• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme muhabbeti uff

NuR_bojuk

kürşad-ela eylül :)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
536
2
116
39
Kahramanmaraş
kızlar 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var çok şükür Allahıma :nazar: haziranın 3. haftası gelecekler istemeye ikimizde işimizi elimize almış öğretmenleriz çok şükür sevdiğim insan beni 7 ayda 1 kez hayal kırıklığına uğratmadı ama ailelerimiz hiç tanışmadı sevgilim bi an önce nişan olsun bitsin diyor birbirimizi tanıdık beklemeye ne gerek var zaten askere gideceğim diyor aslında haklı ama ailem ailesini hiç tanımıyor sevgilimi bizim aileden bi tek babam bilmio gibi az çok birşeyler söledik ama fisfisfis şimdi kızlar sevgilimin ailesi 6 saatlik yoldan gelecek sizin de başınızdan geçtiyse bana yardımcı olursanız deneyimlerinizi paylaşarak sevinirim nasıl oluyor kaç kez geliyorlar anlatırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :1hug:

ne mutlu hayırlısı olur inşallah.Canım meslektaşız buarada :) bende türk dili öğretmeniyim daha göreve başladım inş seneye :):):) benimde şubatın 7 sinde sözüm oldu... fakat sözden önce 1-2 kere erkek arkadaşım geldi annemle ve babmla tanıştı ve bir yerde kendini tanıttı.. sonra ailesi geldi bir akşam yemeğine aileler tanıştı. babalar anneler iyice kaynaşıyorlar ama merak etme zaten çok sevinçli ve mutluluk veren bir durum olacağı için öyle kokrkulan gibi sorgu sual olmuyor.. sonra söz oldu işte.. yani önceden en azından bir kere erkek ark. ailenle tanışmaya gelir niyetinin ciddi olduğunu söyler ve ailesine getireceğinin haberini verir :utangac: sonra aile gelir... tabii seninkiler uzaktalarmış çok git gel olamaaz belki ama ... yüreğini ferah tut anlıyorum heyecanını bende herşeyi düşünüyordum senin gibi nasıl olcak acaba ne konuşulacak,ne diyecekler vs... Bu güzel anın tadını çıkar Allah hayırlsıyla tamamına erdirsin canım ... :nazar:

çok teşekkürler inş sen de bi an önce göreve başlarsın sevgilim annemle tanışalı 4 5 ay oldu annemle kardeşlerimle babamla da normal arkadaşımken tanışmıştı zaten ne bileyim ya çook heyecanlıyım bi de babam uzatır bekletir endişem var umarım ben istiyorken uzatmaz babam:Saruboceq:

hayırlısı olsun öncelikle.
bende de öyle olmuştu önce erkek arkadaşım ailemle tanışmıştı. niyetinin ciddi olduğnu söylemişti. bizde uzak şehirlerdeyiz. bir kaç kez geldi. sonra ailesinle geldiler. annesi de önce annemi aramıştı bikaç kez tanışma için. geldikleri gün söz yaptık aynı şehirde olmadığımız için isteme günü tercih ettik sözü.
nişan tarihi alındı.nişanımızı bekliyrz artık.Allah herkese nasip etsin.

çok teşekkürler inş sen de bi an önce göreve başlarsın sevgilim annemle tanışalı 4 5 ay oldu annemle kardeşlerimle babamla da normal arkadaşımken tanışmıştı zaten ne bileyim ya çook heyecanlıyım bi de babam uzatır bekletir endişem var umarım ben istiyorken uzatmaz babam:Saruboceq:

babana düşüncelerini sorabilirsin canım. onun hakkındaki fikrini öğrenebilirsin. ya da annen sorsun

teşekkürler arkadaşlar ama babam biraz katı gibi bu konulara arada bir şakayla karışık konuşsa da zeynepcim ailen sözlünün ailesini falan araştırdı mı canım

canım hayırlı olsun öncelikle Allah tamamına erdirsin :nazar:
benim de durumum seninki gibi
temmuzda gelcek ailesi ve 20 saatlik yol :))
ama burda 20 gün fln kalcaklar.
ben de aileme daha doğrusu babama yavaş yavaş çıtlatıyorum bunu yaparken daha çok annemden yardım alıorum kendisi aracı oluyor sağolsun :))
yalnız benim aklıma bişi takıldı haziranda gelcekler diosun ve daha babanın haberi yok biraz geç kalmadınmı canım ya :uhm: hani gelceklerini niyetlerinin ciddi olduğunu falan bilmesi lazım şimdiden hem araştıracaksa da babna vakit kazandırmış olursun önceden araştırır malum babaların içi rahat etmez mutlaka araştırmak isterler.
benim önce erkek arkadaşımı babamla - ve tabi ailemle- tanıştırmam lazım arkası gelir bence ben çok uzayacağını sanmam
sende biran önce tanıştır derim içi rahat etsin ailenin
herşey yolunda gider umarım :asigim:

sanırım aynı hafta istenicez kaydirigubbakcemile3

valla benimde çok yakın akrabam inan aynı telaşlar var okadar yakın olmasına rağmen insanın aklı karışıyo habire valla bazen hiç sağlıklı düşünemiyorum ki ben yane -tatlicadiarzu-

kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için mujdeci canım babama söledik aslında nisan ayında ama şakaya vurdu gerçek sandı mı bilmiyorum ama bugün annem kesin olarak söledi tekrar bak gelecekler öss den sonraki hafta die babam anneme benim yok diyeceğim biri gelse de kızım istedikten sonra ne diyeyim ben demiş zaten ama çok heyecanlıyım nasıl olcak ne olcak ne giycem puff mirmirmirmir

ikiniz de istiyorsanız öyle gel git merasimlere fazla takılmayın benim de uzak mesafeydi önce eşim (o zamanlar sevgilim) geldi tanıştı ailemle daha sonra gün kararlaştırdık ailesi geldi isteme söz hepsi aynı zamanda oldu gel git herkese de zor oluyor onun için gönüller birse detaylara takılmayın , Allah mutluluk versin

teşekkürler arkadaşlar ama babam biraz katı gibi bu konulara arada bir şakayla karışık konuşsa da zeynepcim ailen sözlünün ailesini falan araştırdı mı canım

yok canım araştırmadı hem ayrı şehirlerdeyiz hem de insanlar ilk geldiklerinde kendilerini belli ederler oturmaları kalkmaları yemeleri içmeleri herşeyi anlatır bizim çok sıcak bir ortam olmuştu bunun üzerine araştırma gereği görmedi. ama beğenmese araştırırdı mutlaka.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için mujdeci canım babama söledik aslında nisan ayında ama şakaya vurdu gerçek sandı mı bilmiyorum ama bugün annem kesin olarak söledi tekrar bak gelecekler öss den sonraki hafta die babam anneme benim yok diyeceğim biri gelse de kızım istedikten sonra ne diyeyim ben demiş zaten ama çok heyecanlıyım nasıl olcak ne olcak ne giycem puff mirmirmirmir

aaa tamam o zaman problem yokmuş sen işin büyük kısmını atlatmışsın zaten :lepi:
herşey istediğin gibi olur umarım canım

benı dun gec ıstemeye geldıler :asigim:
bızde fazla gıt gel olayı olmadı annesı gecen gun geldı cumaretsı aksam sıze gelmak ıstıyoruz dedıler. ayrıca bız daha onceden tanıstık zaten bızdekı de sans ya erkek arkadsımla aynı mahallede oturuyoruz delikafadulden keske benımkıde uzak olsaydı aynı mahallede oturmaktan bın kat ıyı olurdu kafamçokkarıştı
aycrıca benım arkadslarımda da oldu uzaktan erkek tarafı gelenler yanı
once bı gelıyorlar konusulup tanısılıyo sonra gıdıyolar eger aılelerde tamam derse bu kez ıstemeye gıdıyolar :1hug:
hersey gonlunce olsun ınsallah bı problem olmadan atlatırsınız mutluluklar :asigim:

cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar inanın çok yardımı oldu sevgilim annesiyle konuştu bugün telefonda benim telefon numaramı verdi o da zaten gelecekleri hafta arayacağını söylemiş zemuszemus sevgilim annesine beni söyleyeli 4 ay oldu beni komşularına falan gelinim diye tanıştırıyormuş inş bi aksilik çıkmaz :Saruboceq: bi an önce olsun bitsin artık -tatlicadiarzu-

ayy hayırlısı olur inşallah.o heyecanı tekrar yaşadım okuyunca.benim de öyle oldu.eşim mersinli.ben adapazarlıyım.aileler tanışmamışlardı.sadece babamlarla eşimin çalıştığı bursanın köyünü ziyarete gitmiştik.o da öğretmen.orada küçük çaplı eşimi soruşturabilmişlerdi.cuma akşamı istemeye geldiler.delikafaduldeneşimin ailesi 2 eltim ve eşleri.eşimin ailesi yaşlı insanlar pestilleri çıkmış yolculuktan.konuşmaya dermanları kalmamış.hatta isteksiz mi diye evhamlandı bile bizimkiler.önceden demişlerdi bi kere geliriz diye.ben de iletmiştim babamlara.büyük ihtimal verilecektim ama yine de tedirgindim.çünkü ailesini ben de tanımıyodum. kayınvalidemle sözümde tanıştım yani.kapıda gördüğüm anda ki heyecanı unutamam.neyse o gece söz oldu.ertesi gün gündüz nişan alışverişi gece nişan.ne koşturmaca.-tatlicadiarzu-ertesi sabahta sabah ezanında gittiler.yüzüğü parmağımda görmesem ben bile inanamıcaktım

:)babalr hep böyle oluyor sanırım :) benim de erkek arkadaşım tek başına önce tanışmak istedi, ama babam kabul etmediği için ailecek yemeğe geldiler 5 saat uzaktan. 1-2 ay sonra söz nişan olacak da kızlar bu arada bizim de onlara mı gitmemiz gerekiyor? sizinkiler gitti mi?

slm kızlar
potkalcım hayırlı olsun :))) ablamın sözünden önce aileler geldi gitti biz de zonguldağa gitmiştik hani nerde yaşıolar nedir ne değildir babam görmek istedi haklı da. ama bunu herkes yapmıyo eğer aileler tanışıosa gerek görmüyolar ama hani flört falansa mutlaka görmek isterler diye düşünüorum. benimkiler de adıyamanda çekilmez valla o yol -tatlicadiarzu-
haftaya da erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracam büyük ihtimalle yardıma ihtiyacım var kızlarrrr
nasıl davrandınız neler ikram ettiniz?
bide önemli bi problemim var fikirlerinizi bekliorum yemeğe mi almak lazım yoksa akşama doğru 5 çayı falanmı olmalı. bi yana yemeğe almak istiyorum hani daha ağır bi ortam olur bi yana da acaba 5 çayı olsa daha samimi bi ortam olur diye düşünüyorum sizler nasıl yaptınız? acil yardım kafamçokkarıştı

teşekkür ederim :) biz izmirde oturuyoruz, erkek arkadaşım bursada. onlar akşam 5-6 gibi izmirde oldular biz yemeğe aldık,e o kadar yoldan geldiler annem de sağolsun iyi döktürmüştü :) sonra çay meyve filan. 12ye doğru kalktılar misafirhanede kaldılar,ertesi gün de sabah kahvaltıya geldiler ,sonra da yola çıktılar zaten. Ama siz aynı şehirdeyseniz akşam yemekten sonra çay filan rahat olur:) Ailecek mi gelecekler? 2. ailen olacak kişileri de sofra başında görmek izlemek önemli.. ya aileler herşeyin iyisini biliyor aslında.. sen annene bırak :)
bakalım bizim nasıl olacak temmuzda tatile giriyorum,ailemin yanında gidicem onlar da gelecekler sanırım ama belki öncesinde biz de gidebiliriz, annemin ikna gücüne bağlı:oklava:.Babam terstir hele de bu konularda iyice tersliği tutuyo hayatta kıpırdamaz yerinden:1no2: suratını asıp oturuyor konu açılınca , gelişmeleri yazarım :)

Son düzenleme:
Back