Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 12 yaşlarında başlar 7 çok erken bir doktora götürün7 yaşında normal değil. doktora götürmelisiniz.
Merhaba şuan bizde aynı durumu yaşıyoruz kızım 7 yaşında endokrine yonlendirildik siz ne yaptinizmerhaba kızlar. 7 yaşında kızım var memelerim acıyor diyor. elle baktığımda herçekten çok çok az şişmiş geldi bana, normal mi bu yaşta büyüyor olması. daha geç başlamıyor muydu bu olay ?
Hormonlarına bakıldı değerlerinde anormal bişi yok dediler ultrasonla da yumurtalıklara baktılar. o da normal çıkınca takipte kalın gözlemleyin dediler.Merhaba şuan bizde aynı durumu yaşıyoruz kızım 7 yaşında endokrine yonlendirildik siz ne yaptiniz
Biz daha yeni farkettik özele gittik şimdi araştırmanın ozeline randevu aldık bekliyoruz endokrineHormonlarına bakıldı değerlerinde anormal bişi yok dediler ultrasonla da yumurtalıklara baktılar. o da normal çıkınca takipte kalın gözlemleyin dediler.
yediklerine çok dikkat etmesi lazımmış. çilek tavuk.. adaçayı paketli gıda hatta içtiğimiz sütler bile yapabiliyormuş.
sizin değerlerinize bakıldı mı ?
Kuruyemiş, evde yapılan tatlılar, ev yemeği, mevsim meyvesi, sebze ve çok iyi yıkanması gerekiyor.Evet propolis de vermeyin sakın dedi. doğal ne vereceğiz çocuklara şaşırdım artık.. yediğimiz hiç birşey doğal değil ki herşey hormonlu...
Sizinde mi göğüslerde tomurcuklanma oluştu. ilk belirtiyi nasıl verdi yani. inşallah normal çıkar sonuç da iğnelere gerek kalmazBiz daha yeni farkettik özele gittik şimdi araştırmanın ozeline randevu aldık bekliyoruz endokrine
durum çok kötü...Kuruyemiş, evde yapılan tatlılar, ev yemeği, mevsim meyvesi, sebze ve çok iyi yıkanması gerekiyor.
Okullarda da bu durumu bile bile paketli gıdalar satılıyor hala, geçen hafta paketli abur cubur da migros indirim yaptı millet rafları boşalttı…
Evet çok kötü ama kötünün iyisi için uğraşıcaz.durum çok kötü...
Yarın sabah gideceğiz endokrine açıkçası ben iğne verirlerse yapıp yaptirmama konusundada çok kararsızım evet tek memede 12 mm .sizin kaç mm idiSizinde mi göğüslerde tomurcuklanma oluştu. ilk belirtiyi nasıl verdi yani. inşallah normal çıkar sonuç da iğnelere gerek kalmaz
bizim göğsü elle kontrol etti. mm söylemedi ama USG ve kanlar normal çıktı takipte kalın dedi...Yarın sabah gideceğiz endokrine açıkçası ben iğne verirlerse yapıp yaptirmama konusundada çok kararsızım evet tek memede 12 mm .sizin kaç mm idi
Usg normal çıktı diye bir tani yokki canim erken büyüme çıkmasa o şişliği başka türlü araştırır zaten.patolojik olarak.Yani erken büyüme veya erken ergenlik onun ismi elinize rapor vermesi lazımdı radyologunuzun.bizim göğsü elle kontrol etti. mm söylemedi ama USG ve kanlar normal çıktı takipte kalın dedi...
verdi zaten rapor. doktora sorduk şimdilik ölçümler normal dedi takipte kalın beslenmesine dikkat edin bi süre dedi. kan testlerinde de anormal bişi çıkmayınca bi tedaviye gerek görmedi demekki.. bilmiyorum ki valla.. inşallah bişi olmaz erkenden.. kendilerini kontrol edemiyorlar 9 yaşında adet olduğunu düşünemiyorumUsg normal çıktı diye bir tani yokki canim erken büyüme çıkmasa o şişliği başka türlü araştırır zaten.patolojik olarak.Yani erken büyüme veya erken ergenlik onun ismi elinize rapor vermesi lazımdı radyologunuzun.
Yani umarım olmazlar canim bizimde kan ve yumurtalık filmi normal çıktı doktorla görüşemedik daha ama.Ben doktora dedimki biz çok sağlıklı beslenen bir aileyiz ben çok dikkat ederim mesela tavuk bile yemeyiz biliyo musun İslami usullere uygun olmadığı için.Ben kendim 16 yaşında adet oldum.Doktor dediki ablacim geç bunları dedi bunların bu kadar etkisi olsa tüm nesilin erken ergenlik geçirmesi lazım dedi.Olacagi varmış dediverdi zaten rapor. doktora sorduk şimdilik ölçümler normal dedi takipte kalın beslenmesine dikkat edin bi süre dedi. kan testlerinde de anormal bişi çıkmayınca bi tedaviye gerek görmedi demekki.. bilmiyorum ki valla.. inşallah bişi olmaz erkenden.. kendilerini kontrol edemiyorlar 9 yaşında adet olduğunu düşünemiyorum