Kız İsteme Kiz isteme ve söz bir arada mi olur?

Tesekkürler guzel sözlerin icin. Mışş gibi davranmak derken ne demek istiyorsun? Görücü usulu degil. Biz kendimiz tanistik. (akraba olsak da tanismiyorduk...)

rica ederim canım..mış gibi dabranmak derken yani akrabalarınıza görücü usulu olmuş gibi yansıtmaktan bahsediyorum..hani annenizin size bahsettiği gibi olduğunda diyorum..yani akrabaların sizin severek evlendiğinizi bilse ayıp mı olur sanki bunu saklamaya çalışır gibisin tatlım ben mi yanlış anladım kusura bak ma olur mu:)

Vakit yoksa aynı gün neden olmasın ki. Bu konuşup halledebileceğiniz bir durum bence.
Söz mü olacak nişan mı olacak, buna karar vermeniz gerekir bence önce. Söz olursa aynı gün olur. Nişan olacaksa yani herkes toplanacaksa ayrı bir gün olması daha doğru ama bence kız isterniken çok büyük bir kalabalığa gerek yok.
Şimdiden mutluluklar.

Aile arasında olacak. Nişan şimdi değil, yaza olacak. Neyse zamanı gelince bakacağız artık. Bu iş resmileşsin, gerisi önemli değil zaten :)

Canm simdi soyle bütün isteme soz nisan ayri ayri yapan da var mesela ben hepsini birarada yapan da var :) bu isler karsilikli anlasmaya bagli.. ha usul geregi en azindan onden bi tanisma olmali bence ya da isteme ayti olmali ama araya cok fazla mesafeler giriyrsa da işkence etmemek lazm tabi ulke degisimi soz konusuysa :))

Ayrica istemede akrabalarin olmasi da gerekmez illa neden cunku yaza nisan yapacakmissiniz.. gelirler isterler ke di aranizda yuzugunuzu takarsiniz yaza da nisan olur meselaa..

Bizde soyle oldu.. tanismaya geldiler once ardindan kiz istemeye geldiler sevgilim bana tektasimi teklifle vermisti ben babamlar beni verdikten sonra hic cikarmadim yuzugumu zaten.. gun belirlendi haftaya da nisan varrr )

Son düzenleme:

Tesekkür ederim cevabim icin. Böyle olmasinin mantikli oldugunu ben de düsünüyorum. Nisanin umarim cok güzel gecer ve tam istedigin gibi olur!

Güldüm burada yazdiklarimi görünce (biraz da üzüldüm tabi). Sevgilimle bir süre "ayrildik". O biraz dert etti, ayri ülkelerde yasamamizi ve benim daha okulum cok olmasini. Ikimizde Avrupadayiz, ama o benim yasadigim ülkeye gelmek istemiyor. Yani evlensekte ayri ülkelerde yasayip, gelip gidecegiz belli bir süre. Sonra ben onun yanina tasinacagim, okulum bitince. Ama ben onu seviyorum ve herseyin üstesinden gelebiliriz bence.

Neyse simdi iyiyiz yine ve yazin nisan olacak insallah Türkiyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…