- 17 Mayıs 2016
- 32
- 8
- 36
- 34
- Konu Sahibi musnutarayfa
-
kardeşinize getırmıslerdır onu da sanırım baldız diyeKızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
Hayır ama bu iç camasirinin gecelik falan da geliyor ya onun üzerinde el yazısıyla yazılmış
Baldıza tanga mı almışlar?Hayır ama bu iç camasirinin gecelik falan da geliyor ya onun üzerinde el yazısıyla yazılmış
Kızkardeşine hediye getirmişler.Bohça içine aile fertlerine de hediye konurKradeşini de ayırmamışlar.Sen ne düşünerek sakladın onu anlamadım.Kızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
iç çamaşırı gecelik mi almışlar kardeşine?Hayır ama bu iç camasirinin gecelik falan da geliyor ya onun üzerinde el yazısıyla yazılmış
"Eşimle birbirimizi sevdiğimiz için isteme kararı alındı." valla biz de eşimle birbirimizi seviyoruz, niye böyle karar alınmıyor ki bizde :)
Şaka bi yana, kız kardeşine bohça getirmişler, hediye olarak. Ne var bunda? Sen ne düşünüyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?