Hepsi 29 yapıyor düz 25 olur canım..Eki Görüntüle 1415614 Eki Görüntüle 1415615 Eki Görüntüle 1415616 Eki Görüntüle 1415617 Eki Görüntüle 1415618
bu ürünler için ortalama bi rkam söyler misiniz
Hepsi 29 yapıyor düz 25 olur canım..
Ücreti hesabıma yatirdiginizda bende Kargonuzu gönderirim. Kargo size ait çünkü fiyatlar çok uygun zaten...peki kargo üct ödeme nasıl olcak
Ewet duruyor canım 10.sayfadan itibaren bakabilirsiniz...merhaba erkek çocuk kıyafetleri hala duruyormu
TOPLAM 33 YAPIYOR DÜZ 30 OLUR10 sayfadaki ilk 3 tanesi ve alttan çıtçıtlı kırmızıya talibim hepsi nekadar tutuyor
EVet canim tam olur bence...benim oglum 7 ayını bu hafta dolduracak beden olarak olurmu sizce
Canım bugün kargoya gidicem urunleri istiyorsan seninkileride yetistirebilirim10 sayfadaki ilk 3 tanesi ve alttan çıtçıtlı kırmızıya talibim hepsi nekadar tutuyor
Anladım canım geçmiş olsun öncelikle... Buarada senin dışarı cikmana gerek yokki kargo size gelirCANIM ÇOK SAGOL ÇOCUK ÜŞÜTMÜŞ ÇOK HASTA Bİ SÜRE DIŞARI ÇIKAMIYACAGIZ
Canım 8. Sayfadan itibaren bak orda fiyatları düşürdüm yeniden güncelleme yaptım ilk sayfaya bakma...Kardeş çok pahalı ikinci el olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?