2 YAŞINDAKİ KIZIMIN VE 1 YAŞINDAKİ OĞLUMUN AZ KULLANILMIŞ GAYET İYİ DURUMDA OLAN KIYAFETLERİNİ SATMAYA KARAR VERDİM.. FİYATLARI UYGUN TUTMAYA ÇALIŞTIM BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ.....
Bütün kıyafetlerimiz yıkanmıştır ütülemedim çünkü tekrar çantasına kaldırdım.. Alış veriş yapanlara kargo öncesi ütülenip öyle gönderilecektir...
Ben teşekkür ederimOzelden mesaj atmissiniz cok teeekkur ederim ama ordan cvp veremiyorum. Diger urunlerinizden alabilecegim seyler malesef cikmadi. Toplu halde alim yapabilecegim sekilde alim yapmak istiyorum yanlis anlamayin tek kargo ucreti vermek tasarrufumu destekler. Malum tek basina cocuk buyutmek gercekten cok zor. Formu hala geziyorum istedigim gibi bir sey yakalayamazsam ve sizin urunlerinizde hala satilmadiysa mutlaka alirim.Ilginiz icin tekrar tesekkur ederim.
Ürünlerde %10 indirimim varrrr
Ayrıntılar aşağıda küçük resimlerdedir....
Eki Görüntüle 1340693
Çilekli kadife elbise. Etek kısmı balon etek ve şapkasıyla takım. 56 cm 0-3 ay 15tl
Eki Görüntüle 1340699
Toka detaylı kadife elbise. Toka iğnelidir istenildiğinde çıkarılabilir. 68-74 cm 6-9 ay 15tl
Eki Görüntüle 1340700
Kot tüllü ve kat kat elbise. 68 cm 6 ay etiketli kalıbı küçük 3-6 aya daha iyi olur 15tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?