İstanbul’a gelmeleri daha uygun
Büyükler Ankara’ya kadar gelmek istememekte haklı babaanne vs, bir de ev küçük diyorsunuz
Ben İstanbul diyorum
İst.a gelip otelde kalsınlar..
Şimdiden mutluluklar..
Astoria gözün aydın öncelikle:) ama erkek arkadaşına elimle bir patlatasım geldi ki sorma, eve kız istemeyecek gidecek kadar geleneksel, ama kızın anne babasını erkeğin ayağına götürecek kadar ilginç, senin anne baban sırf seni isteyecekler diye Ankara' ya mı gitsin güzelim?
Bu işin yolu yordamı onun ailesinin senin ailenin evine gitmesidir. Boşuna düşünme bile.
Erkek tarafı gelir genelde kız tarafına Ankara'da yaparsanız kız tarafı damat istemeye gitmiş gibi olur babanne haklı bence
Öncelikle mutluluklar aile büyüğünüz haklı İstanbul a gelmeleri gerekir aileniz orada hem evinizde büyükmüş rahatlıkla ağırlarsınız
Tabiki istanbula gelmeleri lazim. Oldu olacak ankara ya kadar gitmisken siz isteyin kucuk beyi ailesinden
Babaanne haklı diyorum. Tabii ki istanbula gitmeliler. Eviniz uygunsa 2 gün evde de ağırlanabilir.
Canım kız kızın bekar evinden değil anne/babasının evinden istenir.Madem bir yola girildi usulüne göre yapmalılar.Biz abime yengemi isterken İzmirden İstanbula gittik ve kalacağımız yeri kendimiz ayarladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?