Kac yasindasin canim sen ya? Vallahi cok üzüldüm, madem istemiyorsun neden evlenmek istiyorsun?
bir oglan için için anne babayı bırakmak.... evliliğin kavramı bu degil..aile kurmak ve allah kısmet ederse cocukla bu mutlulgu perçinleştirmek.. bende arkadaşlara katılıyorum evliliğe hazır deilsin hala ertlele bencede..yoksa hiç mutlu olamazsın cnm..
Anneniz de ağlayabilir babanız da siz de..
Ne var ki bunda?
Ancak bir oğlan için ana babayı bırakmak diye düşünüyorsanız sanırım daha evliliğe hazır değilsiniz..
Bence bu kız istenme işini erteleyin..
Bi oğlan için anneni babanı neden bırakıp gidesin canım
zamanı geldiğinde yuvanı kurarsın sende eşinle
böyle düşünme,şuan için evliliğe hazır olmadığından böyle düşündüğüne eminim
bende evin tek kızıyım inanılmaz anneme babamı düşkünüm başka kardeşimde yok
üni için bile onlardan ayrılmadım aynı şehirde okudum
ama şuan nişanlıyım sevdiğim insanla
ve eğer nasipse 4 saatlik uzaklıkta oturucam
herşey kader kısmet ben yine onları görücem ailem onlar benim
ama bende bi yerden sonra kendi hayatıma bakmalıyım
evlenmek aileden ayrılmak onları silmek değildir
sadece yeni bir yuva kuruyorum şuan ki yine benim evim annem babam
hayırlısı olsun hakkında
Benim babam soz yuzukleri takildiktan sonra...canimdan bir parca veriyorum heee herkesin haberi olsun deyip baska bir odaya gitmisti tabi bu lafin uzerine ben cok aglamstim.cok duygulandim...
Ne kadar içli bir tabir "CANIMDAN BİR PARÇA" hiç kolay değil gerçekten okurken bile ağladım.Biz hala öyle hüzünlenip oturur ağlarız annemle :)) Hem ağlarım hem giderim hesabı işte...Dünyanın kanunu...
Ben gecenlerde hayatimda ilk defa kiz isteme merasimine sahit oldum, orada annesi ve kizi agladi kizi verdiklerini acikladiktan sonra. Ben eminimki benim annemde aglar bu abartili olmaz degilmi? Aglamaya karsi birsey yapamazmiyiz? Ben aileme cok bagliyim cok üzülüyorum o yüzden istemeye gelecekler beni diye. Babam annemde üzülüyorlar farkindayim bunun. Bazen düsünüyorum bir oglan icin anneni babani birakiyosun ne sacma birsey diye. Ama elbette birgün gidecegim. Bu düsünceler normalmi? Yoksa abartiyormuyum? Kisacasi korkuyorum ailemi kaybetcem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?