ben de aynı şeyleri düşünüyodum, tüm olanları unutup dedim ki belki de ben büyütüyorum ama en son olan ben çok incitti ve bu konuyu düşünmeye sevk etti beni..anlatayım;
annemleri ailece yemeğe çağırmış bir hafta sonu..annem söyledi sonra, ben de bi rahatsızlığı vardı geçmiş olsun demek için aramışken onu da sordum dedim ki;
-aşkolsun bizi de çağırsaydın ya araba var nasıl olsa gelirdik, hem annemleri de alır-bırakıdrık evlerine..
bana ne dese beğenirsiniz;
-valla çağırmadım, çağırmayı da düşünmüyorum !
dedim hayrola neden ( dumur oldum ne diyeceğimi de bilemedim bi an )
neymiş, benim eşimden hoşlanmıyormuş, onsuz gelebilirmişim ama onunla gelmemi istemiyormul...
siz olsanız eşinizin istenmediği bir yere gidermisiniz?ben de o zaman ben de gelmem olur biter dedim..
neymiş, babam ve oğlum filminde bile, kadın kız kardeşinin kocasını sevmiyor diye o evde yokken gidiyormuş, pekala biz de öyle yapabilrmişiz..bence çok saçma, sinirim bozuldu
Elbet bir sebebi vardır neden eşinizi sevmiyormuş sordunuzmu.
İlginç geldi bana bence kardeşinizle elti gibisiniz sanırım birbirinize karşı sevginiz yok yada onun size karşı yok olay bundan kaynaklanıyor.
Ben sevdiğim insanı asla kıskanmam yani sahip olduklarını kıskanmam mesela benim bebişim olmuoyr ve görümcem şuan hamile nekadar mutlu oldum anlatamam demem oki eğer bu duruma üzülüyorsanız kardeşinizin önce kalbini kazanmaya çalışmalısınız ama yok umrumda değil dersenizde bilemem.O bunun için bir çaba sarfetmiyor anlaşılan iş size düşüyor
Aslında keşke eşinde karışmasaydı kardeşinle sen tartışırken.Gerçi kız kardeşinde az değilmiş hani şimdi bu son mesajı okuduktan sonra diyorumki bence görüşmeyin en hayırlısı sadece kıskanma olsa belki çözülebilirdi ama işin aslı başka kız kardeşini saygısız olarak görüyorum ve değişmez gerçekten nasıl bir öğretmen ilginç.Ben olsam görüşmezdim bunca şeyden sonra gergin bir ortam yaratmaktansa hiç görüşmem daha iyi.Allah size sabır versin ne diyim.....eşimi neden sevmiyor anlatayım, evlendiğimzden beri ne zaman annemlere gitsek, eşimle yanyana oturuyoruz tabii o da şu veya bu konu ile ilgili bana laf sokuyor, ben de cevap veriyorum ,
işte sana ne filan gibi- ama uzatmıyorum dediğim gibi,
bunları duyuyor ve ne kadar saygısız sana ne biçim davranıyor filan diye eşim söylenip duruyor arkasından, ben de olsun sen karışma biz bekarken de böyle konuşrduk, bizim iletişim tarzımız bu filan diye geçiştiriyorum,
bebek olduktan sonra annemlere gittik bi gün ben daha lohusayım, psikolojim hala anormal yani, kız kardeşim bana bi laf söyledi ben de oturup ağladım , eşim de evdeydi, o da karıştı hemen olaya, sen ne saygısızsın , ne biçim konuşuyosun ablanla bilmem ne diye,
kız kardeşim de o benim ablam değil , benden sadece bi yaş büyük, ayrıca sen karışamazsın sen kim oluyosun filan gibi laflar etti, tartıştılar, annem ağlamaya başladı filan, neyse o akşam gittik,
eşim meğer benden habersiz kız kardeşime mesajlar atmış..senin kadar terbiyesiz birini görmedim, bilmem ne diye..sen ne biçim öğretmensin bunları mı öğreteceksin, bi de sağda solda eğitimciyim die dolaşırsın filan diye döşemiş, ama benim haberim yok- sonra da silmiş gönderilen kutusunu-
meğer bunlar olmuş işte, ben de haziran ayında yeni öğrendim kız kardeşimden, çünkü onunla konuştum dedim ki sen neden böyle yapıyorsun, ne oldu da birden bu kadar kötü olduk filan diye..o zaman anlattı kız kardeşim eşimin yazdığı mesajları filan...
ben de görüşmüyorum aslında ama kafama takılıyor yine de hata mı yapıyorum diye,
diyorum ya sıkı dost olan abla kardeşlere bakıyorum da imreniyorum..hatta bir kaç hafta önce bziim araba kaza yaptı, o hafta da evde izinliyiz eşimle,
annem de erkek kardeşimin doğum gününü kutlayacak hepimzi çağırdı, gelecektik aslında ama raba böyle olunca ufak bebekle gelemeyiz diye haber verdim,
bu olayı da anlattım, tüm kardeşlerim geçmiş olsun demek için aradılar o aramadı mesela?
canım kardeşin biraz saygısızmış gerçekten ama ne yaparsın sonuçta kardeş onun huyu bu karakteri bu diyeceksin öyle kabul edeceksin
ama asla küsme et tırnaktan ayrılmaz inşaallah olgunlaştıkça düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?