- 6 Ocak 2024
- 69
- 29
-
- Konu Sahibi xbirisibirisi
Merhaba. Bence eğer hediye alacağınız kız çocuğu kitap okumayı seviyorsa çocukların okuyabileceği güzel bir kitap alabilirsiniz...Kız 10 yaşlarında hediyenin illa oyuncak olması gerekmiyor peluş tavşanlı kulaklık görmüştüm geçen gün onun gibi bir hediye de olur. Pek çocuklarla iç içe değilim hem sevsin hem fiyatı beni zorlamasın istiyorum.
Bence sevimli bir atkı ve bere takımı da hoş olur, tam zamanı. İnternette uygun fiyatlara da var.Kız 10 yaşlarında hediyenin illa oyuncak olması gerekmiyor peluş tavşanlı kulaklık görmüştüm geçen gün onun gibi bir hediye de olur. Pek çocuklarla iç içe değilim hem sevsin hem fiyatı beni zorlamasın istiyorum.
O yaşlarda ne severler acaba kitap serisi bile alırım da sevsin aklında yer etsin istiyorum.Okumayı öğrenen tüm çocuklara kitap alırım.
Oynayanları da mı varmış keşke çocuk olsam ne tatlıymış :) çok teşekkür ederimmPeluşlu tavşan kulaklığı düsünmüşsünüz eğer olmadıgını biliyorsanız alabilirsiniz.Ama kulakları oynayandan alın.Anaokulundan ortaokul son sınıfa kadar tüm kızların gözdesi oldu bu sene.Fiyatıda 150-250 tl arasında değişiyor.
Çok teşekkür ederimmBence sevimli bir atkı ve bere takımı da hoş olur, tam zamanı. İnternette uygun fiyatlara da var.
Pippi uzuncorap serisini alin zorlamayacaksa sizi, cok guzeldirO yaşlarda ne severler acaba kitap serisi bile alırım da sevsin aklında yer etsin istiyorum.
Şeker portakalı üçlemesi var onu alabilirsiniz.. ben de o yaşlarda okumuştum:)O yaşlarda ne severler acaba kitap serisi bile alırım da sevsin aklında yer etsin istiyorum.
Evet bu da guzel olur. Daha yeni ogluma aldim o 3’lemeyiŞeker portakalı üçlemesi var onu alabilirsiniz.. ben de o yaşlarda okumuştum:)
Benim kızımda 10 yaşına girdi. Peluş kulakları oynayan şapka istedi.Kız 10 yaşlarında hediyenin illa oyuncak olması gerekmiyor peluş tavşanlı kulaklık görmüştüm geçen gün onun gibi bir hediye de olur. Pek çocuklarla iç içe değilim hem sevsin hem fiyatı beni zorlamasın istiyorum.
Klasikler olmasın da onları illa ki okuturlar.O yaşlarda ne severler acaba kitap serisi bile alırım da sevsin aklında yer etsin istiyorum.