Ben gecenlerde hayatimda ilk defa kiz isteme merasimine sahit oldum, orada annesi ve kizi agladi kizi verdiklerini acikladiktan sonra. Ben eminimki benim annemde aglar bu abartili olmaz degilmi? Aglamaya karsi birsey yapamazmiyiz? Ben aileme cok bagliyim cok üzülüyorum o yüzden istemeye gelecekler beni diye. Babam annemde üzülüyorlar farkindayim bunun. Bazen düsünüyorum bir oglan icin anneni babani birakiyosun ne sacma birsey diye. Ama elbette birgün gidecegim. Bu düsünceler normalmi? Yoksa abartiyormuyum? Kisacasi korkuyorum ailemi kaybetcem diye
ben gidiyor olsam göbek atıcam.
Anneniz de ağlayabilir babanız da siz de..
Ne var ki bunda?
Ancak bir oğlan için ana babayı bırakmak diye düşünüyorsanız sanırım daha evliliğe hazır değilsiniz..
Bence bu kız istenme işini erteleyin..
bir oglan için için anne babayı bırakmak.... evliliğin kavramı bu degil..aile kurmak ve allah kısmet ederse cocukla bu mutlulgu perçinleştirmek.. bende arkadaşlara katılıyorum evliliğe hazır deilsin hala ertlele bencede..yoksa hiç mutlu olamazsın cnm..
ben gidiyor olsam göbek atıcam.
bendeeee merak mettim sebebiniii..çokmu meraklıyız nee:76::76:
bezginlik diyelim.
Yani dedikleri gibi 'bekarlik sultanlik' degil öylemi
evlilik de bekarlık da sultanlık değil, kadınsan sultanlık diye bir şey yok. evlenince evinin kölesi, evlenmeyince tekrar edip giden soruların kölesisin.
Oh bu bana göre bile cok karamsar bi düsünce ama saygi duyuyorum :)
ailenle yaşanılanlar farklı ve asla hiçbir şeyle kıyaslanamaz.
ama evlilikte de eşinle yaşadıkların,o yuva sıcaklığı,ailenin seni huzurlu görmesi dünyalara bedel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?