- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.670
- 208
ahahahaPerişan ve Bötürge ismi mi?Kızıma Perişan diye seslendiğimi,çağırdığımı hayal ettim de,sanki hakaret eder gibi
Sare ismi neden bilmiyorum ama bana korkunç geliyorsare koymayın 5 kişiden 4 unun adı sare.....
4 buçuk aylık kızımın adı İKLİMYA :)
hz. Adem ve havvanın ilk kızlarının ismi ayrıca dünyaya gelen en güzel 3 kadından biriymiş. kelime anlamı olarak da iklimlerin hepsi demekmiş.
Rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin meleğini :)
valla doğru diyosun masal teyzee bana masal anlat diycek meselaaklasikler her zaman baş tacı
Zeynep, Elif, Rana, Leyla vs. vs. vs.... eski denilip beğenilmeyen Hatice, Amine, Ayşe hatta..
Benim için önemli olan bi manevi anlamının olması çünkü ismin menşeinin ve anlamının karakteri etkilediğini düşünüyorum.. ilerde çocuk yaşlanınca da yakışacak bi isim olmalı bence Derin su teyze gibi olmasın yakışsın teyzeliğe de
hz. Adem ve havvanın ilk kızlarının ismi ayrıca dünyaya gelen en güzel 3 kadından biriymiş.
benim kızımın adı zeynep,çok güzel bir isim bence :))
berfin kürt isim.. kürtseysinz koyun derim:)Berfin koyacagim kizim olursa kar tanesi anlamina geliyor
ne degişik isim buluyolar yaa
hep ayni isimler çoğu:)
Zehra Esma Hüsna Nisa Buket Yasemin demiyo kimse:)
Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
hz. Adem ve havvanın ilk kızlarının ismi ayrıca dünyaya gelen en güzel 3 kadından biriymiş. kelime anlamı olarak da iklimlerin hepsi demekmiş.
Türk korku filmi izlermisiniz ? Hasan Karacadag'in filmlerinden birinde musallat olan cinin ismi Sare'ydi. O yüzden bana da cok korkunç geliyor. Belki sizde izlemiş veya bi yerlerden duymussunuzdur. Yorumunuzu görünce belirtmek istedimSare ismi neden bilmiyorum ama bana korkunç geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?