Kiz bende gerginlik yaratiyor

Özür dilerim ama eşinize neden koru korune güveniyorsunuz

Kızın mı canına okurdun Burada maymun iştahlı olan adam, diğer kız da karısı ilişkisini anlasın diye watsapp'tan bir şeyler göndermiş. Bir söz duymuştum, or.spu evden olunca kapı kilit tutmazmış diye, böyle kocayla o kadın sinir hastası olur ancak.

Çok şükür ya .bu tarz konularda genelde olumsuz şeyler oluyor korktum bende o yüzden sormak istedim

sonuna kadar haklısınız var boyle kizlar,sizinle tanişmak istememesi muhtemelen kendi kendine beklentiye girdiğinden yani ileride bişey olursa yüzyüze bakmıştık durumuna düşmemek için bide eşinize birşey hissediyorsa sizinle görmek istemez eşinizi,şimdi yeni evlisiniz cicim aylarındasınız ileride daha bir sıradanlaşacak evliliğiniz her evlilik hemen hemen öyle olur çünki o yüzden şimdiden bu kadar taviz veriyorsa ileride ne olur bilemem tavrınızı net ve kırmadan koyun derim dilerim mutluluğunuz daim olur boyle insanlardan uzak olur

Senin her şeye taviz veren hala toz kondurmadığın kocanı bu sefer kızın başkasını bulmasıyla kurtarmışsın geçmiş olsun. Artık sıradaki yakalanışlarına diycem de yakalansa da suçlu kız oluyor adamcağız masum oluyor zaten. Neyse doğurun tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…