• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kiz istemede ağlamak ?

Bi oğlan için anneni babanı neden bırakıp gidesin canım
zamanı geldiğinde yuvanı kurarsın sende eşinle
böyle düşünme,şuan için evliliğe hazır olmadığından böyle düşündüğüne eminim
bende evin tek kızıyım inanılmaz anneme babamı düşkünüm başka kardeşimde yok
üni için bile onlardan ayrılmadım aynı şehirde okudum
ama şuan nişanlıyım sevdiğim insanla
ve eğer nasipse 4 saatlik uzaklıkta oturucam
herşey kader kısmet ben yine onları görücem ailem onlar benim
ama bende bi yerden sonra kendi hayatıma bakmalıyım
evlenmek aileden ayrılmak onları silmek değildir
sadece yeni bir yuva kuruyorum şuan ki yine benim evim annem babam
hayırlısı olsun hakkında

Annem, teyzem anneannem hatta onları gören kayınvalidem ve görümcemde ağlamıştı o gün. Nedense ben ağlamadım, dayananm sulu gözümdür aslında :1:

Kac yasindasin canim sen ya? Vallahi cok üzüldüm, madem istemiyorsun neden evlenmek istiyorsun?:53:

zorla evlenmiyorumki ayrica dügün hemen simdi der 2 sene sonra falan. Sevdigim insanla birlikteyim 3 senedir yani zorla birsey yok ortada ;D

bir oglan için için anne babayı bırakmak.... evliliğin kavramı bu degil..aile kurmak ve allah kısmet ederse cocukla bu mutlulgu perçinleştirmek.. bende arkadaşlara katılıyorum evliliğe hazır deilsin hala ertlele bencede..yoksa hiç mutlu olamazsın cnm..

simdi sadece söz nisan vs. olcak dügün 2 sene sonraya anca yani ozamana kadar daha cok var :D

:2:
Anneniz de ağlayabilir babanız da siz de..
Ne var ki bunda?
Ancak bir oğlan için ana babayı bırakmak diye düşünüyorsanız sanırım daha evliliğe hazır değilsiniz..
Bence bu kız istenme işini erteleyin..

dügün 2 sene sonra daha erken zaten dügün icin! Simdilik sadece söz ve nisan olacak okadar

Bi oğlan için anneni babanı neden bırakıp gidesin canım
zamanı geldiğinde yuvanı kurarsın sende eşinle
böyle düşünme,şuan için evliliğe hazır olmadığından böyle düşündüğüne eminim
bende evin tek kızıyım inanılmaz anneme babamı düşkünüm başka kardeşimde yok
üni için bile onlardan ayrılmadım aynı şehirde okudum
ama şuan nişanlıyım sevdiğim insanla
ve eğer nasipse 4 saatlik uzaklıkta oturucam
herşey kader kısmet ben yine onları görücem ailem onlar benim
ama bende bi yerden sonra kendi hayatıma bakmalıyım
evlenmek aileden ayrılmak onları silmek değildir
sadece yeni bir yuva kuruyorum şuan ki yine benim evim annem babam
hayırlısı olsun hakkında

Amin sagol canim ;)

Ben daha yuzugumu takiyorlardi aglamamak icin kendimi kadiyordum yuzugu takar takmaz babama sarildim ve bende kayis koptu hayatimda ilk defa boyle agladim hungur hungur ic ceke ceke agladim resimlerde felan cok komik cikmisim annem aglamadi gozleri doldu kendini tuttu babamda gozyaslarimi silmeye calisiyordu kendini kastikca kasti beni amcamin klarina atip baska odada aglamaya gitti babam iki amcam ve ben hungur hungur aglafik en evin ilk torunuyum ve tek kiz benim sulalede on tane erkek torunun icinde benim aglamama kayinvalidem ve gorumcemde agladi annem sabirla kendini tuttu beni susturmak bayagi zaman aldi yuzugum kesildi taki taktilar resimler cekildi cikolata dagittim muzik actilar ama ben hala agliyordum en son nisanlim bana sarildi bi an beni istemedigini zorla verdiklerini dusunucem yeter artik seni gorende yurtdisina gelin gidiyorsun annenlerle ayni mahalleye gidiyorsun aglama merak etme uzmiycem seni hegun gorusturcem ailenle felan demeye basladi ama
Nisanimda aglamadim ama sanirim dugunde yine ortalik sel olur

Annenide babana verdiler. evlendiler koca çocukları oldu şimdi oda evleniyo. Sonra onunda çocukları olucak büyütücek evlendiricek bu böyle gidicek ömrümüz yeterse. Bu bir döngü kimse değiştiremz. O yüzden bu kadar abartma canım bide böyle düşün. umarım çok mutlu olursn :)

9 aylık evliyim bende istemeye geldiklerinde ve verdiklerinde annemle koptuk ağlamaktan :) onlar istanbuldA ben artık bursadayım gelin bu hem ağlar hem gider sonunda olacak şeyler bunlar sende yuvanı kuracaksın hayatın kanunu allah başka keder vermesin cnm ....

Bir arkadasım da aglamıstı hatta dügün de kayınvalide ve görümce de onu görünce aglamıslardı. Böyle sahneler cok icli oluyor, en son akrabamızın dügünün de kızın annesi bayılmıstı.. :53:

Bana gelirsek; Bende aglarım icli bir insanım zaten, ama boynuna sarılıp aglayacagım bir annem yok artık benim, en cok bu koyucak bana kına olurken, kına türküsü okunurken ne bileyim, kısmet degilmis.. :ssz:

Son düzenleme:
Benim babam soz yuzukleri takildiktan sonra...canimdan bir parca veriyorum heee herkesin haberi olsun deyip baska bir odaya gitmisti tabi bu lafin uzerine ben cok aglamstim.cok duygulandim...

bizimkiler aglamadi benden kurtuluyorlar diye göbek attilar :27::27:saka saka ama aglamadik yani bu gercek:9::9:

Benim babam soz yuzukleri takildiktan sonra...canimdan bir parca veriyorum heee herkesin haberi olsun deyip baska bir odaya gitmisti tabi bu lafin uzerine ben cok aglamstim.cok duygulandim...

Ne kadar içli bir tabir "CANIMDAN BİR PARÇA" hiç kolay değil gerçekten okurken bile ağladım.Biz hala öyle hüzünlenip oturur ağlarız annemle :)) Hem ağlarım hem giderim hesabı işte...Dünyanın kanunu...

Ne kadar içli bir tabir "CANIMDAN BİR PARÇA" hiç kolay değil gerçekten okurken bile ağladım.Biz hala öyle hüzünlenip oturur ağlarız annemle :)) Hem ağlarım hem giderim hesabı işte...Dünyanın kanunu...

Birde baya bir aglamakli soyleyince cok fena olduk hepimiz...biz evde yapmistik nisani sadece aileler vardi...herkes dona kaldi...videoda sesini her duydugumda hickira hickira aglarim...

ağlamadan olmuyor galiba. kız alınınca da ağlıyorum ben kendimi o kızın yerine koyuyorum galiba. benim annem babam da çok ağlarlar kesin. evlenme lafı geçsin babam şuan bile ağlıyor.hatta benim babam annemi alırken bile ağlamış. herkes ağlıyordu bende ağladım diyor sorunca da :)) canlarım ya kıyamam. büyüt besle gözünün içine bak sonra yuvadan uçsun. kolay değil. onlar ağlarsa ben daha çok ağlarım biliyorum. hem ağlıcam hem gidicem :))

Ben gecenlerde hayatimda ilk defa kiz isteme merasimine sahit oldum, orada annesi ve kizi agladi kizi verdiklerini acikladiktan sonra. Ben eminimki benim annemde aglar bu abartili olmaz degilmi? Aglamaya karsi birsey yapamazmiyiz? Ben aileme cok bagliyim cok üzülüyorum o yüzden istemeye gelecekler beni diye. Babam annemde üzülüyorlar farkindayim bunun. Bazen düsünüyorum bir oglan icin anneni babani birakiyosun ne sacma birsey diye. Ama elbette birgün gidecegim. Bu düsünceler normalmi? Yoksa abartiyormuyum? Kisacasi korkuyorum ailemi kaybetcem diye :(

Ah be cnm :) sen bayansin agla , agla da bnm esim dugunden sonra nasil agladi bi gorsen .:) bnm aglamam gerekirken bir baktim agliyo, valla nasil guldum anlatamam

Back