• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
klasikler her zaman baş tacı :KK39:
Zeynep, Elif, Rana, Leyla vs. vs. vs.... eski denilip beğenilmeyen Hatice, Amine, Ayşe hatta..
Benim için önemli olan bi manevi anlamının olması çünkü ismin menşeinin ve anlamının karakteri etkilediğini düşünüyorum.. ilerde çocuk yaşlanınca da yakışacak bi isim olmalı bence Derin su teyze gibi olmasın yakışsın teyzeliğe de:KK53:

Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı bir evlat olsun inşallah.Size de kolay doğumlar dilerim.İsim olarak ; Gözen , İdil , Begüm , Buket , Gökçen , İlayda sevdiğim isimler :)

Kizimin ismi Īncì Nìlsu iki isimli bunun disinda begendigim isimler.
Eylul(cok fazla kullanildigindan tercih etmedim)
Acelya
Melisa
Masal
Meyra
Simge

Benim kızım olursa ismini almina koyacağım. Anlamı;al yüksek yüce soy demek mina ise berraklık temizlik saflık demek :)

benim kızım elif serra ..elifin bir anlamı ışık saçan güzel kız demek serrada genişlik kolaylık anlamında ..gerçektende ışık saçan güzel bir kız

Back