözüyorlar.
Ben sakin sakin dinledim baktim.
Kuzenime benim artik zamanim kalmadi hadi artik bunları sana tel anlatirim dedi.
Benim gidmem gerekiyor dedi ve gitti.

Cok rahatsiz olduğumu söylesemmi
Yoksa sabir edip geçmesini beklesem?

çok bir şey anlamadım ama sanırım msjlaşmasına ve ilgisiz davranmasına kızmışsınız, bence anlayışlı olun sevgilisi varmış yeni, şimdi onda kavak yelleri esiyordur, kızılacak bir durum yok bence eğer anladığım gibiyse

Bence bozulacak hic bisey yok. Bide arkadasin falan degil kardesin bu senin yani hic lafi olmamasi lazim. Isi oluyo gidiyo giderken de seni birakiyo ne guzel. Sen o ortamda daha cok kalmak istiyosan onunla kalkma. Onunla az vakit gecirdigini dusunuyosan da bidahakine dersin ki zamanin oldugunda ayarla butun gun takilalm abla kardes o da ayarlar olur biter.

Back