- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Kizin ailesi kirada bunca yil ev sahibi olamamislar .Kardeslerinin duzenli bir isleri yok ,baba borc icinde ,kiz ise calisiyor aileyi gecindiriyor diyebiliriz.İsteme gunu bizden ev ve 8 tane bilezik istediler yaklasik 18 bin civari .Bir aileye bakiyorum bunca sene ev sahibi olamamislar ama baskalarindan istemesini biliyorlar halden anlarlar dedik ama yok kiz reddetti ev ve bilezik sartmis .Yil olmus 2017 ama hala para derdine dusen aileler ve kizlar var dort bilezik takilsa ne olur ev sonradan calisilarak alinsa ne olur hersey para mi ??Evi olmayan sekiz tane burmayi takamayan evlenmesin mi ?kardesimin isi gayet guzel ve surekli cokta iyi bir geliri var ac ve acikta birakmaz ,saygili ,agir efendi kizlar buna bakmiyor para para para dertleri .
iste benden bundan bahsediyorum suan kadının calısmadıgı düsünün esi 4 bin bile alsa zor 1200 olmus kiralar ee yeme icme faturalar bide cocuk ohhh bu zamanda evsiz evlenilmez bencee evlenirsinde en güzel yıllarını borc icinde kavga edersim valla ask güzel seyde ay sonu mutfadın dolu fatıranın biri eksik ödendimi görürüm ben askıBenim ablamı istemeye gelmişlerdi.
İsteme günü damadın ailesi liste getirdi tüm ev eşyalarını biz alacağız ev kiralarının yarısını biz ödeyeceğiz gibi şeyler tam hatırlamıyorum. Hepimiz şoka girdik ablam söylendi sonra ayrıldı. Ablamda manyak.benim annemde eşimden isteyecekti ev evsiz adama kız vermem vss.dedi. Ben çok kızdım ikna ettim. Kendi kına, nişan kıyafetimi aldım gelindiğimi kaynımla ortak aldık. Düğün yapmadım masraf olmasın diye, nikah yaptık.eşimin maddi durumu iyi değildi.kıymet bildimi yok.çok süründük eşimin borcu harcı.bakınca şimdi diyorum ki annem haklıymış. Düzgün bir mesleği, evi olmalı bir insanın. Geçinmek çok zor ailemin durumu iyiydi,sıkıntı çekmemi istemediler.kardeşinizin işi güzelse alırlar ev kızda çalışıyorsa boşuna kendilerini,evliliklerini sıkıntıya sokmasınlar.
Kardeşin her şeyi kabul eder evlenirlerse ayvayı yer. Kız çok uyanık vallaBizde saskiniz kiz hic bu konulari acmamis ailesine birakmis demekki .
Önceden böyle düşünenlere çok kızıyordum ama haklıymışlar, hemen evlenmesinler yada ev alıp borcu bitince evlensinler. Çok sıkıntı çektim ben, eşim kaza yaptı yatalak kaldı 3 ay. Ev sahibi kapıya dayandı ee kirayı nasıl ödeyeceksiniz diye.annemden alıp 2 aylık ödedim.para olmayınca sıkıntı çok oluyor. Bende şimdi evlenecek olsam maddi durumu iyi olsun isterdim.iste benden bundan bahsediyorum suan kadının calısmadıgı düsünün esi 4 bin bile alsa zor 1200 olmus kiralar ee yeme icme faturalar bide cocuk ohhh bu zamanda evsiz evlenilmez bencee evlenirsinde en güzel yıllarını borc icinde kavga edersim valla ask güzel seyde ay sonu mutfadın dolu fatıranın biri eksik ödendimi görürüm ben askı
Aynen bu yüzden erkek tarafına masraf yaptırılmalı. Paracı kadınlar el üstünde tutuluyor çünkü erkek ne kadar emek harcadığını biliyor.Böyle kadınlar baştacı genelde
Düzgün kadınlar da var ama halleri ortada. burda açılan konularda düzgün, hanım hanımcık, gözü parada pulda olmayan kadınların hallerini de okuyoruz eloğlu kadir kıymet bilmiyor
Ben hiç acımıyorum erkek milletine paragöz tiplere yapışıyorlar sonra da benden bunu istedi onu istedi Türk kızı kezban bilmem ne.....düzgün kadınların değerini bildiniz mi ki kardeşim??? Erkeklerin başlarına gelenler müstehak hiç vah tüh demem.
Geçenlerde ingiltere 'de yaşayan bir tanıdığımız var ı evlendi. Kızın ailesi 1 mt zincir, altın kemer , bilmem kaçtane bileZik istemiş. Diğer ev için istediklerinden bahsetmiyorum bile. Bizde almayın altın kemerde noluyor dedik . Onlar da almama taraftarı fakat oğulları vazgeçmiyor kızdan . Aldılar tabi ne istediyse. Beklenilen sonuç oldu düğünün ertesi günü kız boşanacam demiş , zorla ikna etmişler vazgeçmiş boşanmaktan. Anlayın artık kızın derdini.
Altin kemeri ne yapacaklarmis ya millet gerçekten ne istedigini bilmiyor ya da çok iyi biliyor...
eee aklın yolu bir simdi burda cok yazılıyo aaa nasıl istenir diye istemek degil bu düsünün kızınız rahatta büyümüs keyfine calısmıs istedigini almıs gözü kalmamıs bi anda kiraya cıkmak para hesabı yapmak zor en azından insanın evi oldumu kafası rahat oluyo bide kirada hic oturmamıs biri icin daha da zor her ay ev sahibine para vermek falan onu yapma yok ses geldi yok cok misafiriniz varmı vs sözlerine maruz kalmak bilemicem bana göre seyler degillÖnceden böyle düşünenlere çok kızıyordum ama haklıymışlar, hemen evlenmesinler yada ev alıp borcu bitince evlensinler. Çok sıkıntı çektim ben, eşim kaza yaptı yatalak kaldı 3 ay. Ev sahibi kapıya dayandı ee kirayı nasıl ödeyeceksiniz diye.annemden alıp 2 aylık ödedim.para olmayınca sıkıntı çok oluyor. Bende şimdi evlenecek olsam maddi durumu iyi olsun isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?