• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim

Çalışıyorsa size bir faydası var mı? Onun size yardımcı olması lazım bebek bakmak çalışmaktan daha zor.

Eee maşallah valla iyi alıştırmissnz. Ayağını kesmenin vakti gelmiş geçiyor hani insan gibi gelinip gidilir çay kahve de istenir ama işte söyleneni de adabı vardır
Kahve yada çay da değil mesele artık hizmetçi yerine konuluyorum. Hadi ben yaparken bebeğe bari baksa o da yok

Sinirlendim annenize sevgili kızının bebek olmadığını maddi özgürlüğü olan koca bir kadın olduğunu bir zahmet kendi yemeğini hazırlayabileceğini söyleyin sizin durumunuza bakmadan böyle bencilce davranmasına izin vermeyin
Hep böyleydi o küçük küçük diye diye beni ezdi.

Merhaba kızlar…
Evliyim ve 11 aylık bir bebeğim var sürekli kucak isteyen bir bebek.. bazen yemeği zor yiyorum bazen tuvalete bile gidemiyorum. Sorun kız kardeşim 25 yaşında çalışıyor ben bebekten dolayı çalışamıyorum beni küçük görüyor ekonomik özgürlüğü var diye hava atıyor. Eşim mesela bişey diyor bende bugün yapamadım diyorum” naptın akşama kadar” diyor. Ona göre ben bütün gün yatıyorum. Bazen yemeğe geliyor. Sürekli oturuyor yada balkonda sigara içiyor. Sofra kurmakta kaldırmakta hiç yardımı olmuyor.Böyle annem alıştırdı çayını kahvesini hep önüne getiriyor beğenmediği bir yemek olursa kalkıp başka birşey yapıyor. Benden de aynı şeyi bekliyor ama kimsenin hizmetçiliğini yapamam . Kahve yap çay koy kahvenin suyu nerde deliriyorum. Kalk sen yap diyorum. Ben çalışıyorum hem ben misafirim diyor. Dün geldi kahve yaptım browni yapmıştım ondan koydum “ ne biçim ev sahibisin hani çatal” dedi verdim su koy dedi bende kendin koy artık dedim çok sinirliyim. Artık eskisi kadar çağırmıyorum ama napıcam konuşsam anlamaz bana bir fikir verin
Kabil mi sizin kardeşiniz ya?? Ne garip tipler var. E siz de koymayın çayını kahvesini, babasının uşağı mı var? Madem böyle davranıyor neden evinize çağırıyorsunuz. Ben misafirim dediğinde sen misafir değilsin diyin geçin. Ayrıca ben çalışıyorum ne demek? Size mi çalışıyormuş? Kalksın da çayını koysun bir zahmet

Kabil mi sizin kardeşiniz ya?? Ne garip tipler var. E siz de koymayın çayını kahvesini, babasının uşağı mı var? Madem böyle davranıyor neden evinize çağırıyorsunuz. Ben misafirim dediğinde sen misafir değilsin diyin geçin. Ayrıca ben çalışıyorum ne demek? Size mi çalışıyormuş? Kalksın da çayını koysun bir zahmet
Salaklığımdan çağırıyordum ama çağırmıcam artık çok sinirliyim

Kardeşiniz sizi kıskanıyor olabilir mi ?
Davranışları hiç normal değil
Yerinizde olsam mesafe koyar hayatımdan uzak tutarım
Yarın birgün eşinizin yanında da sizi mahçup eder

Kahve yada çay da değil mesele artık hizmetçi yerine konuluyorum. Hadi ben yaparken bebeğe bari baksa o da yok
Sizin bebeğiniz olmasa, akşama kadar evde dursanız bile gelip size çay yap kahve yap diyemez. Saygısızlık bu. Siz onun maaşlı sigortalı çalışanı olsanız neyse. Hadi onun mantalitesine göre ev hanımı evde işiniz gücünüz yok, eşinizden de istiyormuş. Az yesin de hizmetçi tutsun.

Sizin bebeğiniz olmasa, akşama kadar evde dursanız bile gelip size çay yap kahve yap diyemez. Saygısızlık bu. Siz onun maaşlı sigortalı çalışanı olsanız neyse. Hadi onun mantalitesine göre ev hanımı evde işiniz gücünüz yok, eşinizden de istiyormuş. Az yesin de hizmetçi tutsun.
Hep annem alıştırdı. Hiç bir yemeği beğenmez annem kalkıp başka bişey yapar bana da dedi bi kaç kere kalk kendin yap ne yiyeceksen dedi. Yedi yüz bulsa annem gibi kullanacak beni de artık hiç yüz vermicem

Merhaba kızlar…
Evliyim ve 11 aylık bir bebeğim var sürekli kucak isteyen bir bebek.. bazen yemeği zor yiyorum bazen tuvalete bile gidemiyorum. Sorun kız kardeşim 25 yaşında çalışıyor ben bebekten dolayı çalışamıyorum beni küçük görüyor ekonomik özgürlüğü var diye hava atıyor. Eşim mesela bişey diyor bende bugün yapamadım diyorum” naptın akşama kadar” diyor. Ona göre ben bütün gün yatıyorum. Bazen yemeğe geliyor. Sürekli oturuyor yada balkonda sigara içiyor. Sofra kurmakta kaldırmakta hiç yardımı olmuyor.Böyle annem alıştırdı çayını kahvesini hep önüne getiriyor beğenmediği bir yemek olursa kalkıp başka birşey yapıyor. Benden de aynı şeyi bekliyor ama kimsenin hizmetçiliğini yapamam . Kahve yap çay koy kahvenin suyu nerde deliriyorum. Kalk sen yap diyorum. Ben çalışıyorum hem ben misafirim diyor. Dün geldi kahve yaptım browni yapmıştım ondan koydum “ ne biçim ev sahibisin hani çatal” dedi verdim su koy dedi bende kendin koy artık dedim çok sinirliyim. Artık eskisi kadar çağırmıyorum ama napıcam konuşsam anlamaz bana bir fikir verin

Kucaktan inmeyen küçük bir bebeğim olacak ve kazık kadar kardeşim geldiğinde yardım etmek şöyle dursun
bir de önüne çay kahve bekleyecek öyle mi...
Çağırmayı tamamen bırakırdım.

Kucaktan inmeyen küçük bir bebeğim olacak ve kazık kadar kardeşim geldiğinde yardım etmek şöyle dursun
bir de önüne çay kahve bekleyecek öyle mi...
Çağırmayı tamamen bırakırdım.
Yok bundan sonra çağırmıcam gelirse de ona göre davranıcam yetti çünkü

Böyle bir kardeşim olsa kan bağı can bağı demem ağzının ortasına yapıştırırım. Benim de ablam var evlendiğinden beri 2 kez anca gitmişimdir ama asla ben misafirim bana hizmet et diye beklentim olmadı. Kahve yapar getirir ama bulaşığımı gider bizzat mutfağa götürürüm. Bu nezaket kuralıdır.

Merhaba kızlar…
Sizin kardeşinizin benim ablam 😑
Benim de ablam okuyor annem 4 senedir okuyor diye bir bardak su kaldırmasına izin vermez şuan mezun dershaneye gönderdiler
Ben de okuyordum evin bütün sorumluluğu bende kimse yardımcı olmuyor ve bana okumuyor gözü ile bakıyorlar
Çok zor bir durum bir de küçümseyici bakışları var ve sanki sizden üstün bir kişi gibi size hissetiriyorlar o hissi
Siz çağırmayın gelse de fazla yüz vermeyin bırakın kendisi hazırlasın bir şey istiyorsa

Back
X