Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Perişan ve Bötürge ismi mi?Kızıma Perişan diye seslendiğimi,çağırdığımı hayal ettim de,sanki hakaret eder gibi
ahahaha
Eşim bazen ismimin sonuna "M" ekliyor mesela;
Perişan'a da eşi Perişan'ım der
Bak yine çok zekiyim yaa
Bötürge'de ilk defa duyuyorum Pütürge diye bir yer vardı yanılmıyorsam.. Onu hatırlattı

peruze :) firuzenin Anadolu da ki anlamıymış aynı zamanda peri kızı anlamına geliyormuş.

ne degişik isim buluyolar yaa
hep ayni isimler çoğu:)
Zehra Esma Hüsna Nisa Buket Yasemin demiyo kimse:)

Kızlarımın ismi Almira ve Melisa
Gökçe ve Ezgi isimlerinide çok beğeniyorum

anlamı çok güzelmiş gerçekten ama iklimsa reklamı gibi tövbe tövbe

valla doğru diyosun masal teyzee bana masal anlat diycek meselaa

ne degişik isim buluyolar yaa
hep ayni isimler çoğu:)
Zehra Esma Hüsna Nisa Buket Yasemin demiyo kimse:)

Bence de.Hele son yıllarda kimse çocuğuna Yasemin adını koymuyor bu isimler size ne etti :)

Benim önerilerim ise,
Anlami barış ve özgürlük yanlısı diye geçen Armin ismi çok hoş. Arapça kökenli bir isim erkekler için de kullanılıyormus. Anlam olarak içki diye bilinse de özellikle tasavvufta Aşk anlamına gelen Bade.
Eğer ilk kizinizsa İlkim de çok anlamli.

Merhaba bir tanıdığımiz da aynı anlam olduğunu düşünerek İklima koydu kızının ismini hangi telafuz doğru bilemiyorum tabi görünce yazmak istedim

Sare ismi neden bilmiyorum ama bana korkunç geliyor
Türk korku filmi izlermisiniz ? Hasan Karacadag'in filmlerinden birinde musallat olan cinin ismi Sare'ydi. O yüzden bana da cok korkunç geliyor. Belki sizde izlemiş veya bi yerlerden duymussunuzdur. Yorumunuzu görünce belirtmek istedim

ilk defa duydum bu ismi çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…