Merhaba kızlar…
Evliyim ve 11 aylık bir bebeğim var sürekli kucak isteyen bir bebek.. bazen yemeği zor yiyorum bazen tuvalete bile gidemiyorum. Sorun kız kardeşim 25 yaşında çalışıyor ben bebekten dolayı çalışamıyorum beni küçük görüyor ekonomik özgürlüğü var diye hava atıyor. Eşim mesela bişey diyor bende bugün yapamadım diyorum” naptın akşama kadar” diyor. Ona göre ben bütün gün yatıyorum. Bazen yemeğe geliyor. Sürekli oturuyor yada balkonda sigara içiyor. Sofra kurmakta kaldırmakta hiç yardımı olmuyor.Böyle annem alıştırdı çayını kahvesini hep önüne getiriyor beğenmediği bir yemek olursa kalkıp başka birşey yapıyor. Benden de aynı şeyi bekliyor ama kimsenin hizmetçiliğini yapamam . Kahve yap çay koy kahvenin suyu nerde deliriyorum. Kalk sen yap diyorum. Ben çalışıyorum hem ben misafirim diyor. Dün geldi kahve yaptım browni yapmıştım ondan koydum “ ne biçim ev sahibisin hani çatal” dedi verdim su koy dedi bende kendin koy artık dedim çok sinirliyim. Artık eskisi kadar çağırmıyorum ama napıcam konuşsam anlamaz bana bir fikir verin