• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebisin ilk belirtileri?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba arkadaslar.bazi arkadaslarimizla celiskiye dustugumuz bir konu. Yasadillarinizi bizimle paylasirsaniz seviniriz.

Kiziniza hamile kaldiginizda ilk belirtiler nelerdi? Hangi haftada basladi? Adet oncesi ve sonradi neler yasadiniz?

-bulanti
-kusma
-akinti(kizlarda cok olur diyorlar)
-aserme
-kasik agrisi
-bel agrisi
-bas agrisi
-sivilce
-halsizlik
-depresyon
-gogus sismesi
-gogus agrisi
-gogus batmasi
-sag/sol kasik batmasi
-bacak agrisi
-kramp
-idrarda koyuluk/aciklik

Hamilelik öncesi reglime kadar pek bi belirti yaşamadım:)

Ama hamilelikte

Sürekli uyku halindeydim
Alıntı oluyordu
Çok sıcak basiyordu
Çok iştahım açılmıştı. Özellikle tatlı olan herseye atliyordum:))
Göğüs hassasiyeti vardı:)
Inşallah isteyen herkese rabbim gönlüne göre bir bebis verir ❤

Hamileliğimi adetim geçtikten 8 gün sonra falan öğrendim kanda. Öğrenmeden evvel göğsüm çok aşırı hassasti ve halkası büyümüştü (ilerleyen zamanlarda biraz koyulasiyor) 16. Haftaya kadar mide bulantısı yaşadım bu bulantilar 8. Haftada başladı. (Yediğim yemekten hiçbiraey anlayamiyodum )
Kış ayında erik istedim yeşil afedersiniz dolgun dolgun tuzlayip yenmelik (bana siyahını getirdiler 1 kilo çöpe gitti) yaz mevsimine girişte de kestane istedim acayip. İkisini de buldular şükür. Bi de kan verdikten sonra yolun karşısında pazara girmiştim kv ve esimle. Aldığım tek koku çilek kokusuydu. Bu arada Çin takvimi falan da yalan erkek dedi kız çıktı bizim minnacık.

Hanımlar biz henüz bilmiyoruz cinsiyeti bebeğimizin sürekli araştırmadayım meraktan...
Tecrübeli kız bebek bekleyen annelere bir soru sormak istİyorum ; vücudunuzda ki tüyler , kıllar hamileliğinizde azaldı mı arttı mı acaba?
Kız , bebekte azalır diyorlar katılıyormusunuz bu düşünceye
?

teşekkürler ;)

Hanımlar biz henüz bilmiyoruz cinsiyeti bebeğimizin sürekli araştırmadayım meraktan...
Tecrübeli kız bebek bekleyen annelere bir soru sormak istİyorum ; vücudunuzda ki tüyler , kıllar hamileliğinizde azaldı mı arttı mı acaba?
Kız , bebekte azalır diyorlar katılıyormusunuz bu düşünceye
?

teşekkürler :KK66:
Azalmadi sekerim cikisi yavasladi sadece :)

ilk meleğim kızdı şimdi henüz cinsiyetini bilmiyoruz

kızımdaki en belirgin belirtim uyku halleriydi :)

hiç istifra etmedim bulantı hiç yaşamadım

canım hep soğuk serin şeyler istedi

domatesi buzluga atar bekletir yerdim

birde derler ya kız cocuk annesinin güzelliğini alır diye tam tersi gebelik sana çok yakıştı güzelleştin yorumları aldım

cildim daha bir güzelleşti sanki

benim söyleyeceklerim bunlar :)

Back