Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masal ve Ada ikisi ayrı ayrı güzel ama ikisi birlikte çok yapay duruyor bana göre.Merhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinUmarım ailecek içinize sinen bir isim bulursunuz, sağlıkla gelsin.
Ay bu sene masal ada asel koymayan kaldı ki etrafımda herkes bu isimleri koyuyor başka isim yokmuş gibiMerhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?
Ay bu sene masal ada asel koymayan kaldı ki etrafımda herkes bu isimleri koyuyor başka isim yokmuş gibi
Demek ki insanların en çok hoşuna bu isimler gidiyor olabilir mi.?Ay bu sene masal ada asel koymayan kaldı ki etrafımda herkes bu isimleri koyuyor başka isim yokmuş gibi
Özentilik işte bir dönem tuana ikra buglem vardı suanda da asel ada falan filan ben kızıma Türkçe ve gerçekten çok şık bir isim koydumDemek ki insanların en çok hoşuna bu isimler gidiyor olabilir mi.?
Masal ve ada ayri ayri da birlikte de erva’dan daha guzelMerhabalar kızıma masal ada ismini katmayı düşünüyorum eşimin çok hoşuna gidiyor ben erva istiyorum ama o masal ada istiyor. Sizce masal ada nasıl ?
İyi de masal ve ada isimlerinin ikisi de turkce ve gercekten şık, anlamlari da guzelÖzentilik işte bir dönem tuana ikra buglem vardı suanda da asel ada falan filan ben kızıma Türkçe ve gerçekten çok şık bir isim koydum
Sorun o değil zaten çok çok fazla varİyi de masal ve ada isimlerinin ikisi de turkce ve gercekten şık, anlamlari da guzel
Siz koymayin o zaman, bu kadar tepki niye?Size güzel gelebilir ama inanın bana hiç gelmiyor anlamları ortada zaten
Adıyla yaşasın tebrik ediyorum sizi. İsim katmak özentilik ise bu düşüncedeyseniz hamile olmak çocuk doğurmak da bi özentilik oluyor o zaman düşünceniz yanlış özentilik demek değil de kişinin hoşuna giden isim olduğundan katıyorlar mesele sen kızına asiye ismini mi katarsın Asel ismini mi ? İnsanlar bu düşünce ile isim katıyorÖzentilik işte bir dönem tuana ikra buglem vardı suanda da asel ada falan filan ben kızıma Türkçe ve gerçekten çok şık bir isim koydum
Çok teşekkür ederim canımMasal ve ada ayri ayri da birlikte de erva’dan daha guzel
Koymadım zaten aşkoSiz koymayin o zaman, bu kadar tepki niye?
TmmKoymadım zaten aşko
Sen de koyma
İşte sizin gibi düşünenler yüzünden insanlar bazen istedikleri isimleri katamıyor maalesef. Fikriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim hayırlı gecelerSen de koyma