Nehir, Ekin, Öykü, Umay, Deniz, Günce
bu internette araştiriyosun ama benim aklım karışıyo artık güvenemiyorum. bi böle bi söle diyo:)Bence de.Hele son yıllarda kimse çocuğuna Yasemin adını koymuyor bu isimler size ne etti :)
Benim önerilerim ise,
Anlami barış ve özgürlük yanlısı diye geçen Armin ismi çok hoş. Arapça kökenli bir isim erkekler için de kullanılıyormus. Anlam olarak içki diye bilinse de özellikle tasavvufta Aşk anlamına gelen Bade.
Eğer ilk kizinizsa İlkim de çok anlamli.
bunlarin içinde en güzel NEHİR:)MERCAN*** NEHİR*** ZEYCAN***MİNEL***MASAL***DEFNE***LARA***AYRİS***ELİZ**
ÇÜNKİİİİİİ benim kızımın ismi :)))) NEHİRbunlarin içinde en güzel NEHİR:)
BenimMerhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Anlamı çok güzel, kulağa da hoş geliyor. Eşim beğenseydi kızıma koyacaktım ama beğendiremedim.umay ismini geçenlerde arkadaş söylemişti. hoşuma gitti ama sadece benim galiba......
gerçekten mi:) ne bilim içinde en güzel nehir dedim içimden geçti:) Allah kaderini güzel yapsın inş..güzelce büyüt evladini:)ÇÜNKİİİİİİ benim kızımın ismi :)))) NEHİR
Enfiye kotu koku degil miGeleneksel isim; enfiye, perişan(perilerin şanı demek) refika..
Modern isim; ılıksu, bötürge, seyyahnaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?