Kız ismi

adaana

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
12
12
28
Merhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?

Merhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?
Masal ve Ada ikisi ayrı ayrı güzel ama ikisi birlikte çok yapay duruyor bana göre.
Erva, Masal, Ada.. Cok var bu isimlerden yalnız. Tabii ki karar sizin.

Çocuk ayrı bi dert isim ayrı bir dert. Evet bu isimler çok var haklısınız. Oğlum toprak sıla diyor bi diğer oğlum da Ecrin diyor evde herkesin dilinde sürekli bi isim

Ay bu sene masal ada asel koymayan kaldı ki etrafımda herkes bu isimleri koyuyor başka isim yokmuş gibi

Masal ve ada ayri ayri da birlikte de erva’dan daha guzel

Özentilik işte bir dönem tuana ikra buglem vardı suanda da asel ada falan filan ben kızıma Türkçe ve gerçekten çok şık bir isim koydum
İyi de masal ve ada isimlerinin ikisi de turkce ve gercekten şık, anlamlari da guzel

Özentilik işte bir dönem tuana ikra buglem vardı suanda da asel ada falan filan ben kızıma Türkçe ve gerçekten çok şık bir isim koydum
Adıyla yaşasın tebrik ediyorum sizi. İsim katmak özentilik ise bu düşüncedeyseniz hamile olmak çocuk doğurmak da bi özentilik oluyor o zaman düşünceniz yanlış özentilik demek değil de kişinin hoşuna giden isim olduğundan katıyorlar mesele sen kızına asiye ismini mi katarsın Asel ismini mi ? İnsanlar bu düşünce ile isim katıyor

Cok guzel Türkçe ve Farsça kökenli isimler var uyduruk değil cidden her yaşta yakışacak isimler mesela masal inanın genç kizken yakışmayacak orta yaşa zaten asla yakışmaz ada ismini hiç değerlendirmem bile

X